Помощ....той започна да се държи студено - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помощ....той започна да се държи студено
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2590 пъти
Здравейте, (Момиче на 23 г. )

Ето и моята история, имам сериозна връзка от 5 години, от около година и половина живея с моя приятел, НО той започна да се държи студено с мен. Ние не сме от 1 и същ град, той направи голямата крачка да се преместим с в моя град и да заживее с мен, за което съм адски горда с него, понеже той е от типа хора, които не могат да взимат решения и винаги се допитва до някого или домен за да вземе решение. Не си мислете че е малък, на 25 години е и ДА все още го прави, дори когато излизаме той кара аз да решавам къде, с кой, с какво да ходим...
Напоследък той започна да се държи студено, това се случи след като заживяхме заедно, а уж това беше целта му, вече почти не правим секс, започнах да си вкарвам филми че вече не ме харесва и започнах диети и да спортувам, и свалих 20 кг. , НО той отново не прави нищо. Не показва капка интерес към мен, или се случва на моменти. Наскоро ми писна..
Регистрирах се в един сайт, там се запознах с едно момче, оказа се че аз и това момче си приличаме страшно много.. характер, разбирания, довършваме си дори и изреченията. Аз разбира се съм доста подозрителен човек и предполагах че може да се преструва, НО след като се видяхме, се оказа че не е така.
Продължихме да се виждаме и все още го правим, едно наше излизане е от порядъка на 4-5 часа.
Той твърди че аз съм част от него, не крия че и аз го мисля, той искам МЕН, а аз се страхувам от това, не искам да лъжа моя приятел, отделно не искам да правя глупости. Аз не съм романтичка, не си падам по лигави неща, но този ме кара да се вдетенявам и да се чувствам страшно спокойна.
Тъй като виждам какво мога да имам, а какво получавам, реших да пробвам да говоря с моя приятел, да се опитам да оправя нещата с него, защото явно наистина се държи ужасно, игнорира ме, не говори с мен, всеки един удобен момент спи, както и в момента... Казах му че нещата не вървят, че всичко между нас започва да пропада, а той ми заяви че понякога мисли, че не съм неговия човек, но ме обичал и искал да оправим нещата, аз му казах че искам време да помисля, дори намеси и другото момче, не за друго а за да го стресна. Мина известно време и му дадох отговор, че искам да продължим, но да промени нещо, разбира се промени се за 1 седмица... Отново е същото, сексът изчезна, разговорите, вниманието.. ВСИЧКО.
Споделих на майка ми, тя разбира се побърка, защото с баща му страшно много го харесват, за разлика от техните, те мен НЕ ме харесват, та майка ми беше доста против и разбира се аз избухнах, и я питах дали не искат с татко да си го осиновят?
Споделих на мои приятели и почти всички са на мнение, че трябва да се разделим, другите казват че все пак са 5 години, но аз не издържам все да се моля за секс и внимание, и НЕ няма друга. Караме се после ми казва ОБИЧАМ ТЕ и аз се мирясвам, не знам какво да правя хора, не искам да губя 5те години, но не искам и за в бъдеще да съм нещастна, а в най-лошият случай с дете на ръце и разведена...
Не искам да се случват грозни неща, не искам и да използвам другото момче, с него нещата могат да се развият и на по-късен етап, стига да е упорит, все пак не се давам току така...
Помогнете ми, трябва ли или поне мислите ли че трябва да спра да опитвам да задържам нещо, което явно вече няма смисъл... ь

Ще ви бъда благодарна, все пак вие не ме познавате ще дадете неутрално мнение, не искам да вярвам на хората, а и не искам да правя грешка, той е добър човек, който много слуша семейството си и не би застанал зад мен, пред тях, аз и не искам да се кара с тях, но във всеки случай аз не съм му приоритет...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: b9e9383c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Послушай приятелите си - щом сега ти е теглил игнора, след още 5 години ще е съвсем тежко положението. Обича те като човек, свикнал е с тебе и затова сигурно му е трудно да си признае, че любовта и страстта, нужни за една връзка, са си отишли отдавна. Нищо не си изгубила, натрупала си само опит, едва на 23 си. Не се заробвай с човек, който те има за добър съквартирант.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 15e13ea28d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти!
Пише ти мъж на 27 години.
От това, което прочетох става ясно, че нито ти нито дългогодишния ти приятел знаете какво искате.
Приятелят ти ясно ти показва с държанието си, че е още малко дете.
Какво като си била с него 5 год... аз се разделих с моята след 6 год. и половина.
Когато си нещастен, не си щастлив и с човека до теб се изчерпате е време всеки да поеме по своя път.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6bfc4c0d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Aми, да ти кажа, 5 пет години са си пълна досада. Не знам защо си решила, че вечно ще бъдете влюбени и готови за секс. Просто вече е спаднало напрежението при вас. Или трябва да се жените, да имате деца или да се случва каквто и да било, но да излезете от блатото на рутината. Приятеля ти е като стар кон, който ти ръчкаш да става и да препуска. Явно не става, но е похвално че си опитала разговори. Макар, че не е и без значение как си му представила ултиматума си. С това може да си го настроила още по-вече към себе си. Общо взето, не е кой знае коло почтено да започваш друга връзка преди да си приключила старата. Защото ти си се хванала за новия клон вече и приятелят ти изглежда супер несъстоятелно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9bf97de423
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че си егоистка... както всеки човек, но ти според думите ти си в малко повече. Разбирам, че е нерешителен, но и ти не отстъпваш по това-живееш с приятеля си, но те е страх да го оставиш, защото то е сигурен и чакаш някой да ти каже да го направиш за да му намериш причината, а през това време контактуваш с друг, неразбрах дали сте спали заедно, но пак си е грозно! Постави се пък на мястото на приятеля ти, но ако е така както си мисля това не е възможно за теб, но дано да греша. Ако работи и е изморен, а ти не... не ти прави чест, да му намираш кусури! Трябва да бъдем честни един с друг! Не вярвай в думите на някой, вярвай в делата и за свойте и за чуждите! С твоите дела не показваш любов и уважение, пък каквото и да се мъчиш да се обедиш!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 26dca39335
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мисля, че просто е свикнал с теб. Като ти казва - "обичам те", всъщност казва- добре ми е така. С него си, спокоен е. Но не е влюбен. Защото влюбения човек, сън няма да спи, да изясните нещата и ще се притеснява за причините, поради които, за теб има проблем. Влюбения човек, иска половинката му да се чувства добре и страшно много се страхува, да не го изгуби по някакъв начин.
Този твоя, явно я кара по течението и по някаква причина, те чувства сигурна. Че ще си до него.

А щом слуша и родителите си за всичко, значи ми е ясно, от кой тип мъже е. Щастие с такъв- нулева вероятност. Гарантирам ти. И по- зле ще става, за жалост.

По- добре прежали 5 години, отколкото 15. В крайна сметка, като няма щастие, какъв е смисъла? Ако го напуснеш, поне ще дадеш шанс на съдбата, да те срещне с друг. Все се сещам за една позната, която казва, че от както се е развела и среща следващия си мъж, че живее втори живот. Не е предполагала, че може да я нсят на ръце и да е на 1-во място, в живота на мъж. Но е факт.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 3c698bcd69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Дай шанс на новия

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1e8f61bbe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много е странно да искаш да пропилееш живота си за да не изгубиш 5 отминали години. Жените много държите на гарантираната посредственост! Разделете се, запази си хубавия спомен и заживей с мъжа с който сте едно цяло.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 21c3eb3b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Към номер 5: много точно се приближава до моето мислене. Сигурен е, че всеки миг съм на разположение, изчаква да му дойде кеф и настроение, за да ме извади от шкафа, да почисти праха и да ме сложи обратно на мястото.
През тези 5 години получих това, което си заслужава човек да се бори. Иначе нямаше да искам да сме заедно. Опознах една огромна част от него, но тя не може да е за сметка на това, което ми е дал. Такава съм, че ми е ясно какво предстои да се юрна по форуми и срещи. Късмет има по веднъж. Той ми е разказвал колко се е лутал и коло разочаровал от хората с които се е видял. След него, след нас и всичко което получих в живота си на бих търсила друго. Винаги съм знаела какво искам и то е нас и връзката ни. Да страхувала съм се от провал, също и да не загубя връзката си. По една втора или трета причина не мога да имам контрол над всичко, което е основание да се разделим. Да, съсипвам се от мъка, но ще свикна. По -добре да ми се е случило отколкото да не ми се е .

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 21c3eb3b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Никой няма да послушам, защото няма как да го познава някой що за човек е. Отстрани нещата са чисти и прости. Да, всички някак са единодушни да се отърса съм се разделила и колко зле е положението. Обаче тези думи не ми помагат в себе си не мога да го приема, само ме смачква повече. Не мога да се откъсна от моята истина. Колкото и да е неадекватна деструктивна за мен и околните и нелепа за реалността просто не успявам да я стъпча и да приема всеобщата. Тя е в мен, моята колкото да ме измъчва толкова е едничкото добро което е останало в мен сега. Няма цял живот да съм така. Все някак ще се вразумя и прмиря. Ето да сега съм сама и не умирам нали. Нито мога да избягам обратно в миналото. Винаги бързам да се изпипат важните неща да са ясни. Един път ще е другояче, време е времето да си каже. Каквото времето направи. Това ще е. много емоции много драми надежди и сблъсъци с грозна истина. Просто не исках да се разделям, какво толкова лошо. Никому не съм наложила мнението си. То си е изцяло в мен, никъде другаде.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d05ace683c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте, благодаря че се отзовахте!

№1- Мисля , че имаш право, добри съквартиранти сме , също така и много добри приятели.
Благодаря за мнението!
№2- Колкото и да не ми се иска, май наистина трябва всеки да поеме по пътя си.
Благодаря за мнението!
№3- Аз не съм започнала друга връзка, напротив, на другото момче му е ясно , че аз няма да позволя да има нещо общо с мен , докато съм с моя приятел. Аз ако исках да разруша връзката си заради друг, нямаше да искам да говорим и да давам постоянно шансове на това, да промени нещо, относно секса, как така няма да сме готови за секс, ние сме по на 23 и 25 години и правим секс 1 път на 2 седмици, не мисля че е нормално. Благодаря за мнението Ви. Наистина.
№4- Не съм спала с него, няма и да спя докато съм с моя, отделно ако той покаже малко заинтересованост, въпросното момче може да се изпари!Искам да спася връзката си!!! А в отношение на това, аз контактувам с мъже и не смятам , че щом съм обвързана трябва да се затворя . Той също има правото да контактува с жени, просто искам внимание, а той дори не ме търси когато излизам, прибира се и толкова, нито звъни, нито пише,НИЩО.....
Благодаря за мнението все пак!
№5- Благодаря за мнението Ви, той наистина много се влияе от техните, понякога се кара с мен заради тях, те все не са доволни...
№6-Ох... и да не е на него, ще дам шанс на себе си..Благодаря за мнението Ви!
№7- Благодаря за мнението Ви, принципна съм, а и се си спомням хубавото, може би за това не искам да ги губя, тези 5 години...

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 3bc864a35b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Да срещнеш подходящ мъж или жена за сериозна връзка е почти като шестица от тотото. Аз отдавна съм сама, опции никакви и познавам много хора като мен...

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 21c3eb3b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това че не се сеща за мен е бял кахър. Ако аз му разбутам вниманието тогава настава бедствие. Жестоко мии се дразни, изригва омраза и ме отблъсква със свръхчовешо умение. Виждам как ядът и него го пържи отвътре, но попадайки в центъра на лъча му не е пържене а е жиьнена нужда да съм заличена от тая Земя.
ДОри и да съм се провалила, ОК то си е за мен и моята увереност. Сякаш той никога никога никога не се е провалял.
Защо може даден човек да се дразни на слабостите на уж жена си. Колкото по-си личат толкова яростта му се раздува в континуума на времето. И в пространството. Нямамнещо да не е личното му. Може би хората се чувстват обсебвани в присъствието ми. И да знам

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker