Копнея за нежност и любов, но се страхувам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Копнея за нежност и любов, но се страхувам!
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1544 пъти
Здравейте, момиче на 23 години съм.
През живота ми съм имала една единствена сериозна връзка, преди повече от 7 години, тийнейджърска история, продължила 2 години. Истински и силни чувства имах, когато бях на 20, към един малко по- голям мъж от мен. Като цяло, с всеки, в когото съм се влюбвала... не ми е провървявало. Първият ми изневеряваше постоянно, вторият ме лъжеше за чувствата си и ми даваше празни надежди.
След тези двама мъже, особено след втория, при когото чувствата бяха много по- осъзнати и силни, аз се депресирах. Отказвах да контактувам с мъже, намразих ги, започнах да мисля, че всички са такива, че пак ще бъда наранена, уплаших се, страхувах се. Не ми липсва мъжко внимание и се възползвах от това, разигравах, изкарвах си на другите, затова, че на мен не ми се получи с онези двама господа. И така, вече 4 години съм сама, все още страхуваща се от мъжете и от обвързване.
Но вече ми писна да съм самотна, опитвам се да вярвам на друг, да забравя как са ме наранявали, но в мен все има съмнения и предразсъдъци, винаги си мисля, че някой ме лъже, че се възползва от мен, имам чувството, че искат да ме измамят и да ме оставят, да ме изиграят. Колкото и да се опитвам да се отпусна, не мога да съм щастлива, както преди и да обичам, защото сама си поставям бариери на чувствата, все ме преследват някакви мисли, че ще бъда излъгана и наранена.
Страшно много ми се иска да обичам пак наивно, да давам любов и да получавам любов, да имам връзка изпълнена със страст и тръпка, но как да се отпусна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 4fdfb0fec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При мен нещата са абсолютно същите, с изключение на това, че никога не съм била обвързана. Но обидите на момчетата през годините ме убедиха, че повечето ме мразят, затова и аз съм се отказала да общувам с тях, с изключения на две, но с тях се познаваме от много време.
Дори и някой да ми направи "комплимент" или да ми обърне по- специално внимание, винаги го приемам като подигравка и за мен няма как да е друго. Може би никога няма да допусна момче/ мъж до себе си, защото не искам повече обидни квалификации по собствен адрес, и съм потиснала този копнеж за любов и нежност.

Но ти допускаш голяма грешка в общуването си с мъжете, когато им отмъщаваш. Не позволявай да падаш на нивото на бившите си и да разиграваш мъже, които не са те наранили по никакъв начин. Те също носят душа и сърце, а и нямат вина за това, че си била наранявана. Утрешният ден точно заради това, че си ги наранила, ще решат да си отмъстят и да разиграят друго наивно и влюбено момиче От своя страна, това момиче ще реши да си отмъщава на други и така ще се заформи един омагьосан кръг от разбити сърца. Ако имаш малко разум, не го допускай и ако решиш да си отмъщаваш, гледай поне да е на хората, които са те наранили, а не на невинни такива.



Black Sabbath

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker