Пренебрегва ме постоянно заради майка си! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (106862)
 Любов и изневяра (25624)
 Секс и интимност (12578)
 Тинейджърски (20975)
 Семейство (5444)
 Здраве (8516)
 Спорт и красота (4406)
 На работното място (2507)
 Образование (6639)
 В чужбина (1426)
 Наркотици и алкохол (999)
 Измислени истории (767)
 Проза, литература (1570)
 Други (15264)
 Избор на редактора (147)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пренебрегва ме постоянно заради майка си!
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 4764 пъти
Какво правиш когато любимият те пренебрегва? Чувствам се изоставена, самотна.... Седя по цял ден сама но няма с кого да поговоря няма на кого да кажа нещо! Много ми е трудно защото той не работи, а е типично мамино момче работи за майка си постоянно е с нея когато аз помоля за услуга тя прави така че той да не може да дойде!

Постоянно съм сама нямам човек до себе си или по точно имам но само за кафе и да си говорим глупости! Никога не ме е изслушвал, никога не ме е питал как се чувствам, никога не се интересувал как съм! Той ме помоли преди време да се променя защото не му харесваше ревността ми промених се заради него правя всичко заради него, а той е постоянно при мама и винаги е зает с нея! Понякога се чудя за какво ми е такъв човек който не се интересува от мен? Как да го накарам поне малко да ми обърне внимание? Чувставам се изоставена, отхвърлена и ми е много гадно защото си мисля че имам човек до себе на когото да разчитам, а се оказва че съм съвсем сама!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8753072dc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   бягай надалеч от мамини синчета, бягай, докато още можеш и нямаш деца - животът ти с него ще е ад!!!
Сестра ми се излъга и сега издържа освен него и неговата мама!!!

БЯГАЙ!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ff9db53a6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво правиш с него въобще? Предполагам, понеже нямаш други приятели, те е страх, че ако му биеш шута, както заслужава, ще останеш съвсем самотна? Промени начина си на живот. Този човек е отчайващо незрял и не заслужава жена до себе си. Като пусне полите на мама, тогава. Смени средата и търси нещо по - добро. В началото ще ти е гадно, но ще видиш, че си заслужава. Не си губи времето, младостта ти няма да се върне!

Успех! Борония

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 09a0bc96f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Зарежи го! Няма да се промени, а напротив. Когато проблемите се увеличат, когато има свое семейство и отговорности пак ще тича при мама, ще чака помощ от мама, а нали се сещаш какво ще последва от страна на въпросната мама? Вмешателство и в неговия и в твоя живот, ако си с него. Задаваш си сама въпрос, а отговорът се подразцбира. За какво ти е такъв човек? Ами за нищо. Или може би, за да оцениш този, който несъмнено ще се появи и ще се държи мъжки.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 804a4de0e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката....към 2. Аз не съм с него защото нямам приятели имам просто той е перфектен когато е далеч от майка си когато не диктува тя това е проблема, а и много го обичам и тайничко в мен се надявам да се промени!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ff9db53a6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От 2 до авторката:

Съжалявам, ако съм те разбрала погрешно, но ти казваш, че имаш хора само за ходене на кафе и говорене на глупости. Това не са точно приятели. А, така както ми го описваш, хич не ми се вижда перфектен. Говориш за самота, тъга, липса на внимание... Никак не ми звучи добре. Освен това, мъжете не се променят според нашите желания. С един човек или си пасваш, или не. Ако не вървят нещата, по - добре се откажи.

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 44727a02df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   "За какво ми е такъв човек, който не се интересува от мен? " - ето, ти сама го казваш.
Какъв е тоя "перфектен" човек до тебе, след като казваш тука, че няма с кого да поговориш? !
Проблема не е в майка му. Както казва 5, или си пасвате, или не.
Но да имаш приятел и да казваш: "сама съм, няма с кой да поговоря", това наистина не е никакъв приятел.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6332afc557
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ... Бягай, докато е време!!! Аз направих тази грешка - останах с такъв човек и родих дете...
сега съжалявам, а и детето ми - вече младеж, е пораснало травматизирано...
няма да го промениш... напротив - по-зле ще става с годините, защото и "мама"-та ще отпада (физически) и ще е все по-капризна...

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8ccb97ce8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не се надявай, че ще се промени. Аз бях глупачка и се надявах като теб близо 30 години. Чак сега намерих смелост да се разведа и си живее с мама, двамата.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 804a4de0e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   към 5 тук не ставаше въпрос за приятели а за него че единственото за което се виждаме е за кафе по 1 2 часа на ден ! Много благодаря на всички за мненията прави сте всички няма смисъл от сега да се съсипвам той не е единствен ! Мерси много

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7d509e2f90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   не знам на колко години си а и не е от голчмо значение. живота е прекалено кратък за да си губиш времето с такъв човек. може и да мислиш че го обичаш сега, но помисли за бъдещето си. зарежи го намери си човек дето има собствено мнение с всеки може да дрънкаш глупости. виждаш сама какво ти липсва и със сигурност ще го намериш. да ти кажа след време ще осъзнаеш че не си го обичала просто си свикнала с идеята че той е мъжа за тебе. не мисля че можеш да си вечно номер 2 и то от време на време. имаи в предвид че щом толкова е завързан за майка си един ден ще се ожени за която иска тя

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 55fcaa8ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз пък не разбирам защо толкова трябва да се плюе връзката майка-син. Истината е, че не бива да разчитаме някой друг да ни направи щастливи, а да открием щастието вътре в нас самите. Какво като момчето работи за майка си и прекарва голяма част от деня с нея. Не е любовница, това е жената, която го е родила и такава ревност е просто излишна. Ако той ходеше на работа в офис, надали щяхте да се виждате повече от сега. Просто приеми, че това с майка му са служебни задължения и ще видиш колко ще ти олекне. Опитай се да си намериш занимание, хоби, нещо приятно за правене, докато си си вкъщи, защото явно и ти самата не работиш, а се чудиш с какво да си запълниш времето и разчиташ той да кръжи около теб. Научи се, че не от другите зависи дали ще се чувстваме щастливи, а от нас самите. Промени се наистина, а не само на думи. Ти заслужаваш да си щастлива и можеш да бъдеш такава с този иначе добър мъж, стига да спреш да гледаш какво има във връзката с майка му, което го няма във вашата. Все пак това са два коренно различни вида взаимоотношения и са несъпоставими. Затова, намери си хоби, докато той е в "службата", а също така измисли някакви общи занимания за времето, когато сте заедно, за да му е интересно да си прекарва времето с теб и да се чувствате добре заедно, вместо да се напрягате взаимно - ти от разочарование, а той от долавянето на това разочарование... Просто приеми, че обичта към родителя е нещо, което няма нищо общо с любовта между вас, така както един ден ти самата като имаш деца, ще ги обичаш толкова силно, но това няма да има нищо общо с любовните ти взаимоотношения с него или някой друг мъж. Дай си сметка за тези дребни на вид нещица и ще видиш, че ще се почувстваш много по-добре, когато щастието ти не зависи от други, а само и единствено от теб! Късмет и всичко добро.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: a8554dc48b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   глупости на търкалета 11. аз бях женена за подобен екземпляр. никои не плюе връзката между маика и син. просто всички тук са против нездравата връзка маика и син. такъв мъж не се променя остава здраво залепен за маика си и пренебрегва семеиството си. то може и жестоко да прозвучи но родителите са до време. извиняваи ама никоя жена не иска да бъде пренебрегвана по какъвто и да е начин. това което ти я съветваш е да се примири, да си затваря очите и да се прави на щастлива. ако тя го можеше нямаше да е тука и да търси съвет

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7fe0786d7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Има една възраст 18 - 20 години, в които ако "детето" не се отдели от родителите си и не поеме в свои ръце цялата отговорност за съдбата си, си остава за цял живот някакъв незавършен инфант. Позавам и 40 годишни такива "мъже" с домашен псевдоним Чочко или Зайко... отвратителна история!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 67dfc3b1bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Момчето е жертва на синдрома за собственост, много типичен за нашите ширини - децата да са цял живот възможно по-близо, ако може в един дом, за да може контролът да е постоянен, че знаеш ли дали е станал навреме, дали си е измил зъбите, дали е закусил...? Компютри се купуват основно заради скайп, та ако петдесетгодишните деца са в чужбина, хич да не е, но днес едно 3-4 часа да си полафим, всичко да е споделено, да се дадат наставленията за утре и т. н. Никак не са малко майките тип партийни секретари - нищо не разбират от дейността на предприятието, но да им се чуе гласът, навсякъде да си напъхат човките. И ако господинът до ден днешен не е поставил брака на приоритетно място, постави ребром въпроса и вземай незабавно решение, иначе ще си блъскаш главата като много други.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 804a4de0e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Към 13 да много си права тук защото говорим за 30 годишен мъж, а не за дете! И- 12 много си права в това което казваш родителите са до време как ние жените се съгласяваме да оставим семействата си и да отидем да живеем при някой а мъжете вечно да са при мама?

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: d709978cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не можеш да промениш такъв мъж това се крие дълбоко в детските години.
Когато жена роди момче /продължител на рода, на фамилията/ в нашите ширини мъжът й и родителите му показват радостта си от мъжкото чедо на снахата. Тя започва неистово да го пази, чувства се похвалена че е родила момче. Не го пуска да се изгради като човек като личност, винаги и постоянно е до него като тинейджър. Така порасналото момче вече мъж не може да взима сам решения не се чувства сигурен в себе си без одобрението на мама. Той е едно 5 год дете в кожата на възрастен. Обясних на кратко, че възпитанието в детството е проблема. Та идеята ми беше ако не можеш да понасяш това, остави го няма да го промениш, човек се изгражда в детството.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c4ceb24d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ами аз все още не съм женена за приятеля си и все пак майка му прави винаги така че да не е до ме, а дори и да ни раздели. Когато тя сме заедно се въздържа, но няма ли ме тя прави всичко възможно той да не ме търси и какво ли още не... Аз мисля че в такива случеи младите като се сгодят трябва да живеят на далеч от родителите.. Мое мнение, а и имам поглед върху такива семейства и са си много добре.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker