Ще намеря ли пак любовта? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ще намеря ли пак любовта?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1603 пъти
Здравейте, студентка на 20 години съм. Ще започна с това, че винаги съм била определяна, като странна, мразя да ходя по дискотеки, не слушам чалга, не излизам често като цяло, предпочитам да си стоя вкъщи, да готвя, да чистя, да чета и имам чувството, че съм родена, за да съм домакиня. Много съм сексуална и определено това също много обичам да правя и всеки, с когото съм имала интимни отношения досега, ми е казвал, че се справям отлично в леглото.
Мисля, че съм красива с добре оформено тяло.
Имала съм една истиснски сериозна връзка, бях осми клас, когато тази "любов" се възроди. Продължи три години, в които не бяхме винаги заедно, той ми изневеряваше с най- добрата ми приятелка и много други момичета. Като върна времето назад се смея, колко тежко съм приемала нещата, но неговите действия ме караха да се чувствам недостатъчна. Когато станах на 18 (лятната ваканция между 11 и 12 клас) се срещнах с един семеен приятел, когото познавам от много малка. Той беше на 46 тогава, знам, че ще ме обвините и ще кажете, че съм глупава, но се влюбих до уши. Показа ми истинско галантно МЪЖКО отношение, уникален секс и го обичах с цялото си сърце. Отношенията ни приключиха след един месец по мое желание, после исках да се върна при него, но той така и не пожела. От две години, всеки Божи ден се будя и заспивам с мисълта за него, дори и през деня е в мислите ми. Не съм спала с друг мъж, искам да съм му вярна, макар че знам, че той си има приятелка в момента (даже няколко... ), но някак си се чувствам все едно изневерявам на себе си. Каквото и да направя, го правя за него. Ходя на фитнес, за да му се харесам, когато ме види, боядисвам си косата със същата цел. Все още го обичам, но се отказах от него. Той не ме иска вече, поигра си с мен, видя, че още съм с детски характер и не пожела да се върне. Знам, че нямам бъдеще с него, но още ми е в сърцето и още се надявам.
Дали някога ще обичам пак така? Никога не се бях чувствала толкова щастлива през живота ми, все едно не бях на себе си, бях замаяна от любов. Давах всичко за него и за мен той беше всичко. Караше ме да плача от щастие и го обичах до полуда. Преди да се видя с него ми се виеше свят, все едно бях на друга планета. Както вече ви казах и по- горе, обичам сека и държа на него МНОГО, а той ми пасваше идеално, знаше какво и как да направи... Сигурна съм, че ще ме разберете. Но след него другите са ми противни, не мога да погледна друг, а определено не ми липсва мъжко внимание. Кога ще спра да го обичам? Ще почувствам ли пак тази любов, но този път ще бъде ли споделена? Чуавала съм от много хора, че това преживяване е един път в живота и просто съм отчаяна! Искам същите трепети, същото щастие, същия секс.. но как да стане, при положение, че не мога и не искам да погледна друг..? А минаха две години.... запознах се и излизах с над 100 момчета, но не, все той е в мислите ми. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9b1863e70d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Обсебена си и не виждаш цялостната картинка. Запитай се какво е направил за теб въпросният господин освен да се възползва от обичта ти и с какво е заслужил толкова обожание? Няма да ти мине лесно, преживявам го същото в момента - от години съм обсебен от дама, която не ме заслужава по никакъв начин, а съм мъж на 40 години

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 72922bc657
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Два пъти не се обича по един и същи начин. Две връзки рядко си приличат по усещането за тях. Това, което си изживяла веднъж, няма да го изпиташ съвсем същото отново. Но ти ще обичаш и може би ще обичаш по-силно. Ще имаш всички прекрасни усещания и все някога ще почувстваш любов, която да прикове вниманието ти и да те грабне. Няма да обичаш по същия начин, но вероятно ще обичаш споделено, по-силно и по-хубаво. На 20 години никак не ти е работа да се отказваш от всички други. Твоя човек е бил на 46, имал е опит и цялото му отношение се дължи именно на този факт, че той е знаел какво да прави. Поиграл си е, ти си била лесна мишена, сега има други цели. Недей да живееш за него, живей за себе си.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7993a10dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това не е любов.
М37, знам как да докосна една жена, не само по тялото ;)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 65b0cd37a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това не може да е истина

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 7a45f6c168
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Разбирам те напълно.. и аз съм така, само че вече не съм на 20... От 4 години не мога да изпитам влечение към друг мъж, просто нямам очи за никого. Лично аз се надявам да ми мине, макар, че вече се съмнявам много. Постоянно мисля за него, не ми излиза от главата :(

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 06813fe00a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Това е магията на обсебването.
Много трудно се преодолява, но за да ти бъде по - лесно се запознай с други и се опитай да се отпуснеш с тях. Една приятелка беше в подобна ситуация и почна да излиза с едно момче, което беше много превързано към нея. Стана така, че той и предложи, а тя без чувства към него му прие. Това е единственото нещо, което не одобрявам, защото не е яко да се играе с чувствата на хората.
Предполагам разбра за какво говоря и как да се оправиш. Просто допусни в живота си други хора, но не бъди с тях само заради проблема ти и да ги зарежеш след това.
Аз бях в подобна ситуация и ми загубиха 4 месеца от живота за да ми кажат, че всичко е било напук на някой си бивш..
Пожелавам ти успех!

Виктар 420

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 94e7413cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката-

Ще ви дам много пресен пример.. Трудно ми е да го забравя защото вчера вечерта е звънял на баща ми, днес баща ми му е върнал обаждането и той не вдигна, а аз цял ден и цяла нощ не мога да спя и го мисля, като луда. Обливат ме някакви топли и студени вълни и се проклинам, че не мога да контролирам емоциите си. А това, че звъни на баща ми е напълно в реда на нещата, защото те са били съученици 12 години и отделно, имат някаква роднинска връзка, не е кръвна, но на кратко; сестрата на баджанакът на дядо ми (който е мъж на сестрата на баба ми) е била майка именно на мъжът, за когото ви говоря.
Случва се вкъщи да стане на въпрос за него и то много често просто защото ни свързват доста неща и ми е трудно да го заравя при такива обстоятелства.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a3e973ce87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Това, което не мога да разбера е, че в началото на историята си пишеш, че досега, с когото си имала интимни отношения, винаги ти е казвал, че си отлична в леглото, но после пишеш, че с друг мъж освен въпросния господин не си спала. Аз ли нещо не разбирам или ти си се объркала?

Също така, за да можем да ти дадем по добри отговори, можеш ли да опишеш детайлно външния вид на мъжа и конкретно по какъв начин се е държал преди да започнете сексуалните си взаимоотношения и по време на тях, т. е. какво толкова специално е правил в леглото, че ти след толкова години все още да си без ума и дума?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 94e7413cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До номер 8 от авторката- не съм спала с други мъже, откакто спах с него, тоест от две години.
Просто е мъжествен, висок, стройна фигура, много широк и голям гръб, големи бицепси, сини очи, красив е и всяка жена би се съгласила с мен.
Винаги съм харесвала грубия секс, също и да ми говоря по време на секс мръсни неща, да ме подчинявят, а той правеше това и без да го питам.. харесваше всички неща, които и аз. Може би голяма роля е изиграло това, че е обигран и са му минали поне сто жени през ръцете. Често ми казваше, че според него не го обичам, а обичам само секса. Даже преди няколко месеца, когато се опитвах да си го върна му написах смс; “Обичам те повече от всичко”. Неговият отговор беше, че обичам секса и нищо друго. Той така и не ми повярва, че го обичам заради това, което е, а не защото правим хубав секс. Може би съм допринесла за това негово изградено мнение за мен, но въпреки това.. го обичах. Вече започвам да се чудя дали наистина съм обичала само секса... но пък за единия секс да го мъча толкова много време.. възможно ли е?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 7f82a24b2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момиче, тя това са 26 години, този човек се е позабавлявал, а на теб секса ти се е привидял като любов... Тази връзка първо е приключила, второ е обречена. В смисъл той не те иска като жена. Намери си момче на твоята възраст и ще видиш колко е хубаво усещането за младо тяло, па макар и не толкова опитно. Изгради отношения с някой, с който имаш повече общи неща, сега ти е времето.

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 85c76970b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Как да ти кажа. Опитен е и е сбъдвал твоите желания в леглото-които са еднакви с желанията на около 90% от жените. А ти какво направи за неговите?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a3e973ce87
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мисля, че тази история е перфектен пример защо човек трябва да бъде внимателен с кого започва интимни връзки. Доколкото разбрах от историята, въпросният мъж не притежава нищо друго освен красив външен вид и добри умения в леглото, това разбира се за някои хора е достатъчно, но тези качества сами по себе си не довеждат до дълга и стабилна връзка.

Господинът може би е мъжествен на външен вид, но в никакъв случай не е мъжествен по характер. Аз като мъж никога не бих си позволил да чукам дъщерята на семейния си приятел, която познавам още от малка. Този човек най-вероятно дори си е играл с авторката, когато тя е била малка, а сега когато тя тъкмо е навършила 18, просто се срещат "случайно" и започват да правят секс, това е просто гнусно...

Най-жалкото е, че той толкова здраво е прецакал психиката на авторката, че тя най-вероятно никога няма да може да има наистина силна връзка изпълнена с любов, защото мислите за този мъж завинаги ще ѝ останат в главата.

Според мен единственият шанс за решение на проблема е ако авторката започне да ходи при психотерапевт и се опита наистина да разбере поведението си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker