Мразя сестра ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мразя сестра ми
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1405 пъти
Не знам как ще изкарам още години с нея защото тя изобщо не мисли да се маха от нас, тя е на 17 по голяма от мене и е адски злобно същество, само заради нея нашите ме наказват и съм ял толкова бой заради нейните клюкарски истории и ровенето и в моя живот! Навсякъде рови в нещата ми, в лаптопа ми и всичко изказва на нашите бях си скрил бележника че не беше за показване тя го намерила и го дала веднага на бащата и после се кефеше че ми направи мегаскандал и ми наби шамарите. Какво да я правя тая писна ми яко от нея??? Влачи си и гнусните приятелки в нас, тъпото си гадже и на това отгоре ме гони от Нейната стая която е обща! Когато аз доведа мой приятели се оплаква че сме крещяли и сме и пречели да учи! Просто е ужасна и по добре да не се е раждала, само ме дразни и ми пречи все аз съм и виновен за всичко, а нея никой с пръст не я закача нашите все на мене си го изкарват сигурно защото съм момче, никога не са я били а мен са ме спуквали, все тя е по добрата а аз съм лошия, незнам хора идва ми такива мизерий да и направя че да я побъркам направо!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 03a31cdc1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   като пораснете може да се заобичате - знае ли човек, няма смисъл да ѝ отмъщаваш, все пак сте брат и сестра

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 54c7993f7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами като не искаш да те бият момченце, им покажи , че си отговорен и може да ти се има доверие - започни да помагаш в къщи с домакинската работа и се старай повече в училище ! То по правописните ти грешки си личи , че бележникът те не е за показване .

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f85db6cab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Първо, огромна грешка от страна на вашите да държат разнополови порастнали деца в една стая! От там идват всичките ви проблеми.
Аз съм деляла стаята си с еднополовата ми сестра - две момичета сме - и МРАЗЯ годините с нея. Мръсотии, пушеше в стаята ни, водеше приятелки и заедно пушеха, носеше ми редовно дрехите и като се оплаках ми хвърли всички вещи през прозореца.
И днес не се разбираме, защото така се случи, че аз съм богата, а тя нямаше добър успех в училище, но и други таланти, а после се омъжи за пройдоха и живее в бедност. Такъв е животът. Още на 18 г. се изнесох от нас и за мен това беше най-доброто решение! Живях последните 5 години само с тази мисъл - да избутам и един ден да се чупя. Успех и на теб да се изнесеш възможно най-скоро. Ще се родиш. В началото е трудно, но си заслужава 100000 пъти

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: cd5b59b615
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Налягай парцалките в училище, постарай се вкъщи, вашите няма как да не забележат, че си по-добър от нея. А когато тя те дразни с нещо - в никакъв случай не показай, че си ядосан! Тя това иска - да те изкара извън кожата, да види, че ти е гадно, че е успяла - не й доставяй това удоволствие. Дръж се хладнокръвно, като непукист, невъзмутим, така ще я объркаш и ядосаш, може за момент да освирепее и да стане още по-гадна, ти продължавай да стискаш зъби и да не показваш емоция, не й обръщай внимание и накрая ще се откаже. Дръж се с нея както слон би се държал с мравка - малка и незначителна, в сравнение с него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker