Брат му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Брат му
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2412 пъти
Здравейте! Трябва да споделя, иначе ще експлодирам. Вече 4-ри месеца сънувам един и същ човек, в различни ситуации. Ето, отново се събуждам, след поредната нощ, в която го сънувах и съня пак свърши с целувка помежду ни. Понякога сънувам, че ме прегръща из отзад обръщам се и пак се целуваме, друг път ми говори за чувствата си... Всичко добре, ако не беше брат на съпругът ми, НА СЪПРУГЪТ МИ ЗА БОГА!!! Женени сме от 4ри години, нещата не вървят, но имаме дете и се търпим един друг. Дали се обичаме? Еми направете си извод. За св. Валентин излезе и изпии парите за "вечерята ни", както и да е.. Ще се върна преди 4ри години. Бяхме голяма компания, имах 6 месечна връзка с момче, което ще нарека Х, така се запознах с девера ми( ще го нарека С, за да ми е по-лесно) който си беше дошъл от чужбина. От тогава започнаха проблемите ми с Х, страшно ревнуваше от С и той си го казваше пред всички. Дори ми писа от профила на С, след едно от скарванията ни, да излезем и тем подобни, аз естествено отказах!! Но ако трябва да съм честна пред себе си и пред вас адски ми се искаше. Накрая с Х се разделихме, защото компанията ни бяха в едно кафе и аз отидох без него, а С беше там, като това е било оправдание, впоследствие разбрах за другата му връзка. Но имаше друга пречка, най- добрата ми приятелка беше полудяла по него ( то коя ли не беше, той е много красив, висок и строен мъж) и аз реших да не рискувам приятелството ни. Вечерта, в която се запознах с бъдещия си съпруг беше странна. С ме прегръщаше, вдигаше, въртеше, целуваше по бузата. Тогава дойде брат му и той ни запозна, като ми каза че това бил мъжа за мен. Подтикната от приятелката ми как тя ще е със С, а аз с брат му, започнах връзка с човек към когото нямах чувства. Изведнъж отношението на С, се промени, преди това ме защитаваше, държеше се добре, после почна да ме обижда, когато брат му не е наоколо ми казваше, че бил при другата и всякакви такива. И нали знаете онези моменти на умопомръчение, когато сме отчаяни, всичко е сиво и сме в една черна дупка, след което като се окупитим се питаме" Аз какво нарвавих? ! " Е явно бях в такъв момент, когато казах " ДА" на мъжа ми!!! И в днешни дни, се разбирам много добре с всички членове, на семейството си, освен с мъжа си. На кратко ще разкажа, как продължиха взаимоотношенията с деверът ми. Много се уважаваме, винаги е на моя страна, винаги ще ми направи комплимент, ще забележи нещо ново. Сби се с брат си, за да ме защити при едно от скарванията ни. Сега има връзка с едно момиче, и я нарича с моето име, постоянно а е отдавна с нея. Незнам как да тълкувам всичко, знам само че бях прекалено вярна приятелка и прекалено отчаяно момиче. Искам съвет как да спра сънищата?? Объркват ми мозъка и ми връщат стари тръпки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4f5b6aea15
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сънищата са плод на подсъзнанието, така че няма как да ги контролираш. Явно ще трябва да се научиш да живееш с тях, все някога ще спрат.
По-скоро насочи вниманието си към реалния живот. От цялата тази история си извлякла поуката надявам се. Така или иначе времето назад никой от нас не може да върне, но поне се учим от грешките си.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d15032c9fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябва да следваме винаги сърцата си.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0f88bdc146
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Живеем един живот, направи това, което чувстваш, че е правилно.. на първо място си ти и твоя избор после всичко друго ;)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 452d077e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Незнам как ще ти прозвучи, но защо не рискуваш и не си признаеш всичко пред девера ти?
В крайна сметка какво губиш, един човек който очевадно не те обича особенно много. Понякога трябва да рискуваме, животът е един недей да го пропиляваш.
Сподели му, ако не ти отвърне по някакъв начин, поне ще ти олекне, за такъв мъж какъвто описваш ти се рискува!!

Да ясно е че имаш дете, но това дете един ден ще порасне и ще те разбере!!

Знам че въпрост ти не беше този, но реших да ти споделя впечатлението с което останах.
А ако не искаш да го правиш, просто трябва да спреш да мислиш за него, та даже и да го отбягваше по този начин сънищата ти ще отихнат, но ти винаги ще живееш нещастна със сегашният ти съпруг.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2e810fcf66
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като какво? Да разкрия чувствата си?

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2e810fcf66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторката : да мислила съм си го, но не ми стиска. Как да разбера според вас дали има нещо към мен или ме обича като сестра? Коментирала съм го с майка ми, тя сама захвана темата била ни наблюдавала и той бил прекалено загрижен за мен. Каза ми " май за него не си само снахичката". Споделих и на най- добрата ми приятелка, тази заради която се отказах и тя ми каза" Защо избърза, можеше да си с него и той сигурно е имал нещо към теб" да сега го казва, но тогава нямаше да ме погледне повече... Как да го предизвикам, така че ако има нещо да ми каже? Офф адски съм ви благодарна, не мога да повярвам очаквах да бъда линчувана. А колкото до мъжа ми и ми посяга, и ме обижда, излиза постоянно, лъже ме... Май седа с него заради детето, иначе той ме обрича на самота, незнам дали това не ме хвърля още повече към другия. Хмм сега се сетих последно като бяхме на сватба, преди 3 седмици, така се получи че смених мястото 3-4ри пъти и девера се обърна и ми каза" ти от там- там накрая ела седни тук. ( и ми посочи стола до него, имаше две празни места" само се засмях.? !

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6376d910e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Съвета ми е да бъдем добри хора и да не се поддаваме на изкусителя на души. Отиди на църква.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a24319c1c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Прочети малко като живееш с някого заради детето, какви последствия има и как го осакатяваш. Теб също. Утре детето ти ще препо втори видяното и усетеното вкъщи, защото в неговото съзнание е НОРМАЛНО.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5b44c01469
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   12, отстрани е лесно да се дава акъл, без да ти е на главата. А защо си мислиш, че когато родителите са разделени, последствията са по-приятни?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1d824c6dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   сигурна съм че имаш основателни причини да търпиш това положение, но намери сили и се опитай да си щастлива. Няма смисъл да водиш този нещастен за теб живот. Само от разказа ти става ясно че не обичаш съпруга си и не си на мястото си, поне опитай да се разделиш с него. Ако не за себе си то поне за детето си.... това е моя съвет, желая ти успех!

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5708ad8242
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Рискувай!
Така или иначе с твоя мъж е време да се разделите.
Бъди смела!
Ж30

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5708ad8242
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   13, по-малкото зло е родителите да са разделени, отколкото детето да се намира в нездрава семейна среда. Идеалният сценарий всички го знаем. Но където го няма, се налага да избираме. И да - лесно е! Не само отстрани! Говоря от опит!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5b44c01469
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   16, ами твоят опит не е универсална рецепта, защото пък моя показва обратното. А де? Кой прав сега, а?

Престанете да слагате целия живот в рамките на вашия опит, защото всеки случай е различен.

И колкото и единички да ми слагаш и колкото и петици да си слагаш сам/а на себе си, това си е факт.

Всеки знае себе си.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 3afbd926dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Не знаела какво става, била в дупка, казала "да" ей така от нищото... ами малко отговорност да поемеш за живота си, а? И дете си му родила. На мъж, когото уж не харесваш.

Според мен отдавна си изпуснала възможността да бъдеш с брат му, а най-вероятно даже си идеализирала ситуацията, заради скучен живот като цяло.

Забрави брат му и гледай да си оправиш живота с мъжа си. Разнообразявай си живота с повече преживявания, от време на време гледай и да си заедно с мъжа си и детето.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2af8992f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   #13, Формула, която да работи за всички, няма. Но ти споделям опит и то от страната на детето в такава ситуация. Откакто се разделиха, нещата са много по-добре. Раздялата не значи да си зарежеш детето и да не го виждаш често. За съжаление, годините прекарани не просто в разправии, но и в показването на едни тотално нездрави отношения, коренно повлияха на виждането ми за отношенията между хората. Връзките само заради връзките, децата или такива без взаимност са кошмар за всички. Но знанието за това дойде на висока цена и не преставам да се чудя, ако навреме бяха взели решението, колко различен щеше да е моят живот сега.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5708ad8242
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   17, зависи какво разбираш под нездрава семейна среда.
16

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5b44c01469
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   19, формула няма, да. И аз това казах. Иначе моят опит е, че благодарение на това, че останахме заедно само заради детето, в крайна сметка вързката ни се възроди. Но и ние не сме се карали и правили скандали никога. Така че всичко е "според зависи".

20, именно - "зависи". Няма универсален съвет като задължителна раздяла или нераздяла. Всеки случай е за себе си.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5708ad8242
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   21,
Ами точно това казвам и аз. Едно е да има разминаване, друго е нездрава семейна среда като бой, психически тормоз, силна и крайна зависимост към наркотици, алкохол и хазарт и т. н. А тук авторката споменава за такива неща (тормоз, не зависимости). Иначе най-нормалното е да има периоди на интерес и отдалечаване. Но това НЕ е нездрава семейна среда. И е чудесно връзката да се възроди след такива периоди. В такива случаи дори бих апелирала да се работи над отношенията. Но ако има физически и/или психически тормоз, това е друго. Точно за тези случаи казвам, че е по-добре родителите да са разделени, но обстановката да е спокойна.
Това от моя гледна точка, разбира се. Има хора, които предпочитат всичко друго, но не и раздялата. Всеки си решава.
16

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker