Малко нетипична тема... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Малко нетипична тема...
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2850 пъти
Темата е по-скоро за някаква лична статистика, която водя. Жена съм и ме интересува мъж от зодия Рак като имаме в предвид, че те са едни от на-надеждните и сериозни мъже в зодиака за семеен живот и партньор.
Какви са Ви наблюденията?
Изневерява ли?
Как се справяте със сложния му и сантиментален характер?
Какви романтични изненади е правил?
С кои зодии (жени) е съвместим мъжа Рак?
И каквото още се сетите да опишете вашият мъж Рак с всички предимства и недостатъци.

Разбирам, че ще кажете, че всеки човек е различен, но ще бъда благодарна и все пак да споделите мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1f41697c8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Самият факт, че вярваш в подобни глупости като зодиите е показателен, че ще ти е трудно с мъжете, особено с успелите мъже, с мъжете със самочувствие и общо взето качествените мъже, защото те не вярват в подобни щуротии.
Примерно мъжът ми е зодия Риби и е на 100% противоположен на всичко, което някога съм чела за зодията му

„Той е чаровен, забавен, но някак мълчалив. “
Мъжът ми не само не е мълчалив, но и заема пост, който е свързан с много и убедително говорене, изнасяне на речи и презентации. В личния живот обича да доминира разговорите.

„По природа мъжете рибите изглеждат мили и добри, но внимавайте да не злоупотребите с тяхната доброта и алтруизъм. “
Мъжът ми е леко склонен към нарцисизъм, изобщо не се оставя да го използват хората.

Тъй като Рибите са наистина непоправими романтици, техният партньор би трябвало да бъде поне малко въплъщение на някоя прекрасна принцеса.
Мъжът ми е 0 романтика и 100% сигурност, стабилност, логика. Често забравя рожденните ми дни, винаги годишнината ни. Опита се веднъж да бъде романтичен като ме замъкна в Париж в неудобно за мен време без да ме пита, скарахме се и ми хвърли годежния пръстен в хотелската стая. После реши да повтори сцената и да ми го подари под Аефеловата кула, но ме заведе там, когато тя вече беше затворила, така че реши просто да се откаже и да ми надене пръстена, който беше 4 размера по-голям!

С две думи от личен опит говоря, че зодиите са глупости. Моята зодия е Дева и там откривам понякога нещо вярно, но това е чиста случайност. За Рибите обаче винаги като четем с мъжа ми се пукаме от смях.
Имаме при това семеен приятел, който се занимава с астрология и направи личен хороскоп на сина ни. Внимаваме какво говорим за зодиите обикновено, но самата идея, че характерът и съдбата на човек зависят от рожденната му дата за мен е глупава

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 17eec992d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Тъй като децата унаследяват родителите си генетично и в голяма степен поведенчески, то логиката на зодиите куца тотално.
Какъв ще е характерът ни в голяма степен зависи от тип нервна система, хормони и среда. Е - това по никакъв начин НЕ зависи от датата на раждане.
А ти, авторке, по-добре потърси психологична и генетична литература, не - астрологична.

ж

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c378b2dba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1, въобще не са глупости. Има още много неща - асцендент, лично число, т. н. Може да не е типичен Риби, а ако говорим за хороскопите, там съм съгласен, че са измислили нещата. Възможно да бъде направен индивидуален хороскоп от професионалист и той да върши работа - не съм пробвал.

За жените Дева и Козирог съм забелязал, че са с много хубави гърди, малки и стегнати (според моята гледна точка). Не са много по секса и специално Дева, не обича да й се говори мръсотии.
По Китайския хороскоп тези жени които са 1974, 1986, 1998... , мисля че е Тигър. Изглеждат много младолики на зряла възраст.
В крайна сметка сме разумни хора и можем да преценим, със сигурност тези неща водят до себепознаване.

С жена рак много добре си говоря.

Мъж - Овен (типичен).

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f8e25206b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хей, здрасти!
Пише ти мъж, зодия рак.
Роден съм на 01. 07., на 27 години съм.
Аз съм типичния представител на зодията.
Винаги съм имал само сериозни връзки, обичам романтиката, предпочитал съм да си остана вкъщи с приятелката ми, вместо да излизам по шумни партита, никога не съм изневерявал, вярвам в семейните ценности и брака и т. н.
Ние сме един добър и качествен избор.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b624acea73
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Номер 1, авторката пита за зодия Рак, а не за мъжа ти и това дали ти вярваш в астрологията или не. Като не можете да помогнете, поне не коментирайте.


Black Sabbath

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0edbb789c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Най-надеждните и сериозни.. друг път.
Според мен са страшно лигави, мислят, интересуват се и говорят само за своите чувства. А от толкова вглъбяване в своите мисли и емоции, не им остава време да се занимават с нещо полезно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 178b6c37da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Проучването, което правиш е глупаво, защото това в кой месец е роден човека, не го определя.

Баща ми е рак и е сигурно на последно място в света по надеждност и сериозност не само в брака, а въобще. Изневерявал е и далеч не е романтичен, даже точно обратното. Иначе на самочувствие е номер 1, ама да имаше и покритие, равен нямаше да има.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9e01e8153c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Всеки има право на мнение, но според мен, №1 не е права.
Порови се малко в този канал https://www.youtube.com/channel/UCSw5H8DLIXhxtfciTB4I9NA и изгледай тези клипове за Рака:
https://www.youtube.com/watch?v=ZTHvx7ld1tE ;
https://www.youtube.com/watch?v=Ay5PgRCTth0&t=74s;

Това че си зодия Везни например, не означава че ще отговаряш на всичко, което се пише за Везните и то е защото ТИ НЕ СИ ЗОДИЯТА СИ! Зодията всъщност е само Слънцето в наталната ти карта. А трите определящи знака за това какъв е човек са: Слънцето, Луната, асцендента. В канала на Ванеса,(може да я намериш в и социалната мрежа) ще видиш, че тя говори за Архетипи, (които са всъщност психологически типажи) а не за зодии.
Много хора не правят разлика между конкретна зодия и архетип и затова казват (както и №1) че не отговарят за определението на слънчевия си знак и че астрологията е глупост.
В общи линии, мисля че ако се интересуваш от астрология, Ванеса ще ти е от полза :)


Не искам да задълбавам повече, че ще стане много дълго, ще споделя, че моят приятел е със Слънце в Рак, луна във Везни и е асцендент Телец. Отговаря по описанието за раците, че е грижовен, мил и внимателен, на моменти чак задушаващ ме с внимание, а аз като Скорпион с Луна в Козирог си държа на личното пространство и времето, което да прекарвам сама.
За изневяра съм 99% сигурна че няма да я направи в близко бъдеще, защото ме е уверявал многократно, че аз съм жената за него, а и не е като другите мъже да гледат останалите жени дори в присъствието на приятелката си, държи ме постоянно за ръка, когато излезем, при всеки удобен момент ме целува и ми показва всякак че държи на мен и ме обича.
Стигаме и до частта за романтиката. Той си го казва даже "Аз изобщо не съм романтичен!", аз обаче не мисля така. Не е филмово романтичен (които жени гледат романтични комедии и "женски филми" ще ме разберат :D), но пък ме радва с малки жестове на внимание всеки ден. От време на време ми подарява по някоя роза, но пък сутрин като станем ми помага да оправим леглото, чисти с прахосмукачка, когато сядаме на вечеря ми дърпа стола за да седна, изхвърля боклука, загъва ме и ме гушка когато сме си легнали, носи тежките чанти, когато пазаруваме, гледа да ме разсмее когато съм в кофти настроение.... имаше период в който ми пишеше на огледалото "Обичам те!"... та такива, малки неща, но и аз смея да твърдя че оценявам жестовете му и съм му благодарна.

От 2 години и половина сме заедно и от 2г живея с него. Първата сериозна връзка ми е. Аз съм на 25, той на 27.
Малко след като се нанесох при него, той ми сподели "Казвал съм си, че Скорпионка в къщата ми няма да влезе, но ти си явно изключението".
Рака го дават съвместим с другите 2 водни - Риби и Скорпион.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8d9a8b664f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз живея с рак, от много години. Добър човек е, има си и кусурите...
Много е наивен и си мисли, че всички са му приятели и прави услуги, на всеки, без да се замисли.
Не е стиснат. Каквото изкара, го дава за семейството. Ако поискам нещо, ми го купува, без много да гледа колко струва. За някакви кой знае какви романтични изненади не се сещам, но ме е водил много по разходки, хотели и т. н. Подаръци по празници и на датата, на която тръгнахме, винаги цвете, всеки месец.

На въпроса ти за справянето със сантимемталния им характер: При мен не е трудно, защото го познавам много добре и дори нищо да не казва, знам какво му е. Често го окуражавам, защото редовно пада духом. Той има една черта- да се самосъжалява и да се изживява, като жертва, на обстоятелствата. Особено и ако пийне с приятели, съвсем само за това почва да говори- колко е несправедлив живота :) В тези чести моменти, моята роля е, да го насърчавам, че от него зависи и че е способен човек. Свиква се :)

Преди години ми изневери, пак заради тази негова черта- мекушавостта му. После много съжаляваше и ми падна на колене, да ме моли да му простя.

През много неща сме минали и хубави и много лоши... Но е добър човек и за това съм с него. Не е егоист, много е грижовен и към мен и към детето ни.

От един скорпион :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 17eec992d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Номер 4,
Ако се роди момиченце дева, а гърдите на жените и в майчиния му, и в бащиния му род са големи, каква ще е вероятността неговите да са малки, защото се е родило на някаква си дата с някаква си зодия и под някакъв си асцедент (или както там се пише)?
Айде мисли логично - нали си мъж и математическото мислене ви е заложено?
А да си наясно, че всъщност зодиакалните съзвездия са 13, а не 12 и всъщност периодът им на "влияние" е с доста големи вариации и всъщност изобщо не е приблизително равен?
От номер 3 - ж

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 17eec992d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 4,
Ако се роди момиченце дева, а гърдите на жените и в майчиния му, и в бащиния му род са големи, каква ще е вероятността неговите да са малки, защото се е родило на някаква си дата с някаква си зодия и под някакъв си асцедент (или както там се пише)?
Айде мисли логично - нали си мъж и математическото мислене ви е заложено?
А да си наясно, че всъщност зодиакалните съзвездия са 13, а не 12 и всъщност периодът им на "влияние" е с доста големи вариации и всъщност изобщо не е приблизително равен?
От номер 3 - ж

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8cf216ba54
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Представяте ли си, че във всеки затвор по целия свят има затворници, от които имат по една всяка зодия?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: cc2b0482cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Стига сте се занимавали с глупости...

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 881948bc9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторката, доколкото ми е известно, има само една достоверна статистика за зодиите. Изготвена е от ФБР, и е основана на факти, арести, досиета и т. н., според нея, раците са най-опасните престъпници.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b52804043a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   От Авторката
Много благодаря за искрените отговори на 5, 9 и 10. Аз също съм Скорпион и знам, че си подхождаме с мъж Рак затова ми беше интересно мнението и коментарите Ви.
Ще ми бъде от полза споделеното.
Поздрави! :)

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 4bf00a765f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   И двамата с мъжа ми сме Раци, но аз съм обсебващата, мрънкалника, вечно недоволната, витаещата в облаците и изцяло ръководещата се от настроенията си... Рачка :-))
А той е сериозен, принципен, праволинеен, работохолик, но съответно и адски предвидим, скучен, сухар, никаква романтика и досаден секс...
И да, пред развод сме...

Та... от Рак до Рак има разлика!

Моя близка (Овен) е омъжена за Рак и той е обсебващ, ревнив, не я оставя да диша без него, вечно я проверява, звъни й час по час, всяка нощ секс без да я пита иска или не и т. н.

Всеки си е башка луд, нали знаеш:-)
Късмет от мен!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c048be42ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Първо да кажа, че има различни типове зодиакални характери, които зависят от редица фактори, като асцендент, десцендент, МЦ и други. Това което пише в интернет за зодиите е общоприето, но няма как да е общовалидно. Астрологията си е една цяла наука. Колкото до въпросите на авторката за мъжете раци, ще разкажа по мои наблюдения за близък приятел и как той се държи. Проблемите обмисля дълго и винаги казва не се притеснявай, намира изход от всяка ситуация, често има нужда от лично пространство и не обича да му казват какво да прави. Ако има нужда от помощ си казва. Когато иска да сподели нещо, споделя. Харесва вицове и е доста оптимистичен. Никога не забравя важни дати и винаги прави изненади на любимата си, но понякога в стремежа си да стане на неговата и да бъде прав наранява другите. В спор е много убедителен и тушира с факти право в сърцето. Не е толкова сантиментален и романтичен, колкото го изкарват, но се досеща какво да направи.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c048be42ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Рак и скорпион не си подхождат според мен. Скорпионите са най-ревнивата зодия, а раците не обичат да им досаждат. Съвпадение може да има в началото, но опознаят ли се двете зодии нищо повече от приятелство не може да бъде! Ракът ще се измори да търпи отношението на скорпиона, а скорпионът ще намери домошара рак за скупен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker