Раздяля в Рим... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Раздяля в Рим...
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1496 пъти
Здравейте на всички,

Понеже ми е адски мъчно, бих искал да Ви споделя и моята любовна драма, която ме разтърси из основи... Аз съм на 29, тя на 26.

Всичко започна преди 5 месеца. Запознах се със много лъчезарно и усмихнато момиче. Излезнахме няколко пъти и нещата потръгнаха, но не просто потръгнаха, ами се затичаха. Всичко беше идеално, постояно я обсипвах с подаръци, шоколади, цветя. Понякога малки понякога по-големи. Радваше ме просто да виждам усмивката на лицето. Не след дълго по стечение на обстоятелствата тя ме запозна с техните. Много готини и добри хора. Те много ме харесаха.
И така месец и половина по-късно, аз реших да и направя подарък за коледа. Нещо нестандартно и нещо което ще запомни завинаги. Подарих и самолетни билети до Рим. Бях организирал всичко, билетите (с тях в последствие имах проблеми, като се наложи да купя трети билет), хотела, планирал бях и какво да обиколим и видим. Тогава тя ми каза че ме обича, а още се влюбих още повече. Засипвах я с подаръчета, почти всеки път отивах с нещо при нея.
Не след дълго започнаха и промени в настроението й. Няколко пъти създаваше излишни драми. Кажи речи пред 10-15 дни аз се опитвах да потушавам напрежението което се създаваше. Но я обичах. Често се изнервяше за глупости, държеше се агресивно. Няколко пъти я видях да се държи много лошо с майка си пред мен. Общо взето, често изпадаше в нещо като нервни кризи или паник атаки както тя ги наричаше тези състояния. А не я бях провокирал с нищо и винаги се опитвах да я успокоявам, и балансирам. Тези й състояния се редуваха със страхотно отношение и "обичам те", "липсваш ми", "желая те"... А секса беше феноменален. Все едно бяхме правени един за друг. И така минаваха дните. Закарах я при наще един уикенд, понеже не съм от София, ей така малко на разходка. Тя пак беше напрегната и нервна, но се отпусна като тръгнахме. Тя си изкара супер, много си допадна с наще, както и те я харесаха.
И наближи времето да заминем на екскурзията до Рим. Веднъж когато и давах бордовите карти, тя пак беше изнервена и каза "хайде да минава тази екскурзия, че много се напрягам вече". Не обърнах внимание на тези думи, помислих, че просто не е летяла до сега и за това е напрегната. Успокоих я. Ден преди да заминем обядвах с техните, хората много ми се радваха. Тя пак се дъежеше отвратително с майка си. Тогава майка й ми каза: "мойто момче, много внимавай с нея, тя е много труден характер, но съм обещала да не говоря лошо за нея пред хората" и се усмихна с тъга. Не обърнах внимание на думите й. Обичах я!
А вечерта с девойката прекарахме една от най-странстните нощи помежду ни (а те всички бяха много странстни). Тогава и казах, че винаги съм си мечтал за жена като нея. Бях много влюбен и не подозирах какво престои...
Излетяхме на следващата сутрин. Тя от сутринта беше нервна. В таксито, на летището, после при кацането, при трансфера. Само намираше кусури в мен за да се заяжда и да се кара с мен. Без причина. Казах й "в Рим сме, усмихни се". Къде се усмихваше, къде се нервираше.... И така първия започнахме да обикаляме колизеума, прощадите и други замележителности. Пак бе с променливо настроение и постоянно ме критикуваше. Но аз мълчах, за да не развалям момента. Това беше нейната екскурзия. Вечерта отидохме на фонтата Ди Треви. Прегръщахме се и се целувахме наред с другите влюбени двойки. Говорихме си колко е красиво и къде ще идем следващия път.... Прибрахме се в хотела да починем с бутилка вино...
Тя беше напрегната, нещо се зачати по телефона. Поитах я какво и има, понеже и двамата бяхме скапани от ходене същия ден, а и от пътуването. И тогава ми каза:
-Не мога повече, трбява да се разделим...
Дойде ми като гръм от ясно небе.
-Какво стана? я попитах.
- Много сме различни, гледаме в различни страни.... ми отговори. Имали сме несходство в характерите! Щях да припадна от щока... Много говорихме същата вече, а тя постоянно повтаряше това!
На следващия ден трябваше да ходим във Ватиката, такъв беше плана предварително. Станахме и поговорихме, разплакахме се. Разбрахме се да забравим тази вечер, обичала ме и се извини за всичко, нека да продължим от където сме стигнали, ми каза тя.
И отидохме във Ватиканските музееи. Всичко беше сушер до обяд. Но по едно време тя пак се сдуха. Стана сприхава, студена, не се усмихваше, беше група. В течение на деня ставаше все по зле. Държеше се все по гадно с мен, без причина. Опитвах се постоянно да я накарам да се усмихне... Екскурзията отиде подяволите. Беше пълна катастрова. Прибрахме се видимо в обтегнати отношения. Аз постоянно търсех близост, да я успокоя и да я усмихна. Но тя ме като лед, като камък. Никога не я бах виждал такава, въпреки честите и отклонения. На третия ден си заминавахме, беше толкова тягостно че не може да бъде по тягостно. Разменихме си няколко думи. Тя ми отговаряше само с Да и Не. Все едно съм някой навлек, чувствах се ужасно.
Прибрахме се в България. На следващия ден имаше рожден ден.
Покани ме на вечеря. Беше с техните, брат й и най-добрата и приятелка. Отидох вечерта с букет цветя и предварително подгответанта Gift карта в която бях заредим прилична сума, за да си избере сама подарък. Посрещна ме на вратата студена, безчувствена. Нямаше и помен от момичето което познавах. Много ме болеше, но стиснах зъби и влезнах. Техните както всеки път ми се зарадваха и разцелуваха. Подарих и цветята и подаръка, я тя небрежно "нямаше нужда и го захвърли зад себе си с ледено лице. Чак на приятелката й й стана странно. След вечерятя решихме да си ходим. Видях я, че тя се опита да ми върне картата, като я набута в якето ми. Попитах я защо? Защото й било неудобно и нямало нужда! Достатъчно било че съм дошъл. Поисках да поговорим на саме след като всички си тръгнаха. Съгла си се. Но продължаваше да твърди, че сме много различни и сме имали несходтво в характерите. Пак се изнерви, както не съм разбирал? ! ми каза тя. Не ставаме един за друд, това е, приеми го ми каза.
Това не беше момичето което обичах! Отидох си! Разбрахме се да помислим и да се чуем след няколко дни, за да решим както да правим. Аз знаех какво ще стане...
След 2 дни се обади. Искаше да се видим в нас. Ясно ми беше че иска да си вземе нещата. Съгласих се. Дойде видимо спокойна, но пак се изнервяше на въпросите ми. Опитах се да я уберя да опитаме пак, да ми дад втори шанс. Нямало смисъл, били сме много различни. Беше непреклонна. Даде ми избор, да избирам дали да се разделим като големи хора с добро или да се изпокараме и да не се погледнем никога повече. Да съм избирал.
Казах й добре тогава, твоя воля. Обичам те безкрайно много, но щом не искаш да си с мен, нищо не мога да направя. Бях като пред инфакрт. Много ме болеше, уж знаех и се подготвих, но шибаната надежда... И така разделихме се, тя си взе нещата и си замина. Изпратих я до спирката, тя ми помаха и автобуса замината... повече не я видях и не я чух. Изтрих й номера и я скрих във фейсбук. А там какви еротични чатове водехме... не е истина че това се случваше. Вече две седмици по късно не мога да си я избия от мислите и сънищата си. Задавам си хиляди въпроси...
Какво стана? Къде сбърках? Какво толкова направих? Какво и стана на нея?
През цялото време с нея обаче забелязах следното... Никога не си направи и една снимка с мен, нито една. Не обичала да се снима... Нищо не сподели с мен във фейсбук. Отбелязахме се от моя провил, че сме в Рим, без снимки, въпреки, че мястото е магическо... Малко по-късно тя ги махна тези тагове. Сякаш не искаше да се вижда къде е.
В същото време имаше десетни снимки на бившия и приятел, общи техни, само негови, как се прегръщат, как се целуват... Не ми правеше впечатление в началото, но след края ме загложди дали няма трети... Сякаш през цялото време с мен се криеше от онлайн пространството. А снимки в профила и много. Телефона й винаги беше на без звук при мен. Аз не се интересувах, вярвах й, мислех че е специална, че ме обича. Това бяха детайли които навремето неглижирах. Но сега излизаха наяве. Като я питах има ли трети като се разделяме, ми се изсмя ехидно и каза "ако така ще ти е по лесно, тогава ще симулирам" Не потвърди и не отрече....
И така приключи всичко. Обичам я много! Липсва ми, чувствам се обиден, неоценен, огорчен, наранен. Толкова много и дадох и направих за нея, което не съм правил за никоя друга, а получих това отношение и аргумента "несходство в характерите".
Чидя се дали ще ме оцени някой ден, дали ще се сети за мен, дали ще се обади?
Тази екскурзия исках да бъде нещо което да ни сплоти, а всъшност тя ни раздели. Ще запомня Рим със сълзи и болка в сърцето!

Благодаря за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 69ed818e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   1000% си има друг, остави я, не я мисли, не те заслужава, ще срещнеш щастието в друга, просто си е направила кефа с теб(секс, Рим), омръзнал си и и ти казва Сбогом, гадно, но факт

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2c170a4ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторе, имаш много слаб характер. Дори тинейджър момче ще се държи като мъж пред такава жена като твоята. Как може да изпаднеш в такова състояние тя да си играе с теб и ти да й се молиш. Засрами се бе пич.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d8f766858a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Еми, не те е обичала и си е имала друг. Държала съм се по подобен начин и знам. Съжалявам, но по-добре че е станало така, вместо да ти хвърля прах в очите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 03bedcd7d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не прочетох цялата история, но защо ти е тази жена??

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6d73f391bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Много тъжна история... Авторе, струва ми се, че ти си се опитал да я купиш с много жестове, подаръци, даже и екскурзия до Рим! Повярвай ми, че ако човек наистина те обича всички тези неща са АБСОЛЮТНО, без никакво значение!!! Ако е влюбена в теб, а ти да кажем си на другия край на света и и кажеш, ще дойдеш ли при мен - няма сила на света, която да я спре!!! Това е истината за истинската любов!
За мен е ясно следното: Момичето никога не те е обичала; Има задни мисли и чувства все още дали към бившия си приятел или към някой друг не знам; Била си е поставила маска за пред теб, за това в моментите, когато коренно се е променяла тази маска е падала. Твоята грешка е, че си я обсебил! С една жена не трябва да се държиш, като с малко дете, да и даваш абсолютно всичко, да я обсипваш с подаръци и т. н. Виж, ако мацката имаше мечта да отиде в Рим - ОК, супер изненада щеше да се получи, но всичко ти сам си решил, на своя глава, а твоята любов те е заслепила за действителността. За това не си видял тези различия, за които момичето постоянно ти е повтаряла. Явно я дразниш с нещо! Имате несходство в характерите... или просто си мисли за някой друг, а теб разиграва. Забрави я! Само мъка ще ти донесе това момиче! Този филм и аз съм го гледал, повярвай ми не ти трябва!

>М. 31<

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 809563a344
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Нищо не си разбрал. Момичето явно се е събрало с бившия си. Все още се крие, но ще видиш как след месец-два ще пусне тяхна обща снимка.
Отделно искам да ти кажа друго - прекалено много си й дал и тя не го е оценила. Защото БГ жените са свикнали мъжете да се държат като свине. Аз съм жена и такива мъже не понасям, но приятелките ми са луди по тях. Манталитет.
Тези резки промени в настроенията се дължат на това, че тя не е била сигурна какво ще стане. Има жени, които не стоят сами. Явно и тя е от тях. Ами, изтеглил си късата клечка. Малко си се поохарчил, но по-добре така, отколкото да си касичка цял живот и да те изтръскват през ден. Не смяташ ли? Не Рим е виновен за раздялата ви, а лиспата на любов от нейна страна. А такава като нея няма да обича някой, който й поднася света на поднос. Вземи си поука.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0aeb6136fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тъпите момичета човек... ТЪПИТЕ МОМИЧЕТА. То и даваш всичко, държиш се Добре, избягваш караниците и те пак... Не си съвпадаме...
Точно като моята връзка ама много по-тегав вариант!
Нека позная ти си зодия Риби или Скорпион, а тя е ОВЕН или Лъв :Д
Просто няма думи.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f29b762571
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Според мен това момиче още обича адски много бившият. Искала е да го забрави чрез теб, но не се е получило, не е испитала никакви чувства към теб и те е захвърлила, за да не си губи времето. Голяма егоистка, не си заслужава да страдаш.

Ж. 22

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 03bedcd7d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Та това си е жена за женене, която незнае какво иска. Аз на 26 вече бебе чаках. Мисля, че това момиче не е добре, какви са тея настроения, от какво е болна.. Добре, че си се отървал, с такава жена ще ти се стъжни живота. Много хубави изненади и правиш, може би и прекаленото внимание е било грешка... Не съжалявай, гледай напред, ще намериш своята половинка...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 7af35970f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не си сбъркал, не си пропуснал, не си оставил пренебрегнати моменти, нито от историята став ясно да си постъпил зле спрямо нея. Това несходство, това е едно гадно клише от съвремието ни. То събира в себе си егоизъм, безотговорност и несериозно отношение към обвързването, което е промяната откакто сте заедно.
Каквото и да си направил, или да не си, аа също и бъдещеите ти решения, то това не може да повлияе на ситуацията, колкото и нелепо да е. Защото просто това е тя. Такава е с бившия, по-бившия и по -по - бившия и следващия. Незаеисимо детайлите които създават условно различни ситуации за прекъсване на връзката, всеки път резултатът е този. Необходимоста да се прекратят отношенията са единствена възможност да остане и да е себе си.

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b9c489b5d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не съжалявай за случилото се, продължи напред. И просто за информация, жените не искат да получават всичко в краката си. Ти буквално си ѝ подарил света, а това ни прави много уязвими.
Вероятно не е успяла да забрави бившия си и затова е решила да прекрати всичко. Не се превръщай в чехльо, няма нужда да ходиш и да ѝ се молиш. Просто със следващата не постъпвай толкова наивно, бъди мъж. Подаръците не са най-важното в една връзка, ценим отношението повече.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 7bb1247c14
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А според мен наистина имате несходство в характерите. Видимо тя е по-агресивен тип, трябва й някой по-агресивен мъж, пред когото да може да бъде себе си. Предполагам, че е била решила да пробва връзка с някой "нормален", оценила е всичко, което си й дал, но се е обвинявала постоянно, че не може да бъде като теб, както и че не може да се отпусне и да бъде себе си - агресивна, емоционална, понякога грубовата.. щяла е да те стъпче, да те смаже, ако се отпусне да бъде себе си с теб. Търси си кротко миче като теб.
Много добре е направила, че те е пуснала, знаела е отлично докъде може да доведе вашата връзка, за разлика от теб, който явно не се е пробвал да я разбере какво чувства и що за човек е, а само е обичал някакъв образ или.. състоянието на любов

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f9eef66e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Щастливец си че си се отървал навреме.Как си представяш живота с такава сприхава дама с променливи настроения и непрестанни нервни изблици
Айде нема нужда.Личи си че си интелигентно и страхотно момче.Не си създавай главоболия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker