Загубих себе си... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Загубих себе си...
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1010 пъти
Здравейте, мили хора!
Жена на 23 пише тези редове.
Тежат ми много неща вътрешно в мен, които ми пречат да живея щастливо и не знам как да се отърва от тях, как да спра да ги мисля... страх ме е да не остана сама, страх ме е да не сбъркам, не искам да живея повече у дома искам да стана самостоятелна, ако трябва да изляза на квартира, но и от това ме е страх как ли ще го приемат родителите ми, , дали ще успея да се справя, а и това, че ще бъда сама ме плаши. Имам нужда от промяна някаква. Животът ми е скучен, обременен и нямам в обкръжението си хора, с които да излизам и да ми е приятно. Повечето ме натоварват, а аз бягам от това. Чувствам някаква тежест в мен и дори започнах да не обичам нещата, които преди това обожавах. Нямам стимул и спрях да вярвам в мечтите си, дори мисля, че спрях да имам такива.
Работя като детски учител. Винаги съм имала цели и съм ги постигала с отлични резултати, във всичко влагах сърце и душа.
Сега дори и стаята не мога да си оправя... нямам желание за нищо. Нито да стоя у дома, нито да изляза. Не знам какво да правя с живота си, със себе си.
Имам нужда от промяна, нещо да ми се случи в живота, но не мога и не зная как.
С приятеля ми нещата не вървят. Обичам го много и той ми е най-близък. Страх ме е, че ще трябва да остана сама без него. Много съм объркана и не знам какво да правя. Не мога да продължа така...
На психолог ходих, но само си дадох парите... все едно си излях всичко на глас на стената...
Имам нужда от помощ, от съвет. Имам нужда от нещо различно

На

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4d594557de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, не чакай промяната да падне от небето! Спокойно, всичко е наред, просто си спряла на едно място и имаш нужда да мръднеш. Страховете понякога са хубави, повечето разумни хора имат доста притеснения, а когато някой превъзмогне страховете си се чувства жив.
Аз също се страхувам понякога. Преместих се, започнах да уча, търся си работа. При всяка една по-голяма крачка хиляди пъти ми идваше да се откажа. Все още имам трудни дни. Сега съм болна, живея далеч от всичко познато, разни хора ме прецакват, но... какво толкова. Скочила съм вече в това приключение и мога или да се откажа, или да опитам нещо. Това важи и за теб. Когато вземеш едно решение и предприемеш нужните стъпки, няма да е лесно, ще ти идва да се откажеш и ще се притесняваш, но вече ще си започнала и сърце няма да ти дава да захвърлиш всичко. До известна степен е най-трудно да се решиш, после е ясно, че ще направиш всичко възможно, за да се справиш. Вземи си малък отпуск, или пък изчакай уикенда и пътувай. Отиди в някое малко градче, което винаги си харесвала или в което има какво да се види. Подари си едно малко приключение. Автобусните билети не са златни. Можеш да отидеш сама или с приятел. Лошо е, че с приятеля ти нещата не вървят, но винаги може да стане по-добре. При всяка една трудност майка ми ми повтаря, че от време на време трябва да удариш абсолютното дъно, за да изплуваш нагоре. Един вид, за да се оправи всичко, трябва първо да се срине до основи. Депресивните състояния са абсолютно ненужни и сама трябва да ги надмогнеш като предизвикваш себе си всеки ден. Купи билети за театър или за кино, организирай романтична вечеря, пътувай, купи си нещо, което винаги си искала, но така и не си си взела. Тези разходи няма да те доведат пред фалит. За това време, в което живея сама, разбрах, че парите никога не стигат. Дали ще предприемеш нещо ново, или не, накрая на месеца все ще тръпнеш в очакване на заплата. Излез от тази каша, сериозно. Не виждам причина да не се справиш. Всеки преминава през този малък ад, всеки се страхува на всяка една крачка и изисква голям кураж да надмогнеш себе си, но това е нужно, за да постигнеш желаното. Щом искаш да наемеш квартира, просто започни да проучваш възможностите. Задели някаква сума, свържи се с брокер или купувай вестници с обяви и си уговаряй огледи. Огледа не те задължава да наемеш, той е с цел ти да видиш имота и да си направиш сметката. Винаги има начин, ти просто не си го намерила все още. Знам, че всичко това ти звучи като сбор от клишета, но и клишетата понякога имат стойност.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker