Все още нямаше представа, че съм и събрал и багажа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Все още нямаше представа, че съм и събрал и багажа
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 3530 пъти
Случи ми се да ми изневерят и въпреки, че обичах достатъчно момичето и мислех, че ще го преодолея се оказах безсилен. За няколко месеца се превърнах в истинско животно. Бях кълбо от нерви! Все повече се вбесявах при мисълта за случилото се и разбрах че няма да я бъде... Въпросната госпожица се досети, че ме хващат лудите и с цялата си безобразна наглост се опита да ми обясни, че това не е кой знае какво. Откачих... Но се съгласих пред нея, че наистина е така и спретнах една интрига м/у нея и най-добрата и "приятелка".

Хахаха... Двете се изпокараха жестоко и за мен беше много лесно да позволя на нейната "приятелка" да и отмъсти по женски. Започнах да и звъня и излизах с нея докато не се докопах до леглото и. Имахме годишнина с моята любима след месец и реших да и спретна незабравим спектакъл. На въпросният ден знаех кога ще се прибере и доста се постарах обстановката да бъде романтична :))) Подготвих цветчета да направя пътека от входната врата до стаята, където пъкленият ми план щеше да се осъществи и ги скрих в една торбичка...

Събрах и вещите на "вярната" ми любима. Поканих другата един час по-рано и честно да кажа ми беше трудно да повярвам, че всичко ще стане по моят начин. Просто мислех, че не са толкова глупави и вероятно ще ми сътворят те някой номер, но вече бях задвижил адската машина и нямаше връщане. Звъни ми мацката на вратата и седнахме на по винце... Попита ме за годишнината и излъгах че от месец не живеем заедно и се награбихме... Бях си настроил алармата на телефона да се включи по някое време, за да се измъкна и да направя пътеката от цветя. Звънна телефона и се направих на луд, че не ме интересува позвъняването, но понеже се събуждам трудно сутрин съм я настроил да звъни продължително. Извиних се и обясних, че продължителното звънене ме притеснява и я зарязах да ме чака. За норматив направих пътека за чудо и приказ, скочих обратно в леглото и захванах момата в очакване да видя изражението на другата. Всеки момент очаквах да се прибере и точно по план, както предполагах и пристигна. Хвана ме, както аз исках... За броени секунди спалнята заприлича на кървава баня. Изчаках да се охладят страстите и честитих годишнината ни, като и поднесох и букет рози, а тя ме гледаше с едни опулени втренчени очи... Казах и точните думи, с които тя ми обясни, че изневярата не е нищо особено и не е редно да драматизира чак толкова, а тя - изнасям се!!! Изпуснал съм много, като съм я загубил и все такива неща. Милата... Все още нямаше представа, че съм и събрал и багажа :)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: b54a23e236
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Много ми хареса, браво. Но и ти не си я обичал, за да постъпиш така.... Според мен не е истинска история, но е интересно написана. :)

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: a1c25b0d82
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Мдаа, при подобно повенедие от нейна страна, добре се е получило =))) Поздравления!

bile

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 37bae32dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Жалък си, отмъщават само слабите по характер...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 3158985be4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Голям спектакъл! Мнозина твърдят, че изневярата е просто секс и са над тези неща, но я ги постави в същата ситуация... А предвиди ли вариант, в който тя реагира адекватно на твърденията си и приеме нормално и като житейска дреболия изневярата - какво щеше да направиш тогава?
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 99fbd3b101
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ха, ха много правилно. Това си е заслужила! Mary Jane

 
  ...


...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: bc430d5002
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   На мен честно казано не ми стана весело от тази история. Напротив. Мисля, че по начина, по който авторът е отмъстил за изневярата просто е паднал до нивото на невярната си приятелка. Не мисля, че от тази отминала любов ще му остане нещо повече от горчивина и неприятно чувство. Мисля, че на всеки може да се случи. По-добре е просто да приключим и да си тръгнем. Да запазим хубавите спомени. Защото злобата и отмъщението рано или късно, по някакъв начин ще ни се отразят, ще засегнат нас самите. И струва ли си толкова лъжи и театър, за да отмъстим? А другото момиче, което от своя страна е излъгано и е оръдие на отмъщението както се казва? Тя какво е виновна?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 99df737992
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако е истина, много злобно си постъпил. Не бих искала изобщо да съм до човек като теб, дори при положение, че никога не съм изневерявала. Да и го върнеш с друга изневяра- добре, но не и по този начин. И да, не си я обичал, просто си си такъв човек.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 49d50ea1a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Много интересна история, авторе. Да приемем, че е вярна, то ти си направил на момичето (и себе си) голяма услуга.

Първо, ти си запазил „лицето си„ като мъжкар и си доказал на себе си и околните, че никоя женка не може да те прави на будала.

Второ, освободил си и ДВАМА ви от раз (най-добрия начин, без много реване и плюнчене по телефоните) от една скучка и тъпа връзка по навик без любов.

Направил си на момичето голяма услуга, защото си й дал повод, без да се чувства кучка, да те зареже и да се освободи от мъж, с когото явно е била по навик - ако те обичаше или дори само ако я задоволяваше в леглото, нямаше да търси друг... сега е свободна да си намери мистър райт, без да се коси, че е била кучка и те е зарязала - сега тя може да се изживява като измамената и жертвата, което много ще и помогне да си продължи с живота.

И най-важното ОСВОБОДИЛ СИ Я ОТ ЕДНА НЕВЯРНА ПРИЯТЕЛКА, КОЯТО ЩЕШЕ ДА Я ПРЕДАДЕ РАНО ИЛИ КЪСНО.
Мъже под път и над път, но приятелки и то вярни трудно се намират. Сега момичето няма да си губи времето с тази вече, ще знае в бъдеще по-внимателна да бъде и си и направил услуга.

Съветвам значи всички мъжкари, които не се чувстват добре във връзките си - може и поради други причини - да повторят стратегията на автора.

Правите голяма услуга на всички страни, най-вече на момичето, защото се е отървала на веднъж от двама човека, които не държат на нея, а и вие ще излезнете като 100% мъжкар от ситуацията.
Уин-Уин за всички!!!

Успех

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 4a34a9fbd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   От доста отдавна мисля за подобно нещо. Само не се получават нещата с "приятелката". Ако наистина си сътворил подобно нещо, си пич на място. ЕВАЛАТА!! Отмъщението е най-хубавото нещо, когато те чеше

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 60f919cf78
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много тъпа история, съвсем излишна и безсмислена.
Можеше да кажеш на приятелката си да си събира багажа, и че не искаш да я виждаш. Но тия театри, които си разигравал... ако е вярна историята, де... дано да не е...
по този начин не само си паднал до нивото на "приятелката" си, паднал си под него.

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 9c34ae1e8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   много хубаво си й натрил носа, нали е просто секс кво толкова? ! хахаха

ако не е измислица разбира се...

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 22bfaaebd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не си никакъв пич както казва номер 9, а си за съжаление. Явно между вас нищо истинско не е имало, а теб толкова те е заболяло от факта, че ти е изневерила, че не си знаел какво да измилиш. Ако е вярно де!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 509a27c006
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Историята си е много хубава и добре поднесена. Достоверността й може да се постави под въпрос, но ако всичко е истина и аз казвам браво на автора.
Засегнати могат да се чувстват само жени, които биха скочили в чужд креват, но нямат смелостта да преглътнат изневярата заради егото си. Пък и в крайната сметка не е ли чиста загуба на време една обречена връзка да се протаква? Разбирам да са семейни хора с деца, заради които да седят заедно, тогава нека се помиряват. Но да си пропиляваш младините за да си с някой, който не държи на теб... абсурд, живота е твърде кратък.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 030c6ba6e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Пич браво, проявил си се като пълен пикльо. Освен че не си способен да изразяваш и разбираш чуствата и емоциите си не си способен и да обичаш партньора до теб. Отмъщението показва само и единствено пълната ти безпомощност ... жалка картинка! И не само това, не те интересуват и чуствата на другите хора които замесваш в историята. Защо не ходиш сега да се оплачеш и на МАМА!!! (Изразявам съмнение в това че историята е истинска де)

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 99df737992
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   13, аз съм 7. Както казах, не съм изневерявала, нямам и намерение да го правя. Не приемам изневярата, още повече когато човека, който я прави сам не може да я преглътне. Не се чувствам засегната, но това не ми пречи да мисля автора, ако случката е истинска, за злобно човече, което може би е бъркало чувството за собственост и нуждата от другия с обич.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 66224718fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Жалък си. Само това мога да кажа....

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 509a27c006
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От 13 към 7(15), аз също не одобрявам изневярата, ако си останала с такова впечатление. Изкефих се на подхода и фантазията на автора да сложи край на връзката по такъв начин. Казвам го от такава гледна точка, че на половинката му тази случка(ако е истинска) дълго ще й държи влага. От което се очаква, че за следвашата изневяра ще си има обица на ухото и сериозно ще се замисли преди да кръшка отново. Затова и оценката ми за постъпката на автора е донякъде положителна въпреки, че на моменти е попрекалил :)) А относно отмъщението... от краткия ми житейски опит съм научил едно - винаги когато търсиш вината в другите, шанса то да те сполети нараства... замисли се над последното, което казах за да се увериш в истинността му :))

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 35bb463536
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Мен пък ме изкефи! Шоуто си е струвало. урокът е налице. Имаш адмирациите ми за решението си. Жените не действаме така по принцип, ние се настървяваме срещу персоната, с която са ни изневерили и забравяме вината на нашата половинка, защото ни е страх да не го изгубим. Ти си решил действал, преценил - браво! Но следващия път недей да постъпваш така жестоко, не се озлобявай, прости, за д ти е леко на сърцето и продължавай смело!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 68a426209e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Браво, много правилно си направил. И човека отсреща трябва да разбере какво е изневяра. Поздравления.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 719d3440d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Браво, Пич! Кефиш... Вярно е, че отмъщението е блюдо, което най-добре се консумира студено. И да не ти пука какви ще ги изпишат разни "високодуховни" личности. По реакцийте им ми се струва... Страх ги е да не се окажат в същата ситуация:)

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 22bfaaebd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Тук браво ти казаха май само мъжете. Но си си жалък от всякъде да знаеш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 2ebebe99bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   ... що да е жалък бе? !? !? Направо настръхнах от кеф, чесно!!! Много добре измислено и сторено, деба и мършата, не стига че изневерява а после ще наглее че не е нищо особено. Я й еби майката!!! ЕВАЛА!!!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 8bd37f7842
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Както се оказва повечето мъже одобряват историята. Което за пореден път доказва, че са много честолюбиви и дори егоистични и немогат да преглътнат нещо подобно - стават отмъстителни, което дори може да е за сметка на други невинни. Не става въпрос за или против сме относно изневярата, а заслужава ли си толкова усилия, театър и в крайна сметка нови отрицателни емоции и злоба? Ако авторът е мъж на място би събрал багажа на въпросната девойка веднага, а няма да се занимава с подобни изпълнения, чрез които да докаже колко е печен и какъв пич е /цитирам коментаторите/.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: d46b7a27e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   ПОКАЗВА, ЧЕ НЯМАШ ЧУВСТВА КЪМ МОМИЧЕТО, НИЩО ПОВЕЧЕ... И, че си отмъстителен докрай. Да ти кажа, и вярна да ти беше, пак нещата не биха вървели. Имаш странен характер. Театрал.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: a843854f2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Такова поведение може да е присъщо само на едно жалко отмастително интригантче.
Ако беше мъж на място казваш КРАЙ и си тръгваш с гордо вдигната глава. Вместо това като един истински дволичник си изчаквал ехидно момента да забиеш ножа в гърба й.
Не знам защо ти е изневерила но такива "мъжки курви" като теб заслужават всичко което им се случва.

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: dddbc76797
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Ох най-накрая един мъж здраво стъпил на земята! Браво бе момче! Така се процедира! Евалааааааааа ;)))
Ж19

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 3c382a5658
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   25, авторът е имал пълно основание да си отмъсти, тъй като, когато човек е наранен от любимия, почти винаги търси отмъщение. След като той е страдал, защо да не я накара да страда и тя? Не виждам нищо интригантско или слабохаракерно в поведението му, мисля че си е мъж на място и е постъпил много правилно, ползвайки доста интересн подход. Искал е да покаже на момичето, че от изневярата боли и не е вярно, че това не е нищо особено, както е казвала тя, определено й е дал добър урок. Много интересно е написана историята и подкрепям напълно автора. Браво пич, много кефиш... :)))

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 9f750fb9bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   25, а мацката след като изневерява и после казва, че не е станало кой знае какво защо така приема неговата игра? От нейна гледна точко нещата май са- аз мога, той не може. Получила си е заслуженото, ако изобщо историята е истинска де :)

Ale

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 19cdeb771f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Аз само не разбрах, що за стратег трябва да си да вземеш букет рози с всичките му там бодли да те налага с него. Иначе останалото как да е.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: d8c1f322de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Според мен, ти изобщо не би трябвало да си я наранил, нали за нея изневярата " не е кой знае какво". Ако мислеше така като ви беше заварила щеше да ви каже "здрасти, аз отивам да правя кафе, свършваите по-бързо и идваите да пием". Аз не мога да разбера с какъв акъл си останал при нея след като ти е изневерила. Можеше и да не лъжеш приятелката и, това според мен е лошото в случая. Иначе тези моралистки, изобщо не ги слушай, те са същите като приятелката ти.

29, това налагане с рози щеше да е причтно защото знаеш че си "изравнил резултата".

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker