Бившата и Бъдещата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившата и Бъдещата
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2137 пъти
Здравейте.
Моята история е кратка, за разлика от безкрайните рани и празнината, която остави в мен.
Младо момиче съм. Хубава. Умна. Но не и в любовта.
Все съм сама. Никога не съм имала връзка. На 25 съм. Недоверчива съм и съм затворена. Не е като да не са ме наричали темерут. С мъжете рядко общувам. Приятели такива нямам. Тръпката към тях я има, но винаги нещо се случва и до любов така и не се стига.
Няма близост, няма душевен контакт-нещата, които водят до връзка.
Срещнах преди 2 години момче. Излязохме и се разходихме веднъж. После той замина за чужбина. Продължихме да си пишем и си свикнахме един с друг. Всеки ден си споделяхме, пожелавахме си лека нощ.. и аз май се влюбих.. Споменах ли, че съм глуповато влюбчива? Просто не ми се беше случвало да поддържам толкова време контакт с някого, макар и виртуално. Някак странно се привързах. Той ме покани да му ида на гости. Директно, индиректно всякак ми го каза. Аз бях толкова малка, глупаво горда и неориентирана, за да взема подобно решение и да си дам шанс с някой, с който наистина успях да се сближа. Той ме чакаше известно време, надяваше се, че ще размисля. И понеже сме в реалността и понеже той е хубав мъж, в един момент просто се отказа и си намери жената, която да е до него. Приех нещата такива, каквито са без драма. Заболя ме, но в крайна сметка исках той да е щастлив. Исках, но докато не осъзнах, че неговата липса ме убива. Признах му за чувствата си. Той замълча. Дали от обида, шок или разочарование от закъснението ми, но не искам да вярвам, че от непукизъм. Тази реакция ме изкара извън релси и продължих да му пиша. Объркана съм, защото ми отговаря и не ме отблъсква-нещо, което влюбен и обвързан мъж би направил. Още повече, че знае за чувствата ми към него. Не разбирам държанието му!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 2bf1552c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това може да ти каже само той. На 25 години си и си нямала връзка, което за мен означава, че ти вероятно си се вкопчила в идеята за този мъж, мечтаеш, искаш го и мислиш много повече, отколкото е нужно. С времето човек трупа опит и този опит го учи да не дълбае в истории, които са изпята песен. Той сигурно не е знаел как да реагира и затова е предпочел да се направи, че никога не си писала тези редове. Много удобно, но никак не е от помощ за теб. Подобни разговори се водят очи в очи, а такива признания, особено ако са съпроведени с някакви очаквания и искания, не се правят когато другият е обвързан. Грешката ти е била, че си чакала твърде дълго да събереш смелост. Ако едно опознаване и флиртуване продължи дълго, то е много възможно никога да не прерасне в нещо повече. Преди и аз все чаках, не знам какво съм чакала, но не предприемах стъпки без силно побутване, не знаех как да реагирам на покани и все се чудех по какъв начин ще изглеждам в чуждите очи, ако еди-какво си. Това не е правилно, никой не може да стои на едно място вечно и да те чака да споделиш чувствата ти. Казват, че между мъжа и жената има 20 крачки и всеки трябва да направи своите 10- нито повече, нито по-малко. Сега е малко късно, не пречи на новата му връзка и не се меси там, нищо хубаво не излиза от подобни истории. Пък и той е далеч, първа връзка, че и от разстояние, никак няма да ти се отрази добре. Отпусни се малко, мъжете не са страшни същества, те са просто хора и с тях се общува изключително лесно, ако не се притесняваш излишно за глупости. Един мъж може да забележи, ако си се облякла хубаво, но надали ще му пука, ако чантата ти не отива на обувките ти, при тях няма такова коментиране и съдене. Надмогни себе си и не се описвай като темерут, защото не вярвам да си. И ти си просто човек, като всички останали, имаш си странностите и притесненията, трябва само малко да поработиш над тези неща, за да се чувстваш по-уверена. Ако той имаше силен интерес към теб, сам щеше да предприеме някакви действия след признанието ти и е щял да поговори с теб, за да се изясните, ако не друго. Не го мисли повече и продължи напред. Нормално и чисто човешко е той да не започне с обиди и правене, той няма полза от това да те отреже грубо и да те игнорира, след като ти си изляла сърцето си. Естествено, че след като е обвързан, е редно да ти каже, че няма интерес и е късно, че не може да бъде с теб, но явно не е искал да те нарани и е избрал да игнорира случилото се. Не си набивай излишни филми и никога не анализирай подобни ситуации. Жените имаме навика да мислим много над отношенията си с хората, а те трябва да се приемат такива, каквито са и да не се дълбае.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: f0aa919ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми това се е случило, защото не си отишла при него. Ти до кога си мислеше, че ще те чака?

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7d02aa359e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   А своето държание разбираш ли?! Сетила се Мара...остави човека на мира!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: b437d4e258
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо си изненадана от поведението му? Той ти е предложил един път, ти си отказала.Може би още има чувства към теб и чака да види как ще се развият нещата.Изчакай и ти щом държиш толкова на него.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 563972c356
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не е замълчал от обида, шок или разочарование, а за да ти спести директните думи, които ще са разочарование за теб и които в крайна сметка няма да му донесат никаква полза.
Личи си, че нямаш опит с мъжете. Не се вкарвай във филми. Извлечи си урока.
Усмивки!
Ж

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6f75a102da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не разбирам защо младо момиче-хубаво и умно е пълно с такава меланхолия и самосъжаление.
Според мен момчето отговаря от уважение и добро възпитание.
Веднъж си го изрязала. И твърдиш, че преди 2 години си била малка. На 23 изобщо не може да те оправдае че си малка.
По-скоро неопитна, за което пак е виновна меланхолията и самосъжалението.
Обърни нова страница, прави нови неща и се срещай с нови хора за да се отпуснеш и да се научиш да се чувстрваш добре в кожата си

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker