Възможно ли е за втори път да се влюбиш в един и същ човек - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е за втори път да се влюбиш в един и същ човек
преди: 13 години, 28 дни, прочетена 5229 пъти
Здравейте, накратко моята история придружена със въпрос. Имаше момче с което ходих5-6год, в последствие ми стана и съпруг, обичахме се до полуда, но в един момент нещо в мене се причупи започна пламъчето да умира в мен от ежедневието, безпаричието искахме да имаме дете но така и две години неуспях да забременея и проблема не бе във мен и това допълнително ме уплаши докато един ден не реших да си тръгна.

Сега вече са минали около 4 години от раздялата ни от 3 месеца започнахме да се чуваме доста често, виждам че ме тарси усещам че му липсвам но твърди че нямал чувства към мен, а аз вече немога да спя от мисълта по него, не го избивам от ума си макар че имам приятел във момента но само първата любов ми се върти в главата. Възможно ли пак да съм се влюбила във него-а можеби не съм и спирала... незнам. Просто откакто поддържаме връзка макар и виртуална(понеже сме в различни държави) той върна усмивката на лицето ми, той върна сълзите(любовни) във очите-заел е цялата ми мисъл в главата. СПОДЕЛЕТЕ възможна ли е повторна любов, дали той има чувства към и ако ли не защо започна пак да ме тарси след развода... какво се случва с мен...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 27 дни
hash: 4aad05d82f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мене не си спирала да го обичаш просто си се уплашила от мисълта че неможете да имате дете-а това е доста сериозно, но все пак живеем в 21 век и науката е напреднала много. Ако и той изпитва същото към теб.... дори и осиновяване ще ви оправи проблема.. незнам.

 
  ...
преди: 13 години, 27 дни
hash: ca04b32fe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   по времето когато сте били женени много сте пришпорвали явно нещата... знаеш че малките жестове и от време на време, уединение помагат на вразката... ти си се отказала момиче... ако обичаш някой НИЩО НЕ БИ ТЕ СПРЯЛО.. не се отказвай.. той има ли си приятелка сега... може от страх да не ти признава чувствата си понеже не иска да го отблъснеш пак.. помисли добре :искаш ли да си с този човек отново, искаш ли да се бориш, искаш ли да ЖИВЕЕШ... , искаш ли да сте семейство и да ходите заедно с детето ви(ако не става има процедура ин витро) на различни места... целувките, трепетите.. искаш ли ги отново... искаш ли да те обича.. чувстваш ли нужда да е до теб... ако отговорите на всички тези въпроси е ДА значи е твой ход.. ако може да си уредите среща в едната от държавите ви... нали за любовта няма граници.. НЕ ЧАКАЙ, АМИ ДЕЙСТВАЙ... Много много успех ти желая момиче... пиши какво е станало да знам ще чакам твоя отговор скоро.. няма да забравя.. :)

 
  ...
преди: 13 години, 27 дни
hash: 4ed11d00be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Разбира се, че е възможно!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 27 дни
hash: ef191cace5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   казва че не е обвързан сега и да на всичките въпроси отговора ми е ДА и мечтата ми е да имам дете от неги и от никой друг :)

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: ca04b32fe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз съм номер 2: щом не е обвързан сега значи може би тайно се надява да се съберете отново и иска да се върнат старите ти чувства към него.. според мен той е във същото положение като теб.. и само и двамата чакате другия да тръгне пръв.. колко още ще чакаш? щом няма приятелка щом се интерсува от теб.. НО има и друга страна :може да те търси след развода понеже се лута в чувствата си и не е много сигурен в тях... иска да провери дали ти все още имаш онзи трепет който описваш.. може и той да чака подходящ момент да ти признае... съветът ми е: да се срещнете да поговорите за миналото какво е станало, какво ви е докарало до това решение за раздяла.. какво се е пречупило в теб и какво го е накарало него да те пусне да си тръгнеш... отговори ми :ти питала ли си го дали има чувства и как си го питала, кажи ми точно какво си му казала и той съответно... може пък той наистина не дай боже да не се интерсува от теб ами да е останала някаква бегла привързаност към теб и точно затова да те търси да кореспондирате, може дълбоко в себе си да търси решение на проблем толкова личен и да си мисли че ти ще му помогнеш... и съответно ти ще му помогнеш и ВЕРОЯТНО ще се влюбиш пак.. сега незнам за последните изречения кое е вярно фактически, но за началото съм пределно сигурна в думите си... пиши ми... трябва да го питаш трябва да му зададеш този въпрос не по интернет там със скайпове и тем подобни, трябва да сте очи в очи на сериозен и човешки разговор.. можеш да му предложиш да се видите за уикенда или както ви е удобно да вечеряте заедно и да поговорите за чувствата си и какво е останало от тях.. сигурна съм че тогава ще стане ясно какво изпитва той към теб.. НО ПРЕДИ ТАЗИ КРАЧКА ТИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО И БЕЗПРЕДЕЛНО ЯСНА В СВОИТЕ ЧУВСТВА КЪМ НЕГО ЗА ДА НЕ ГО НАРАНИШ АКО В ПОСЛЕДСТВИЕ СЕ СЪБЕРЕТЕ И ТИ НЕНАДЕЙНО МУ ЗАЯВИШ ЧЕ СИ СЕ ОБЪРКАЛА И ТОВА Е БИЛО ПРОСТО СТАР СПОМЕН ОЖИВЯЛ С ТЕЗИ РАЗГОВОРИ ПО ИНТЕРНЕТ.. е сега е твой ред пиши ми следя те.... успех.. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker