Изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2845 пъти
От доста време знам, че майка ми изневерява на баща ми. Не бях казала досега, защото мислех, че всичко това е мимолетно или поне тя сама ще каже на баща ми и ще се разведът. Знам, че ще кажете че това е чужда връзка и не трябва да се мешам, но аз знаейки за това също лъжа баща ми, а тъй като имаме дългове за плащане майка ми използва баща ми за да работи. Това е и причината да не му е казала предполагам. Не искам да го лъжа повече, не понасям как го използва, обижда и той и е като марионетка.. Освен това и с мен не се държи добре, не става на въпрос само за това с баща ми, ами като цяло ме обижда, нямам личен живот и постоянно и върша работа която може и сама, държи се много строго не ме разбира изобщо (на 20г. съм). Наистина не знам как да постъпя баща ми се прибира другата седмица (тъй като е шофьор) и искам да му разкажа всичко за да се спре най-накрая всичкият този фарс. Моля ви дайте ми съвет какво да правя! Да не говорим, че май любовниците станаха 2-ма :х

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1e615c0a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като искаш да се държи с теб като с голям човек - изнеси се.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9939b4233d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се бъркай! Какво си мислиш, че ще постигнеш? Развод и ти посредата? Замисли се малко, не си дете. Живей самостоятелно и няма да си свидетел на всичко това. Егоистично е от твоя страна да разбиеш брака им и след две години да си създадеш твое семейство, а те да са сами на стари години! Гледай си себе си, не тях. Това са си техните отношения.
Вестоносеца не е обичан от никого!
Освен това не се знае дали нямат уговорка. Щом тох пътува може да са се рабрали. Имам позната, мъжа й е шофьор и са така. Той си ума забежки, тя си има любовник и знаят и двамата. Той си е тук по няколки дни в месеца. Ако са се разбрали за това, а ти се намесиш ще бъде много неловко. Не си мисли, че баща ти не прави нищо докато не е при вас.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c6e296a8f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Здравей! Наистина най-добре е да му кажеш, но да прибере. Много ще почнат да ти обясняват колко е благородно да лъжеш баща си, колко добре прави майката ти като му изневеря, лъже и се държи зле с него.
Работа ми е като на баща ти - шофьор на камион. И моят син е имал големи подозрения за майка си, но е предпочел да си трае. И ако още веднъж си затрае, ще се оправя сам в живота.

Можеш да спасиш връзка с баща си. А дълговете на майка ти да ги погасяват любовниците - явно "превъзхождат" баща ти.

А сега можем да предложим какви предложения ще последват от леките жени? !

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 55d59370e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ако и моята майка се държеше така с мен и на всичкото отгоре си имаше любовник и аз щях да кажа на баща ми.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 601890eab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Какво ви става бе хора,как така да не му казвала? И откъде на откъде трябва да си мълчи,те са и родители,не са чужди хора,за да си мълчи. Ако мислиш,че така е по-добре,кажи му!

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0c946f7fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   То щото шофьорите на дълъг път не изневеряват мислиш :D Оправи се малко, на 20 години си :D Кво си мислиш, че баща ти не си го слага с разни леки по пътя ли? Я се изнасяй, на 20 си, и се гледай сам/а! Хубаво са ти го казали по-горе! Сексът в семейство, в което партньорите са далече един от друг обикновено идва от 3-ти лица, това на всеки е ясно. Няма смисъл да го унижаваш, като му казваш, защото нито той, нито майка ти са верни в сексуален план. Със сигурност и двамата си шъткат. Така че, не мисли, че и баща ти е света вода ненапита.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 54eaa827d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Изнеси се, за да не вършиш "работата не майка ти". Ще си живееш царски, никой няма да те кара да вършиш нищо. А като се заринеш в боклуци, просто ще смениш квартирата, и наново!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b73dd366ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Най - добрия вариант е да се изнесеш.

Виктар 420

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4f7a6041e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Просто направи така, че сам да разбере.
Не става дума да се намесваш, но това, което майка ти прави е безобразие и не е редно. Значи той блъска по пътищата и плаща сметките, тя си го слага с други. Ми не става така.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5f682072a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Изневярата никога не е без последствия и всеки плаща за това своята цена - включително и чуждата вина. Цялото семейство - без изключения. Родителите, децата, всички - невинни и виновни.
Твоята майка е разрушила семейството (не ти), като постъпва грубо и безотговорно по нейни си, егоистични мотиви и подбуди. Но ти си част от това семейство и също плащаш своята цена, така че имаш право да вземеш отношение, вместо "да не се бъркаш" и да "живееш самостоятелно" и да не си свидетел на тези неща - разбирай да си заровиш главата в пясъка и да си живееш самодоволно. Неглижирайки проблема, той няма да се разреши самостоятелно, само ще се задълбочи. На твое място бих поговорил с майка си - нейна е кашата и отговорността. Тя ще постъпи в зависимост от нивото на нейната отговорност, достойнство, морална и етична база. Каквото и да стане обаче, си направил каквото трябва - другото е работа на майка ти. На баща ти не бих казал - единственото, което можеш да постигнеш е да го хвърлиш с години напред в ужаса на недоверието, предателството и измяната. Той няма нужда от това, поеми ти неговата горчива чаша, а развода е най-малкото, което той може да преживее. Повярвай ми - преживял съм го и не го пожелавам и на най-големият си враг - ужасно е, просто човек умира жив. Поговори с майка си и дано излезе малко от малко разумна и отговорна жена, но... от нея си зависи, кой-каквото си направи и цяло село не може да му го направи. Успех.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7e03e8b0e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не вярвам, че човек на 20 год. може да разсъждава толкова плитко.
1.Не изключвай варианта да са заедно заради теб и да ти спестили известни душевни травми, особено пък в пубертетския период.
2.Знаеш ли баша ти какви ги върши като е шофьор на камион?
Лесно е да защитиш единия, защото виждаш вина само в другия.Нелепо е.
Моят баща сега се прави на многострадална Геновева пред всички, а забрави времето, когато имаше пари и любовници(знам за 2, а може и повече да са били).

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 3ef91d010d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Моят съвет е да кажеш на баща си. Лично аз никога не бих простила на децата си, ако знаят че баща им ми изневерява, а си мълчат. А на №2 ще му кажа много здраве ще има, че вестоносците ги мразят. Смятам за най-добра своя приятелка и ще я уважавам докато съм жива, именно жената която застана очи в очи с мен и ми каза за връзка на мъжът ми с негова колежка. Другите са стрували сеир и са се забавлявали за наша сметка. И ми се пишеха приятелки. Хайде вие, дето толкова много знаете погледнете реално и кажете-виждате, че мъжът на ваша приятелка я мами, води си любовницата в къщи и какво ще правите? Ще мълчите? Това ли е приятелството? Така ли постъпват близките хора? Срам за всеки, който мисли по този подъл начин. За мен е безгръбначно и лицемер....

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5ca0280d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   И аз мисля че трябва да стоиш настрана.Няма да направиш услуга на никого.Остави времето да си каже думата

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b87c20408e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз никога не бих казала. Тая връзка те я имат от преди теб. А ти ми се струва търсиш лично облага от това че ще кажеш.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0a908b0271
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Номер 2, не само, ако е самостоятелна може да не е свидетел. Би могла да си затваря очите и да си запушва ушите - тогава, ни чула, ни видяла. Как се уплаши някое от твоите деца да не те усети какви ги вършиш!?
Самата казваш: "Може да имат уговорка. " Значи, чудесно решение да каже на баща си. Нали тъй?


Номер 12, нека разгледаме твоите "дълбоки" разсъждения.
"1. Не изключвай варианта да са заедно заради теб и да ти спестили известни душевни травми, особено пък в пубертетския период. "
Вече е на 20, дали на 40 е по-подходящо да и кажат, че са заедно (под заедно да се разбира - майката щедро приема пари от бащата), само и единствено заради дъщеря си? Имам усещането, че бащата може не е уведомен за тази уговорка?
"2. Знаеш ли баша ти какви ги върши като е шофьор на камион? "
Ако не се е интересувала може и да не знае. Понеже подозирам, че и ти не знаеш, ще обясня накратко: Много често работи по 15 часа дневно, ходи до тоалетна в храстите, банята понякога е лукс. А понякога шофьорите ходят и в затвора, за повече това е абстрактно, но познавам лично такива хора. И това го правят за да осигурят на семейството си финансова стабилност. В което някои нагли съпруги както се казва: "Намери, та се насрали! " И затова тези"съпруги" имат време да се замислят, че не им се обръща внимание или някакво друго тъпо оправдание да ходи да си го слага безогледно.
По това без номер: "... когато имаше пари и любовници(знам за 2... " Тук нейната майка в момента има толкова колкото твоят баща е имал изобщо. А дали и самата тя си знае всичките? И по тази точка (без точка) и по твоята логика е време да му каже. Освен ако не представиш някаква извратени аргументи, че само изневярата на мъжете е лоша, а на жените - чудесна? !

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: fb32406cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторке, моят съвет е да говориш първо с майка си, че ти дава лош пример по този начин. Кажи й, че я обичаш като родител, но обичаш също и баща си и ако тя не спре да го лъже и не прекрати връзките си с тези любовници, ти ще кажеш всичко на баща си. Не можеш да продължиш да си мълчиш и да живееш в такава атмосфера, защото тя те трови и съсипва семейството ви. Може би е време с майка ти да проведете такъв изключително сериозен разговор и да чуеш какво има да ти каже тя по въпроса. Тогава ще решиш окончателно какво да правиш, но не се оставяй да те манипулира и залъгва и теб.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 86bd11c540
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Каза ли на баща си, или още гледаш как майка ти се плющи с чужди мъже.
Защото в сайта е пълно с подобни истории.
Човека ви е гледал 20г. а вие така се отблагодарявате.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker