Повече от увлечение, духовна връзка може би? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Повече от увлечение, духовна връзка може би?
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1845 пъти
Здравейте! Искам да споделя за моите чувства към мъж чужденец, с който живеем в съседни държави... Запознахме се при много странни обстоятелства, всичко се случи толкова внезапно. Като се срещнахме имах чувството, че се познаваме от сто години. Сближихме се моментално. Понеже живеем в различни държави докато се видим нещата се проточиха от моя страна. но желанието ставаше толкова силно, плачех постоянно, плачех за него дори преди да се запознаем лично.. когато се видяхме бях най-щастливият човек на света... сега изпитвам огромна мъка от това, че не е до мен и не мога да го погаля и целуна дори. усещам мириса му сякаш е около мен.
Душата ме боли, отслабнах доста. Имам си работа, приятели, но някак си вече нищо не ми е приятно и уютно в България, усещам приятелите си по друг начин. Интересите ни стават различни, гледните точки също. Преди не беше така. От доста време си мечтаех един ден да живея в града, в който този мъж живее. Обожавам го, там се чувствам като у дома.... Този мъж ме промени. Скоро ще се видим пак... Казвам си че сме млади живота е пред нас. Нямаме още 30 години дори. свободни сме. Не искам да прибързвам и да бъда настоятелна за сериозни отношения. Но тази мъка по него ме погубва. Мисля да опитам с регресия. Казват ми, че това явно е нещо от миналото.. сънувах го често преди да се запознаем. До преди една година бях коренно различен човек. Ако се чуех сега какви ви ги говоря щях да си кажа, че съм се побъркала. Ако на някой му се еслучвало нещо такова нека ми даде съвет..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: d1449ae19f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз вярвам в кармичните връзки и мисля, че твоята е точно такава.
Когато се влюбих в моя човек, също всичко стана много внезапно, неочаквано за мен и имах същото усещане - че съм го познавала от цяла вечност. Още като го видях - онемях. Влюбих се на секундата в него. Може би най-силното ми влюбване някога, което съм сигурна, че ще трае цяла вечност. Мисля, че знаеш за какво говоря. Според мен, тези връзки са си чисто кармични и трябва да бъдете заедно, щом сте се намерили. Със сигурност няма да бъде лесно и ще има доста уроци и изпитания, чиято цел е да ви промени из основи.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 28ceb6c4e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами...15 г вече съм с моята "кармична" връзка.
Не съм изпадала в такива чак крайности да слаба, рева и т.н.
Също живеехме в различни държави, но буквално от пръв поглед знаехме, че ще сме заедно нататък в живота. Беше нещо като "разпознаване.
Даже бих казала, че по-скоро бях нервна и не ми допадаше твърде какво се случва...но не можах и да го предотвратя.
Той време след това каза, че също е бил малко ядосан защото не е имал намерение за връзка в него момент, но съм му "влязла в костния мозък и душата .

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9d81738612
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Нека да позная - човека е от турски произход и е доста заможен? Знаем я тази история, внимавай само да не се окажеш затворничка в дома му когато отидеш да живееш при него.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c7cb192fec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не ме разбирай погрешно. Знам за какво говориш. Аз самата съм омъжена за чужденец и живея в така мечтаният град още преди да го срещна. Сигурна ли си че не е просто страст, нещо като адреналин към непознатото? Кармична връзка, сродни души пишеш. Но такъв тип отношения не избиват в рев и тръшкане. Обратно. Чувстваш прилив на енергия, свързаност, сякаш прекарвате цялото си време заедно... мисловно. Знаете, безсъмнено, че един ден ще бъдете заедно. Но за този процес са нужни двама. Всичко зависи от вас.

И все пак жените реагираме прекалено емоционално с риск да обсебим. Медитирай. Поемай дълбоко въздух. Запомни че никой не е длъжен да ти отвръша с нужната за теб любов. Бъди смирена. И ще видиш нещата колко лесно се нареждат по кармичен път... така както желаеш.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: bf6c0eadc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   пробвала съм медитации, доста ме влече тази материя като цяло. Трябва си време и постоянство, но аз съм търпелива. Благодаря ви за съветите!

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: bf6c0eadc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз съм преминала през такъв етап, но със смирение и търпение всичко се постига, само не се отчайвай. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker