Жадна за любов и внимание - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жадна за любов и внимание
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1633 пъти
Здравейте момиче на 19 години съм, слабичка, леко срамежлива, но се старая да бъда общителна и не съм от готините. Студентския ми живот върви добре, в родния ми град нямам личен живот, като цяло живота ми е нормален и наистина приличен, и все пак една част от него болезнено много ми тежи. На 18 години беше първата ми целувка с момче, с което в последатвие не тръгнахме, наскоро направих същата грешка и с първия ми път - с момче в което съм много влюбена, но не иска да имаме връзка. Дните в които съм била прегръщана, целувана, в които някой ме е обгръщал с внимание са около 5 за целия ми живот - и то не пълни.
Повечето хора около мен са обвързани. Имам приятелки, които постоянно ми изтъкват и подчертават този факт. Все едно като съм сама съм нещо по долу от тях. Постоянно се хвалим със секс, а връзките им сякаш се коренят само върху това. Все чакат и искат някой да ги ухажва и да им обръща внимание и все го търсят.
Имам чувството, че всички ми се подиграват, че не съм обвързана ще кажеш, че това е голям проблем.
Толкова е болезнено да лягаш сам и да мечтаеш нечия ръка да те притиска към себе си, някой да те гледа с любов и да е щастлив от това че те има.
Много ме тормози това. Сякаш аз не мога да се обвържа. Сякаш ме искат за целука или секс, но за връзка не. Чувствам се нищожна и нежелана. Това положение все повече сваля самочувствието ми. Какво другите имат повече от мен? Нали за всеки влак си има пътници, защо моя е празен. Другите се срещат толкова лесно, всичко става толкова бързо и ходят дълго време. Защо при мен не става? Имам чувството, че мен никой не може да ме обича и никога няма да имам връзка.
Да, трябва да се обичам и да си бъда самодостатъчна, но как като съм толкова самотна, че ме е страх от самотата. Самотата задушава и адски много потиска себеуважението.
Искам и секс. Не ме разбирайте погрешно, това не е основното което искам от една връзка. Една целувка по главата за мен е много по важна, но тъпото ми тяло иска и секс.
Някой бил ли е в моята ситуация нежелан и необичан? Как се справихте? Ще намеря ли човек, който да ме обича? Защо тази самота ме побърква? Какво ми има? Как да имам самочувствие на красива и желана, като ме отхвърлят? Защо все си мисля, че другите са нещо повече от мен и аз не заслужавам. Мога ли да направя нещо по въпроса и какво?
Моля ви кажете ми какво мислите от историята ми и ме посъветвайте нещо.
Извинявам се за правописните грешки и моля модераторите да публикуват историята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 42b299b4ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спокойно, мило момиче, все още си многоо млада и има безкрайно много време пред теб. Съветите, които ще ти дам е никога да не се отдаваш на мъж без взаимна любов и не си го слагай присърце, че си необвързана, защото истинска връзка не се намира и създава толкова лесно, колкото приятелките ти си мислят. Повечето техни са фейк, както добре знаеш.
Проблема е, че твоите връстници са недорасли, както за секс, така и за връзка ( най-вече ) Ако искаш връзка, ще трябва да се насочиш към по-голями, защото шанса те да са емоционално израснали е доста по-голям. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 08be14c512
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не го мисли толкова, има време за всичко. Хормоните бушуват, нормално е да ти се прави секс на тази възраст, знам го, тъй като и аз съм на твоята възраст. Пробвай да смениш малко обстановката, излизай на нови, различни места и наблегни повече на позитивизма :)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ca576ff8a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не се отчайвай мила, просто не си намерила. подходящия. Не изпадай в стрес и напрежение защото това не е добре. Радвай се на живота и любовта ще дойде а с нея и истински хубавия секс!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 12c43edf0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 1 е прав/а, но само до някъде. Аз съм на 35 и досега не съм усещал какво е да бъдеш обичан. Да, имало е интерес към мен, но това е било, защото имам добра професия и работа, и общо-взето са гледали на мен, като на билетче за лесен живот. Всичко си зависи от човека, не от годините. Аз винаги съм искал сериозна връзка. Исках такава, когато бях на 15, такава искам и сега. Искам жена, която ще е щастлива да стои с мен на обикновена пейка, с която да мога да споделям всичко, с която да си приготвяме закуска в почивните дни и която да ми е приятел. Не е толкова далеч времето, когато и аз бях на 19. Тогава и на мен всички ми казваха "има време, всичко ще се нареди". Добре, ама, при мен нещо не се получава. Всичките ми приятели вече имат семейства и деца. Само аз съм сам, като куче. Вярно е, че доста връзките в днешно време наистина са фалшиви, но това на мен не ми помага.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7684e441e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей! Първо да отговоря на някои твои мисли. Не си нищожна, нито нежелана. Ще имаш връзка и ще бъдеш обичана в изобилие. И да, има много хора в твоята ситуация, включително и аз.
И така... от написаното разбирам, че си едно хубаво момиче с голяма вътрешна красота, а щом имаш вътрешна красота, значи имаш и външна такава. В днешно време всеки може да получи секс, но... не и любов. Аз също търся второто, но... нали знаеш може би не трябва да я търсим, тя сама ще те намери - така казват и се надявам, да е вярно. И да, сексът е нещо хубаво, но едва ли ще ти е приятно да бъдеш с човек, който не изпитва нищо към теб - така само ще се почувстваш употребена и захвърлена. Не мисли, че другите са нещо повече от теб, защото не са. Ще срещнеш човек, с когото ще се обичате и ще обича да те гушка и то много :)

Пращам ти усмивки и прегръдки :)
М25

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f40049662e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Съгласна съм с номер едно.
Аз имам да добавя един повърхностен, но също смислен коментар.
Готова ли си да правиш промени? Например да започнеш от външния ти вид? Дали прическата, която имаш е тази която ти стои страхотно или може по-добре? Грижиш ли се за кожата ти? Идеялното тегло за теб ли имаш? Не всеки ще ти каже, но понякога "човек обича, това което окото иска".
Сети се малките деца- момичетата искат най-красивата кукла Барби, момчетата най-лъскавата кола, най огромния конструктор и така нататък.
Това, което имам в предвид е- ползвай външния виж. Той не е всичко, но има значение. Направи така, че като минеш по-улицата да привличаш внимание, да си симпатична на мъжете. Не искаш да си "стандартното" момиче.
Винаги като купуваш дрехи- задавай си въпроса "От 1 до 10 това как ми стои?" Ако отговора ти в под 8- няма смисъл да го купуваш. Купувай дрехи, които изключително много харесваш. Не е толкова скъпи- има аутлети, има намаления в края на сезона. Със 20-30% повече от нормалния разход за дрехи можеш да направиш чудеса.

Носи рокли, носи елегантни аксесоари, купи си сако. Купувай дрехите си, така че да се съчетават лесно по много начини. Носи високи токчета. Лек ежедневен грим. Евентуално прическа която можеш да поддържаш, без да те натоварва.

Научи как да контролираш маниерите си/жестовете на тялото- така, че да изглеждаш уверена. Има мноооого материали, стига да искаш.
Научи ден да разказваш вицове. Научи се да спираш хора на улицата. Комуникацията е нещо, което можеш да подобриш с практика.

Също в написаното от теб се усеща отчаяние. Дори да го има мъжете бягат от него, трябва да правиш така, че да не се усеща.

Най-кратко казано- бъди най-добрата версия на себе си.Резултати ще има, но трябва постоянство. Ако чакаш- промяна няма да има.

П.с. За връзките образованието не е толкова важно- важно е за теб самата. Няма мъж, който да те вземе само защото имаш титла на доктор/адвокат/брокер и Т.н. А ако те взима за това-не искаш такъв мъж.
Но ако умееш да танцуваш/рисуваш/пееш и всякакво нещо, което те прави атрактивна е бонус.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 734e292f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Както има време, така и няма... минава неусетно.
Вярвай, че твоя човек е някъде там и не се отчайвай

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 41afa14548
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Споко, душичко! И аз съм така, макар и с няколко години по-голям от теб. Сигурен съм, че това е временен период, който ще отмине и за двама ни. И съм сигурен, че когато отмине, ще осъзнаем защо е трябвало да го изтърпим!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b394a97758
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Сходна ситуация и при мен... това с хората, които бягат от обвързване.
Толкова много влагаш, искаш, мислиш, планираш даже и мечтаеш и накрая: Имам чувства, но не искам връзка или не мога да бъда с теб или еди какво си.

Пълна пародия и подигравка с човешките чувства и всякакви норми.
Момче на 20.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 023fd92ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   E аз съм на 22 и не съм се целувала никога. Не е болка за умиране. Всъщност един път и аз бях на път да се целуна с момче, по което бях хлътнала. В крайна сметка химията я имаше, но не си налетяхме. Нещата не се развиха благополучно с нас, въобще не ми се обсъжда.
Но и аз се чувствам напълно като теб, като изключим копнежите за интимност с някой. Същото чувствам, за което казваш самота, страх от самота. Мечтая са сродна душа, човек на който да се доверя, да ме уважава, чувствителна и интелигентна личност, земен. Чувството за второ качество човек, ооо да напълно те разбирам. И аз така го усещам все едно всички, които са обвързани са едно ниво над теб във всички параграфи, момичетата само за това говорят понякога. Но чувството идва не само от момичета, а и от момчета. Постоянно се питам къде сбърках с развитието си, все нещо аз съм объркала, или съм се затворила. Нямам и пощи никакви приятели, вероятно ще си остана сама цял живот. Още от сега се замислям с какво да го запълня тоя живот. И защо сме създадени така, за какво ми трябва някакъв около мен. А 99 % са бастуни. Както и ти сама каза, същото усещам, на кого да доверя душевността си, себе си, мечтите си. Освен ако не се е родил вторият Яворов.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker