Не спирам за мисля за него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не спирам за мисля за него
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1219 пъти
Здравейте,
Аз съм на 20г., а той на 21г. Започнахме контакт в социалните мрежи през Ноември. Той много искаше да излезем да се видим, но мен ме беше страх и някак си странно тъй като попринцип не излизам с момчета от социалните мрежи, а и го приемах повече като приятел с който си споделяхме как ни е минал деня и тн. Пишехме си и си споделяхме доста до средата на Януари, когато той спря да ме търси. Предполагам причината, е че аз му бях споделяла за предишната ми връзка от която бях много наранена, че не съм готова за нова и тн.. Потърси ме миналия ден и от общи приказки стигнахме дотам, че вече си има приятелка(от месец са заедно) и скоро след това приключих чата. На следващия ден си качих снимка и той отново ми писа, че като види моя снимка полудява и съм му била слабост. Не беше правилно, но се разбрахме да се видим. Взе ме от нас и спряхме на една гледка, говорихме си за много неща и беше много странно все едно се познаваме от години. Накрая ме целуна и поисках да се прибираме понеже знам, че не е правилно, но не успях да му устоя. Писа ми 5мин. след като ме изпрати, попитах го дали има чувства към приятелката си, отговора беше положителен. Но след това пак започна да ми говори много мили неща, че изпитва нещо, което не е към друга и такива клишета на които не искам да вярвам, но усещам как го правя. Миналият ден се прибрахме по родните си градове където е и приятелката му. Пърият ден не спряхме да си пишем като ми обесняваше как иска да спя до него само да ме прегръща и света да спре. Стана ми ясно какво ми намеква и веднага му казах, че докато си има приятелка това няма как да се случи. Прие го много добре, обесняваше ми как иска да се върне в онази вечер и тя да не свършва, питаше ме дали съм сигурна, че искам нещо да се получи между нас ако нея я няма и тн... На следващия ден не ме потърси, писах му, но още не го е прочел, а си е на линия. Чувствам се като голяма глупачка и не знам какво да направя, но не спирам да мисля за него. Ще ме потърси ли, какво да направя ако го направи... тези въпроси не спират да се въртят в главата ми. Съжелявам за баналната история, може би много от вас ще си кажат къде си тръгнала да се буташ на обвързано момче, но е факт, че наистина между нас имаше много силно привличане и изпитах нещо, което за пръв път ми се случва. Съжелявам също и ако историята е хаотична, но и мислите ми са... Ще се радвам да видя какво е вашето мнение и да ми дадете съвет как да постъпя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: ec59e5ab26
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се занимавай с обвързани! Само ще ти разбият сърцето, нищо няма да спечелиш от това.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a48c821159
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се притеснявай.. Малките момчета обичат да обясняват колко лесно е да свалят звездите, да заменят миговете с нея и теб, теб и още няколко... , да не сийнват съобщенията ти докато са нон-стоп онлайн и т. н. И така.
На следващия ден ще ти обясни колко зает е бил. Случката ще се повтори още много пъти. Заслужава ли си? Причиняваш си го сама. Нямаш нужда от съвет. Защото всички момичета сме били на 20йсет. Всички сме прощавали лесно, забравяли трудно. Докато не се събудим на 25 (в най-лошият вариант на 30) и разберем колко време и енергия сме влагали в поне няколко незначителни момченца. Досети се сама какво се случва после. И отново. Заслужава ли си?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker