Обвързана и объркана. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обвързана и объркана.
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2085 пъти
Здравейте! Да започна накратко.. имам си приятел от 4 години и живеем заедно, но имаме един приятел, който започна да ме привлича или това е само в главата ми. Аз знаех, че преди 4 години той имаше симпатии към мен, но в момента в който разбра, че се обвързах отношението му се промени. Но в крайна сметка през цялото това време моят приятел прави шеги затова, че той ми е любовник от които на мен не ми е много приятно при положение, че знам че въпросният мъж е изпитвало нещо към мен (или може би все още изпитва). Сънувам сънища, целувки всеки път когато се видим усещам нещо от погледа му, усещам химия, ако може така да се нарече. На практика няма нищо между нас, освен едни погледи, дори забелязах че когато приятеля ми ме прегърне или целуне, той си обръща главата (уж) неволно на друга страна. Чувствам се гузно, знам че нищо не съм направила, но това че ми минават тези мисли през главата ме тормози. В същото време моят приятел постоянно прави майтапи за нас без да подозира какво се върти в главата ми и че въпросния мъж ме харесваше преди да се обвържем. Не знам как да спра тези мисли, обичам приятеля ми не бих го предала, но чувствам че го мамя по този начин. Опитах се да спра тези мисли, но го виждам на работа ежедневно, а по-късно и в приятелския кръг. След като се обвързах никога не си е позволил да ми каже нещо нередно. Още повече, че се уважават с моя приятел много. Но когато сме само двамата още повече усещам химията помежду ни. Как да спра това нещо за момента няма вариант да не го виждам, трудно е. Не искам да съм лъжкиня и предателка....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: d0b0a56aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами не бъди предателка. Просто е. Направила си избора. Ако искаш единия, би било редно да оставиш другия. Разрешение или забрана от нас за изневяра ли искаш? Защо, за бога?!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8f6d880863
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С приятелят ми си споделяме подобни неща свързани с миналото. Аз знам коя го е харесвала, той коя е харесвал, с коя са се целували на шише като тинейджъри и сега са приятели. Той знае същите неща за мен. Понякога се шегуваме помежду си, но това са някакви моменти шегички, които не се повтарят многократно. Мисля, че няма да е особен проблем, ако му кажеш, че преди време приятелят му те е харесвал. Разбира се, няма да навлизаш в подробности, няма да го правиш на голям въпрос и ще го кажеш спокойно, защото то си е минало. Предполагам, че така ще ти стане по-леко на сърцето и ще спреш да изпитваш тези трепети. Много е възможно тази химия никак да не е химия, а да е вид притеснение от несподеленото. Често казвам на глас нещата, които ме притесняват някак и така тяхната сила намалява. Не му споделяй за тръпката, защото това би било доста глупаво, вместо това се концентрирай върху връзката си и се опитай да покажеш на приятеля ти, че държиш на него и всичко минало е останало зад гърба ти.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0bdbd99ac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Четири години чакане от този с "химията"? ! Ти ли си последната жена?
Имаш очаквания, че гаджето ти ще отгане какви мисли имаш (може да ти има пълно доверие), а и си мислиш, че знаеш какво мисли другият?
Дали не е добре да поговориш първо с другият - само да говориш, вероятно много ще те посъветват да го пробваш.
И ако е вярно това което мислиш, да говориш и с гаджето си, най-просто е - далеч от очите, далеч от сърцето.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0e662dc19e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да ти е гузно? Та приятелят ти сам ти вкарва тези филми в главата! Ако другият е приятен и постоянно ти говорят за него, в съчетание с това, че знаеш, че е имал симпатии към теб, нормално с улягането на връзката в един момент да започнеш да поглеждаш встрани. Приятелят ти си вкарва автоголове!
Ж30

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c793391293
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Човек като се обвърже, не спира да има някакви симпатии към някого. Харесва го, чувство го по-близък, евентуално вижда и подобна ответна реакция. Естествено, за теб по-добре би било, да не се срещаш с този човек и мислите ти да затихнат от самосебе си. Чак да мислиш, че изневеряваш и предаваш някого, няма нужда. Твоят приятел да не мислиш, че не се заглежда по готини мацки.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1a55390037
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От авторката към 1.
Не, не искам разрешение за изневяра, а просто исках да споделя макари анонимно. И евентуално, ако някой е изпадал в подобна ситуация да ме посъветва. :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8361b60414
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако си жена на място ще го поставиш твоя приятел на мястото да ходи да си прави майтапи на чужд гръб.Значи ти какво ще правиш с живота си си е твоя работа,ама да позволяваш гавра на гърба си е проблем,особено когато мъжа до теб е толкова тъп,че да не млъкне

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 51d0bfed5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Към номер 2
Много благодаря за мнението Ви!!! Мисля че намерих отговора, който търсех.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0895af3de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер 4, в другите теми вероятно обясняваш как жените нямат вина, че изневеряват. Момичето усеща как се привързва емоционално към другия и ако не направи нещо ще започне и физически. И абсолютно основателно се тревожи.
Номер 4, убеден съм, че мъжът ти изцяло е "виновен" за изневерите ти. Нормално било да поглежда в страни? !!! Направо й кажи, че всички жени изневеряват и й обясни как да лъже.

Номер 5, каква е логиката като приятелят й гледа отдалеч непознати мацки (предположения), тя понеже вече отчасти се отдава на емоционална изневяра и да продължи??? Ще ти повторя и за теб специално: момичето с основание усеща предстоящ голям проблем!!!

И тези дребни наглед неща които не са достояние на приятеля ти, си имат наименование - нарича се микроизневяра! А пък чувства и т. н. са повече от микроизневяра (засега се контролираш все още). И хубавото е, че явно осъзнаваш - този път не е добър.

Номер 7, освен че приятелят на авторката е изцяло виновен, друго не разбрах. Не е ли по-добре да споделиш твоя проблем, вместо да пишеш някакви безсмислици?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker