Да се свържа ли с него? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се свържа ли с него?
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1618 пъти
Здравейте!
Момиче на 20 години съм и преди три месеца ми се случи много тежка раздяла. Връзката продължи половин година, което на фона на предишната ми връзка, която беше 3 и половина, не изглежда кой знае какво, но я чувствам като много по-стойносттна от предишната.
Момчето се раздели с мен под претекст, че има чувството, че толкова силна обвързаност го убива. Тук може би трябва да вметна, че той преди мен никога не е имал връзка и се плаши от много сериозно взаимоотношения, независимо в каква насока. Аз го виждах по време на връзката, че е объркан и не е сигурен какво точно му се случва. Другата му причина за раздялата ни беше, че се е обсебил от мен и това не може да го понесе. Когато е с мен е щастлив, когато не е с мен не е и това го прави непродуктивен и т. н. Заяви, че най-добре и за двама ни е да се разделим... Като цяло аз не разбрах много какво се случва, защото особено последната една седмица, връзката ни беше повече от прекрасна и това дойде като гръм от ясно небе. Но след дълъг разговор, аз го подкрепих в решението му тъй като той каза, че така ще се чувства по-добре, а все пак това е важното, нали!?
Както и да е... Три месеца минаха без да се чуваме по какъвто и да било повод. А аз не спирам всеки ден да мисля за него и да плача. Ужасно много ми липсва. Може и да греша, но мисля, че толкова силна обич не съм изпитвала никога. Много пъти съм имала желанието да го потърся, но съм си казвала, че все пак той се е разделил с мен и няма за какво да го тормозя.
Преди 3-4 дена се засякохме на едно събитие, не си говорихме много, защото гледах да не се натрапвам, но по едно време ми предложи, ако искам да ме изпрати до нас когато си тръгвам, даваше ми цигари без да му искам и по едно време на вечерта за съвсем малко ме хвана за ръката... Също така през цялото време ми се усмихваше много лъчезарно.
След тази вечер, аз се побързай още повече. Сега не знам какво да правя, защото желанието ми да се свържа с него е още по-голямо, само за него мисля и надеждите ми, че пак ще контактуват с този човек в момента са огромни. Но просто не искам аз да му пиша, не искам да съм тази, която му досажда след като е прекратил контакт с мен и най-вече не искам да бъда отново отхвърлена. Не съм сигурна че е добра идея да се събирам с него, но определено искам да имам контакт с него. Но не мога да му пиша или звънна. Може би просто не мога да си преглътна егото, не знам... Но всичко това ме убива.

Ще съм ви много благодарна, ако ми дадете съвет какво да правя или ми споделите подобна случка от вашия житейски опит. Благодаря ви за отделеното време :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 7fc98841c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей аз съм в абсолютно същото положение като теб. Само, че отхвърления бях аз, защото много се привърах и по цял ден не спях не се хранех не ядях само мислех... И уплашената беше тя тъй като и беше първата връзка и се страхуваше... Ще се радвам да споделиш как се развиха нещата

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ed479ca918
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, преди като бях по - млад и аз правех горе - долу така с женските. Не, защото го исках, а просто го предлагах като вариант за да видя дали им пука за мен и дали изпитват нещо.
Най - лесния вариант е да се провери дали половинката държи на теб и въпреки желанието за раздяла да се опита да те "върне".
Вече съм ги преживял тези тинейджърски истории и си живея живота добре, но се отдалечавам от темата. Разказах това, защото най - отдолу си написала да споделим житейски опит.

По - темата:
От моя гледна точка, той още изпитва нещо към теб, защото държанието му не е чисто приятелско. Ако не беше специалната за него, той щеше да предложи на някоя друга да я изпрати до тях! :D
Каза, че ти е давал цигари без да му искаш, което отново е знак.
Просто е искал по - някакъв начин, по - дълго да бъде с теб без да го показва директно.
Каза, че ти е държал и ръката, което ще се повторя, но е ЗНАК, че все още изпитва нещо, като вземем на сериозно и другите жестове, които си описала.
Дали да се свържеш с него?
Това вече е личния ти избор, но явно той няма да те потърси след като три месеца не се е сетил за теб.
Ако искаш да сте заедно го потърси, срещнете се и поговорете като бели хора, но си имай едно на УМ, че веднъж като е пожелал да се разделите, може да поиска отново.. и да ти бъде поредно разочарование..
Ако нещо искаш може да ме питаш или коригираш, но това е мнението ми.

Виктар 420

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 89f7d8492a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не, не са свързвай с него. Ако той те потърси, не го "режи", но не го търси ти. Според мен така е по-добре.
Ж30

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9c8b61682c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трябват малко повече подробности-какво значи обсебвала си го. Разкажи житейски случки, като например: постоянно ли го търсиш по телефона-да ти пише, да ти звъни, постоянно ли го питаш къде е, с кого е, какво прави, ревнуваш ли го и показвала ли си го, като например да се цупиш и тръшкаш когато разговаря с други жени и т. н.
Защото ако всичкото това написано отгоре не е налице, значи, че просто не те обича и се е измъкнал с тези оправдания. Да, може да му е било приятно, да те е харесвал, но му е писнало и не се е чувствал пълноценно във връзката ви, т. е. даже отегчен. Секса как е... и да не е бил ок, все пак ако те е обичал 6 месеца са доста малко за да му писнеш.
АЗ като мъж ще ти кажа следното: Влюбвал съм се и всеки миг съм искал ако може да съм с въпросната жена. Това пък, че тя показва колко много ме обича и иска постоянно да сме заедно, ще ме прави още по-щастлив, камо ли да се чуствам обсебен. Стига нещата да са ок и горните неща, които ти описах да ги няма, въобще няма да ми писне да съм с такава мацка. Много хора мечтаят за любов, някои никога не я срещат. Не мога да приема, че един мъж ако обича една жена и тя ако му показва същото да си тръгне само защото се чувствал "обсебен". Та аз съм се кефел най-много на това, когато да кажем съм на работа, мадамата ми звъни и ми казва, че й липсвам, че няма търпение да се видим и т. н. И всеки ден да ми се случва, ако обичам въпросната или само да съм влюбен в нея, дори само едно по-голямо харесване да е, пак няма да имам против и ще съм щастлив.
ТОЗИ НЕ ТЕ ОБИЧА И ЕДВА ЛИ НЯКОГА ТЕ Е! Знам, звучи крайно гадно, но го приеми и продължи напред.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 349f7dc913
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Към Виктар 420 (номер 2)

Благодаря ти за отзива! И аз имам някакво чувство, че той все още има някакви чувства към мен, но се страхувам, че това просто са някакви надежди в главата ми.
Иначе в моментното ми мнение, че не искам да се събирам с него, а по-скоро страшно много иксам да се чуем и да се видим. Този човек го познавам от както се помня, но общо взето бяхме на здрасти и чао. А сега сме като тотални непознати, което ми е много неприятно. Да, още имам много силни чувства към него, но въпреки това, винаги сме били на първо място добри приятели във връзката ни и именно това приятелство най-много ми липсва.
Иначе, ако можеш да ме посъветваш по какъв точно начин да го потърся... защото от една страна си мисля да му пиша, от друга си мисля да му звънна, а от трета си мисля изобщо да не го търся, нали....
Но дори да го потърся, не знам какво точно да му кажа...

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 349f7dc913
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Към номер 4

Определено не съм била от тези приятелки, които не оставят намира половинката си. Уважавахме си взаимно личното пространство и въпреки, че се виждахме абсолютно всеки ден, всеки си правеше неговите неща, без да пречи на другия. И да наистина всеки ден се виждахме, той настояваше така. Често се е случвало цял ден да не сме се виждали и той да иска да се видим към 22-23 часа и аз му казвам, че съм изморена, при което той се появява пред вратата ми, за да се видим за "10 минути, като просто се разхождахме и си говорихме. Казваше, че не може да заспи без да ме види...
Да, възможно е и да си прав като казваш, че не ме обича и често казано, ако знам това със сигурност, ще ми е много по-лесно. Защото от както сме се разделили той прави разни неща, които ми говорят, че ме мисли. Като например: беше писал на една приятелка преди 2-3 седмици и си говориха за мен (тя освен моя приятелка, е и негова). От всичките романи, които и беше написал, основната идея беше, че иска да мине време преди да реши какво иска и че мисли, че е прибързал с решението си. Но в същото време не ме търсси... Този човек ме подлудява.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker