Да й се обадя ли след 2 годишна раздяла?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да й се обадя ли след 2 годишна раздяла?!
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 7339 пъти
Здрасти. Напоследък ме преследва мисълта да се обадя на бившата си. С нея скъсахме преди почти 2 год. Много я обичах и тя мене. Обаче скъсахме. От тогава аз мълча, не й говоря, не й казвам здрасти, ако се засечем, това се случи 2 пъти. Подминавам я като пътен знак. Тя ми предлагаше да останем приятели но не искам. От скоро тя приказва с сестра ми по телефона, приятелки са. Да не би да иска да се домогне пак до мене нз, покрай сестра ми. След като ги заварих да си говорят по телефона бившата накара сестрата да пусне тела на високоговорител и аз не обелих и дума, обаче тя ми казва че се променила, не е каквато е била, пoкани ме на кафе. Каза че иска да пиеме заедно. От къде на къде ги говори тея, или се бъзикаше? ! .. А на всеки празник смс пише ми... аз не. Просто мнoгo страдах за нея, сега я попреживях, но защто ли си мисля че може да се събереме пак въпреки че тя има човек. Ако иска да се събереме защто просто не ми каже, или не иска от страх да не я отхвърля. Точно от това се притеснявам. Aко я потърся, aко наруша този мой принцип тя може да ме отхвърли. Много трудно я преживях, а може би не съм още? ! Забавлявам се, излизах и с други момичета, имаж нqкакви отношения с тях, но никоя не е като нея, никоя не може да я замени. Знам че не трябва да я търся, но иска ми се да видя каквo мислят и другите, не минава и ден без да се сетя за нея. А имаше сутрини в, които при факта че съм я сънувал ми беше гузно. Толкова мн искам да я забравя, а не мога. Моля, даите съвет. Благодаря. M 22

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: a9ae731c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   НЕ, НЕ, НЕ

Бившият ми приятел ми натякваше „Прочетен весник не се чете„ за предишните си приятелки.... и така и постъпих един ден с него - слава Богу!!!

Всеки си продължи живота, спестих си много караници и не му казах мнгого неща, който щяха да прерастнат в театър и скандали... Срещнах и любовта на живота си!
Чакай и имай търпение!

Момичето действително иска да се свърже с теб, явно не е намерила друг и ти си найното „гадже в чекмедже„. Мисли, че може да те има винаги и ако тръгнеш с нея, ще те разиграва много. Жена съм, много приятелки така направиха - мъжленце да слушка и любовник за кревата...

Не чети прочетени вестници, колкото и да се промени човеk, той в същността си остава - и ти си се променил, но неща като ценности, важни неща в живота ти, начин на живот даже не са се променили толкова з 2 г. Освен това няма как да почнете на чисто, ще почнат натякваници за грешки от миналото и ще си развалиш спокойствиет...
А в това време любовта на живота ти може би ще те подмине на улицата, защото ще си с друга под ръка!!!

Good Wife

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: a2ca2ecfe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм на това мнение. Не и звъни. Аз го казвам от моя гледна точка. Това са две години. Имало е чувства (тогава мислех, че го обичам, че е мъжа на живота ми, уви сега разбирам, че не е било така, мина време и вече всичко е сиво-минало. Нищо няма да е както преди. Не се хващай за това, "любовта на живота"Няма такова нещо. Всяка нова е по-истинска от предишната. По осъзната. Нямам желание да го виждам. Живота продължи и всеки пое своя път. Връщане няма. Гледай напред.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 7dda4c3688
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   С бившия само след няколко месеца се събрахме само за да се разделим отново. Съгласна съм с 1, човек не се променя изцяло. След като не се бях виждала с бившия почти година се видяхме на кафе- същият си е с малки разлики.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: aeef9864fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не - не и се обаждай!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: aeef9864fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не - не и се обаждай!
Остави нещата така - нека животът за теб за започне начисто!

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: e132f4e128
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   ами обади и се.. сигурна съм, че не те е забравила.. и аз имах такъв проблем и чаках той да ми звънне.. но така и не стана, защото е инат не прави същата грешка!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: fa6478378d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По написаното от теб определено си мисля, че това е била голямата ти любов. Онази, която никога не се забравя и винаги напомня за себе си. Онази, с която си изпитал чувства, които едва ли ще изпиташ отново с някой друг. Ако наистина е така и ако наистина усещаш, че имаш шанс да си я върнеш (щом като ти праща смс-и по празниците според мен не си и безразличен), моя съвет е да го направиш! За целта според мен първо говори със сестра си. Щом като тя потдържа контакт с нея, определено може да ти даде някаква полезна информация как стоят нещата. Като например дали наистина се е интересувала от теб и е разпитвала сестра ти или пък може да е споделила нещо относно теб. Ако е така я потърси! Ще ти обясня и защо да го направиш. Защото другите гледам, че те съветват да продължиш напред. Но по написаното от теб, че още мислиш за нея, че другите не са като нея и прочие според мен ти изобщо не си продължил напред. Да, правиш опити да го направиш, но нестава... рано или късно се връщаш назад.. отново към нея. Ти все още имаш чувства към нея и пак казвам ако имаш възможност да си я върнеш го направи или поне ОПИТАЙ. Недей да се отказваш заради това, че може да те "отхвърли". За какво отхвърляне става на въпрос, та ти няма да и предлагаш брак. Просто излезте на едно приятелско кафе пък ако има да стане нещо след това просто ще се случи. И дори и нищо да не се случи поне ще знаеш, че си опитал и някой ден, като седнеш и размишляваш над случая поне няма да съжаляваш и да се чудиш ами ако бях я потърсил.. ама ако това, ама ако онова какво ли щеше да стане.... и т. н. А факта, че се е променила също е много интересен. Съществува варианта да разбереш, че тя се е превърнала в съвсем различен човек, който не ти допада. В такъв случай тя няма да е вече твоя идеал за жена и едва тогава ще можеш да продължиш напред без да продължаваш да мислиш за нея и да я сравняваш с другите жени. В крайна сметка искам да кажа, че какъвто и да е резултата от срещата ви, след нея ще си доста по наясно със себе си от колкото си в момента. Казвам го и от личен опит до някаква степен. Това е от мен. Желая ти късмет! Дано вземеш правилното решение. Ще ми е интересно и да го споделиш.. :)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: ba282a3e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   От автора до номер 7. Благодаря ти за изчерпателният отговор, дилемата наистина ми е голяма.
Преди няколко месеца ми се обади майка й, уж случайно, не знаела на кого е въпросният номер - всъщност моя, и решила да провери, а със нея много се уважавахме. Всячески опитах да се откъсна от тези мисли, как да я потърся от ново, но не успях, относно шансовете ми да си я върна, изглежда не са големи, тя xоди с друго момче одавна. Дали ще изпитам пак подобни чувства, или по силни, към някое друго момиче, - Всяка нова любов е по-истинска, по-силна, по- надеждна.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 64b8616510
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Видяхме се, проговорих

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0633c6183f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И какво стана?

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: aebdec3053
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ами хубаво беше, не и признах за това дето изпитвам. Определено няма да е лесно да си я върна, но да пробвам ли?

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: faf995dc73
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако наистина я обичаш и признай за чувствата си и пробвай да си я върнеш!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 71d85ee7c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Няма смисъл, доста време е минало, но знае ли човек...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 95db3b9dcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Aко не се пробваш да си я върнеш. . . . цял живот ще се чудиш: "ами ако бях опитал?" . . . . само и единствено ти можеш да разбереш нейните чувства ;) дори и да не е благоприятен отговора поне няма да съжаляваш че си си изпуснал шанса ;)

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 758eaffbd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Не успях да си я върна, за малко. Автора... :)

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 10333f8dc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Заеби ги старите гаджета. Гледай напред. Лошо е обаче, когато напред няма нищо обнадеждаващо. Тогава човек поглежда със носталгия назад. Това е беда. Стой далече от това. Имай вяра.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 758eaffbd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   В последните два месеца имаше развитие. Говорихме с нея обясних и се. Тя заряза вyпрoсното си гадже с , което беше докато не беше с мене. И така, събрахме се щастие голямо да не повярваш. Каквото кажеше така ставаше нямах никакви претенции, да не говориме за ревност, такава имаше но се стараех да не я показвам. Та каква ревност, излизаше си с които искаше смисъл с приятели. Но дойде времето да се види с бившия си, след което нещата се промениха, уж го беше зарязала, но все повече почна да го мисли, как да му е добре. Бях отпуска, 10 дни бяхме плътно заедно, кога в тях кога в нас. И така заряза ме под предлога че, няма да е нито с мене нито с него никoй от нас да не страда. Майка и ми даде надежда да й дам време, но до кога да я чакам мамка му. Оставам я намира. Може би причината да ме остави е друга тя просто не ме обича мн наивно постъпих че се набутах пак при нея, нека да ми е за урок, от трън та на глог се получи. Жива и здрава да е, до номер 7 благодаря ти за отговора стана почти както отгвори, да тя се е променила. Жива и здрава да е пожелавам й да си намери играча, и ще го намери :) успех и желая. Ако поне малко държеше на мене, нещата щяха да са различни. Сега знам че тя не е моя човек, защото ако беше нямаше да ме прави на идиот и да ме нарани. Предоверих и се, за което съжалявам, съжалявам че се опарих пак от същия човек но опитах, и няма за какво да ме е яд.
GAME OVER играта приключи.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: bae5e796be
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   От трън та на глог, не е познала ше ме прави на глупак но до тука, видях колко държи на мене и колко ме обича. Аз си направих грешката че се навих да я търся отново.

уж тръгнахме но в последствие ме заряза по телефона, но не посмя да ми го каже в очите :) Според нея ме зарязва, защото гадженцето и бив6ото не трябвало да страда, нито пък аз да страдам че е с него за това нито с мене нито с него нямало да бъде. Говорех с майка и тя ми даваше някакви надежди тея дни да и дам време че оня я карал да се чуства виновна, такива неща, чувахме се с нея чат път. Последните дни се усети хладнина от нея, аз и се предоверих позволявах и всичко и тя ми се отплати богато, грешката е моя, и за какво да подържаме връзка само да си пишеме и говориме ха, липсвал съм и ама това нямало значение, ами добре де. А изчаках я уж, но днеска като я чух нещо се счупи и я махнах от facebook, skype, както доброто старо време, при мене е така ИЛИ- ИЛИ. Или ще е с мене или няма да е, нито ще я чакам миг повече.

Преди като се сещах за нея го правех с едно умиление простих и за всичко, сега като си мисля за нея ми е едно гадно такова чуствам се предаден, горчиво ми е, гняв, огорчение, как си го позволи, утре ще махна всички снимки.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker