Прекалява ли или си внушавам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Прекалява ли или си внушавам
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1283 пъти
Здравейте! Жена съм на 24 години, имам приятел от 3 години. Няколко месеца бяхме разделени. Причината бе друга жена, с която той твърди, че няма нищо общо. Това като цяло е друг въпрос. Проблемът е, че се чувствам като последната дупка на кавала. Не живеем заедно, на около 10км разстояние сме един от друг, но той не си прави труда да дойде да се видим. Е разбира се, че не става само той да идва, ако ме покани аз да ходя, разбира се, че ще ходя. Но той и това не прави. Виждаме се веднъж седмично, а имам чувството, че ако не му кажа съботата примерно "нали ще оставаш довечера в нас" няма да дойде. Все го дърпам за ръкава. Проявявам разбиране, че учи и работи едновременно. Не мога постоянно да му се натрапвам, но веднъж седмично не ми стига, имам нужда да прекарвам повече време с него. Никъде не ходим заедно. Като става дума за мен няма пари и време. А да ходи насам натам с приятелите си и пари намира и време. Разбира се, че не мога нищо да му кажа в това отношение. Просто това, което искам е същото отношение и към мен. Чувствам се наистина ощетена и то много. Защото съм аз тази, която го търпи, с него съм и в добро и в лошо, наистина много го обичам, но не става така.
Причината да се замисля за това беше поредната случка. Бях у майка ми 10 дни и не сме се виждали от 10 дни. Знае, че днес трябва да се прибирам. Не съм го питала умишлено дали ще идва да се видим и той нищо не каза и така не се видяхме. А през седмицата дума не може да става, защото е на работа.
Не мога да говоря с него по темата, защото с него като цяло не се говори. Заплашва ме, че ако му се сърдя, щял да ме остави. За него това е превземка и няма смисъл да се говори за това.
Не знам вече какво да правя. Понякога си мисля, че си внушавам, че всичко е нормално и наред. Не знам, просто не знам. Много го обичам и не искам да се разделяме отново, но не знам колко бих издържала така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: f477908836
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Този човек видимо те омаловажава - и теб, и отношенията ви. Мислиш ли, че можеш да промениш вижданията и характера му ? Или той самият не е такъв тип, който би се раздавал във връзките си, или конкретно към теб не са му чак толкова силни чувствата. Няма как да знаем. Звучи крайно, но аз лично бих приела връзката за обречена...просто хора като него не се променят. Според мен не си губи времето с човек, който дори не умее да комуникира както трябва. Имах сблъсък с подобен типаж от преди години и наистина се радвам, че всичко приключи.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5430bc0f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За мен такива жени, като теб се наричат.. глупави! Много се извинявам, но изглежда сякаш той си има друга. Та вие не се виждате по 10 дни! Млади сте, а той е мъж, няма как да не му се прави секс. Ти просто си му удобна. И каква е тази глупава манипулация “ако ми се сърдиш те оставям”, че ти даже и си се вързала... бягай от него.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c436d11bfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Попитай го защо е с теб... И да не се прави на интересен, а да ти отговори.
И какви са тези заплахи, че ще те остави? Ти нямаш ли малко самочувствие? Не позволявай подобно отношение.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 04dba2d110
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Задушаваш го, досаждаш му, тежиш му. С удоволствие би скъсал с теб, не те търси, не се интересува от теб, защото не те иска. Съгласява се да се видите и да сте заедно от нямане накъде. Нали знаеш приказката - ако обичаш някого, остави го да си иде, ако се върне, ще го имаш завинаги, ако не се върне, значи никога не си го имала. Остави го да си иде, но не с манипулацията - ах, оставям те да си вървиш по пътя, а мен кучета ме яли - това е емоционално изнудване. Остави го да си иде като спреш да го търсиш, да настояваш, да изискваш, да натякваш как си го била обичала и си с него и в добро и лошо и прочие и колко си щяла да страдаш без него - той няма нужда от това, всъщност очевидно от теб няма нужда, не го ли виждаш!?
На сила не можеш да го накараш да те обича и да си важна за него, просто се примири.
Имах едно такова гадже, ах колко ме обичал, как не можел без мен, клечеше постоянно пред блока и пред училището ми, постоянно натякваше как не му стигало времето да сме заедно, не стига, че ходех на училище, че ходех на допълнителни уроци, вършех работа по къщи, защото майка ми я нямаше, и той все ми недоволстваше и ме тормозеше, че се и изкарваше големият страдалец.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 95a09d516c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Прав е - няма смисъл да се говори за това. Не говори! Просто го разкарай. Окончателно!
Ж - 30 г.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker