Тя е омъжена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя е омъжена
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1736 пъти
Здравейте!
Историята с момичето, за което ще пиша започна още в гимназията. Тя беше 10 клас, аз 12 и това беше първата ми тръпка, дори и първата ми любов. Беше ми голяма слабост, и тя ме харесваше, но така и нищо не се случи между нас.
След като завърших заминах за друг град да уча. Изгубих всякакъв контакт с момичето. Бяхме си писали 2-3 пъти във фейса, но тя не е от най-активните там.
Сега съм последна година студент, имах няколко връзки, времето си мина, но понякога пак се сещам за това момиченце и ми е останал приятен спомен.
Преди няколко месеца си намерих работа по специалността в родния град и отново се върнах. Бях на кафе с един приятел и случайно видях въпросното момиче с нейна приятелка. Тя ме видя, толкова се зарадва, направо светна, дойде, разпрегръща ме. Толкова искрено и силно, сякаш са минали няколко дни от последната ни среща. Заговорихме се и се разбрахме да се видим двамата.
Бях безумно щастлив от факта, тази среща я чакам едва ли не 4 години.
Видяхме се с нея, разбирахме се прекрасно, разговора ни си вървеше, 3 часа минаха много бързо. Накрая я попитах къде живее, за да я изпратя и тя ми каза за един квартал, който в момента застрояват и е общо взето скъп, а тя не беше от семейство с кой знае какви възможности. Предположих, че живее с техните и я попитах кога са се преместили. Тогава тя ми каза, че живее там с мъжа си :). Взех да се смея, наистина мислех, че е шега.
Беше голяма картинка, аз се смея, тя се разрева. Оказа се, че повече от година е омъжена за някакъв турчин, но не по нейно желание. Бях потресен, тя е на 20 години, баща и го раздава националист, патриот и изведнъж...
Тя ми каза, че баща и работи като шофьор за техните и семействата били близки, фирмата на ония не била голяма, а баща и бил сериозен в работата си, не им правил номера и проблеми и те разчитали на него. Ходили си по гости, така сина им се запознал с нея и започнали да се занимават. Когато той и предложил да се оженят тя отказала и той започнал да я заплашва, че баща и ще остане без работа и нямало и да намери друга, тя нямало да види бял ден. Когато тя ми разказа това бях много ядосан, вярвах на всичко, което ми казва, защото я бях идеализирал в съзнанието си. Тя ми каза, че има нужда от мен. Баща и в момента си уреждал нова работа в чужбина, търсел и квартира, за да замине цялото семейство и тогава всичко щяло да приключи.
Не е точно както си го представях, но ми е много хубаво с нея и тя има нужда от помощ. Мъжът и постоянно отсъства, така че не е проблем да се виждаме с нея. В началото бях в еуфория, че мога да я виждам, да сме двамата, но с времето започвам да си мисля неща от сорта на това, че той като се прибере най-вероятно иска да консумират връзката си, че аз не искам да я деля, искам да сме само двамата, да я чувам когато искам, да мога да се похваля, че сме заедно и т. н. Споделих това с нея и тя ме увери, че скоро ще се случи и че тя и без това много рядко си лягала с него и това не трябва да го мисля.
И въпреки това всеки път, когато тя ми казва, че той се прибира се побърквам. Побърках се и преди няколко седмици, когато се разбрах с приятели да идем на дискотека. Мъжът и тъкмо се беше върнал и аз исках да се разсея от гадните мисли. Когато влязохме в дискотеката какво да видя - на 2 маси от нас младата семейна двойка. Тя беше прекалено заета да го целува и не ме видя веднага. Едно е да си мислиш това, но да го видиш... Изглеждаха много щастливи, противно на разказите и. Тогава всъщност започнах да се съмнявам във всичко, което ми е разказвала.
Тя естествено имаше обяснение за всичко, което съм видял. Стигнах дотам да търся нейни приятелки, да ги моля да са откровени с мен и да ми кажат как наистина са нещата, защото много я обичам, но не искам да ме мотаят като турчина.
И едната ми каза, че наистина ме обичала и било въпрос на месеци всичко да приключи да бъдем заедно.
Другата ми каза, че те вече не поддържат връзка. Каза ми, че е много разочарована от нея. Че тя много е "драпала" да се събере с турчина, защото макар и такъв бил добра партия. Каза ми, че аз не съм първата и извънбрачна връзка. И все така щяла да се развежда откак е омъжена.
И това е. Попитах я защо приятелката и я е насолила така пред мен, на какво се дължи този гняв. Тя отново намери обяснение. Откак се виждам с нея съм зле, но без нея съм още по. Когато я видях в дискотеката с мъжа и и казах, че не мога вече да продължавам. Тя не спря да ме търси и да плаче, каза, че аз съм нещото, което я държи... но не се разделя с онзи. Четири години не успях да я забравя напълно без да сме имали нещо. Сега ми звучи невъзможно. Не знам какво да правя. Една вечер бях на косъм да пиша на мъжа и. А той може и да подозира нещо, защото напоследък постоянно си е тук. Наскоро ми бяха разбили и колата. От полицията ми казаха, че е било заради радиото, защото моето е оригинално и са редки, но таблото ми беше нарязано с нож и аз имам едно наум.
Наистина искам да съм с нея, но просто искам съвет вие как бихте постъпили в моята ситуация.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 24f9e73b8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се бутай там, че ще си изпатиш!
Не й е чиста работата и толкова!
Не вярвай на голите й приказки, а гледай делата!
Кажи й, че докато не се освободи от него, просто не желаеш да се виждате! И си го отстоявай!
Далече от тази на този етап – влюбен, та загубен си и тя го знае! Върти женски номерца, но ще го отнесеш ти и само ти!
И знай, че турчелята са особено жестоки и отмъстителни!
Набутай се пред погледа й с някое готино маце, а ако те изревнува, кажи й, че няма цял живот до я чакаш!

Успех и не тичкай подире й като паленце!
Завърти я малко и ти, ще дотърчи веднага ако се опасява, че ще те изгуби!

Успех, умната и пиши какво става!

ж25

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0dede5610b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Лично аз бих й казала, че я искам и я чакам, но ще съм с нея, когато се разведе. После си поставям само за себе си без друг да знае за това един вътрешен срок, след който ще продължа каквото и да стане.
Късмет!
Ж 30

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 3f80b1f93e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   В малък град нищо не остава скрито. А теб или те мотаят или е адски трудна историята. Говори с бащата на момичето и го попитай дали можеш да им помогнеш с нещо, колкото да провериш версията ѝ. Малко е нелогично ако не е искрена да стига до рев и т. н., но може да се окаже просто социопат който се храни от вниманието което получава.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 76a406c3a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съжалявам момче, но си станал жертва на най стария женски номер. Невинно ти е пърхала с мигли. Знаела е за твоята слабост към нея. Или поне че я харесваш. Хвърлила е въдицата. Ти си клъвнал, Как да устоиш на сълзите по клепките и. Как да устоиш на това да спасиш крехката хубавица насила омъжена за изконния български враг. Но жертвата си ти. Горчи знам. Хем те боли че те е излъгала. Хем че образът и на твоя чиста свята и невинна любов се е счупил. Жалко за теб. Какво да правиш. Мисли и ще го измислиш. Но не драпай да си с нея. Ако разбира се не искаш да си рогоносец също като мъжа и. Най вече не се оставяй да те прави на глупак.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1a47749c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не знам как има толкова търпеливи хора наистина, просто не бих се и замислил да бъда с някой в такава ситуация, а това че евентуално обичам човека още повече ще ме накара да не го видя повече. Имайте малко себеуважение.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9c00866061
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Тя те мотае. Може би има чувства към теб, но него няма да остави. Прекъсна връзката си с нея и продължи напред!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c4ce2f16dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Класика.Тя си живурка с богаташа,а ти я чакай да се разведе на кукуво лято.
Намеври си съвестно момиче,само твое и вярно.
Щом са започнали предупрежденията скоро може да очакваш да те пречукат зад ъгъла.
А тя ще е ни лук яла.Ще извърти че си й досаждал и преследвал.Кучките са пълни с готови отговори
А дори да се разведе-да не мислиш че турчина ще ви остави да сте щастливи.Тяхното мото е Или ще си моя,или ничия!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 549c104dee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Хитруша е тази твоя приятелка - опекла си е работата и докато мъжа и го няма, си намира с кой да се забавлява. Ашколсун.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker