15 години разлика? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

15 години разлика?
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 5217 пъти
Момиче на 20 години съм, макар че и на външен вид изглеждам, а и като характер смятам, че съм доста по-зряла. Интровертна съм, по-мълчалива, потайна и притеснителна. Никога не съм си падала по купоните, нощния живот, забиването с несериозни момчета. Други неща, които мразя, са чалгата, пошлостта, простотията, повърхностното. Имам чувството, че съм момиче от едно време, нещо като героиня на Одри Хепбърн или извадена от някоя класическа книга. Харесвам златните стари хитове, чета много книги, обичам самотните разходки из природата и мистичните места. Интересувам се от окултното, мистериите, философските въпроси. Момичета приятелки имам съвсем малко, момчета - още по-малко. Никога не съм си допадала с някое момче или мъж, защото имаме крайно различни интереси, а аз искам човек, с когото мога да разговарям на различни теми. Не съм момиче, което може да бъде привлечено само с външен вид, а още по-малко - с пари. Реших да разкажа за себе си, не за да се правя на интересна и нещо повече от другите, а за да разберете колко ми е трудно да намеря сродни души. Девствена съм все още. Да преминем към темата.
В интернет срещнах мъж с много сходни интереси. Доста младолик е, но се оказа на 35. Не ме е лъгал за нищо, не се е опитвал да ме сваля. Започнахме да си комуникираме и разгърнахме много теми и просто бях възхитена. Доста ми допадна като мислене и отношение. Писахме си месеци наред всъщност, преди да решим да се видим.
Видяхме се в мол, бях много притеснена, но човекът се държа изключително възпитано. Накара ме да се отпусна и на живо разисквахме отново различни теми. Оттогава знаех, че започвам да се влюбвам.
Продължихме да контактуваме, чуваме се всяка вечер, започнахме и да излизаме редовно. Той сам каза, че му е неудобно, защото аз съм един вид дете, но съм най-прекрасният човек, който познавал. Аз вече не крия чувствата си. Той, въпреки съпротивата, която оказа в началото, също изпитва такива. Като сродни души сме, колкото и клиширано да звучи. С всеки друг се чувствам като аутсайдер и ненормална, а с него се чувствам като богиня. Прегръщали сме се, целували сме се, но не сме стигали докрай. И тук всъщност ми идва притеснението.
Той знае, че съм девствена и ме е страх, че ако евентуално преспи с мен - ще ме зареже след това заради разликата ни... Или пък, че ще съм му любовница, след което ще му омръзна и няма да иска нещо сериозно с 20-годишна. А повярвайте ми, аз го обичам вече. Той с нищо не ме притиска, особено за секс не е споменавал нищо. И ми е казвал, че ме обича, но не му вярвам. Винаги съм била отхвърляна и просто ме е страх. Според вас един мъж на 35 години, ако срещне сродна душа, която е на 20, дали това би било пречка? Мъжете със зряло мислене биха ли приели едно такова момиче на сериозно? И в крайна сметка - защо не? Ние нямаме големи разлики в характерите и интересите. Пък има връзки/бракове с 20+ години разлика, но са още щастливи и стабилни. Дори и брак да иска и семейство, аз съм готова! Но не сме говорили на тази тема. Не е играч, имал е малко жени в живота си, все на неговата възраст (най-малката е била само 5 години по-млада от него), но просто не са били правилните. Може ли да ми помогнете да го разгадая? Да дадете съвети? В нашия случай разликата фатална ли е?
Също така - как да го представя пред семейството? Той ме запозна официално с неговите, а аз само с майка ми, защото се страхувам от реакцията на баща ми, който е много ревнив, както и на баба и дядо, които са старомодни и ще се вкарат в драма.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: f560fba8c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Никога не знаеш как ще се отрази разликата на връзката. Може и да не навреди, но е факт че вие сте в различни етапи на живота си. Хората се променят през целия си живот и вие ще се променяте с времето, а поради разликата във възрастта е вероятно да бъде в различни посоки и след 10на години да се окаже че нямате толкова общо колкото в момента. Да не споменаваме че като създадете семейство той ще бъде на възрастта на някой дядо отколкото на баща. Или пък това че сексуално ще сте на съвсем различни етапи - с възрастта либидото на мъжете намалява. А недай си боже да почине, всеизестен факт е че мъжете имат по-кратка дължина на живота спрямо жените, какво ще правиш едно 20на години сама? Та направи си сметката добре преди да влагаш години в нещо такова.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 83188eb9f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Ти си психично болна.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 3c7bc9db28
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всъщност сега мъжете по на 35 години не са се наживяли, та какво е търсил този мъж в сайт?
Защо си мислиш че е спрял контакт с други жени, след като се е запознал с теб?
Мила моя, малко са тези които като срещнат някой спират предишни контакти.
Също така, това че не е женкар, не значи че няма да се възползва от теб.
Сега си мислиш че е различен, но почакай да се развият нещата, почакай да разбереш истинската му същност.
Съвет - Умната и внимавай.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 109c5fe336
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   "Според вас един мъж на 35 години, ако срещне сродна душа, която е на 20, дали това би било пречка? Мъжете със зряло мислене биха ли приели едно такова момиче на сериозно? И в крайна сметка - защо не? ... Може ли да ми помогнете да го разгадая? Да дадете съвети? В нашия случай разликата фатална ли е? "
Това си го копирах за лично улеснение.

Според мен мъж на 35 години може да вярва в сродните души до толкова, колкото да приема за възможно някои хора да си пасват много добре, за разлика от други.
Мъжете със зряло мислене ще приемат на сериозно умно момиче на 20 години, ще я уважават, ще харесват компанията ѝ, но няма да забравят, че тя е на 20. С други думи биха имали едно на ум. Ще се обоснова. Защо не? Ти си на 20, той е на 35, той има много житейски опит, който ти няма как да имаш и това прави една видна разлика в разбиранията и гледните точки. Живееш ли сама? Плащаш ли сама сметки? Работиш ли? Учиш ли? Въртиш ли домакинство? Този човек вероятно е правил тези неща, животът го е омачкал. Още? Той е имал повече връзки, наживял се е, опитал е много неща, намерил е себе си и е разбрал някои основни неща за любовта. Нищо лично, на 20 можеш да си много отговорна, много умна и много зряла, но не се знае каква ще си на 35.
Не, не можем да ти помогнем да го разгадаеш, защото не го познаваме. Но, обикновено, хората не разгадават никого. Те опознават човек спрямо това, което този човек им покаже за себе си. Мога да дам съвет. Ако ти е по сърце, то е ясно, че ще продължиш да следваш този човек, независимо от нашите коментари. Съветвам те да говориш с него малко по-сериозно по темата. Този мъж има собствено виждане за нещата и ти трябва да знаеш точно неговото виждане. А доколко си готова да си с него, щом се притесняваш от родителите ти? Попитала си и дали е фатално. Във вашия случай не знам, но си пълнолетна и разликата не е толкова фатална, по-скоро е неприятна.
Веднъж и аз така си паснах с мъж, който беше 8/9 години по-голям от мен. Аз бях на 17. Една вечер се отпуснахме повечко и пофлиртувахме, нямаше нищо повече от флирт. След това си споделихме, че би било чудесно, ако разликата ни беше по-малка. Аз можех да преглътна 8 години, но той ми обясни причините си. Причините бяха същите, които изредих по-горе. Останахме си приятели. Сърцето ми и животът ми са здрави, благодарение на този мъж, който уважи годините ми и ме остави да ги изживея както е редно. Тогава се засегнах, разбира се, беше ми тъжно, малко по-късно осъзнах всичко и сега съм благодарна.

Авторке, прочетох и това, че те е страх да не те остави, ако преспите заедно. Виж, повечето хора не остават с първия си интимен партньор. Не знам, не мога да преценя, дали това е хубаво, или лошо. Трябва да приемеш тази мисъл. Когато си легнеш с някого, направи го по твое собствено желание, за да не съжаляваш. Не прави секс с никого за да го задържиш, защото той иска, защото те моли или защото просто е страхотен. Страхотни хора има по цялата Земя, но ти бъди интимна с този, който привлича тялото ти толкова силно, колкото привлича и душата ти. По този начин самият секс ще е желан от теб на всяко ниво и дори да останеш сама след това, няма да те боли толкова силно. Няма да си кажеш "Аз му подарих девствеността си, а той ме изостави. ", а ще си кажеш "Прекарахме си много добре, аз останах с хубав спомен за първия си път... жалкото е, че връзката ни няма да продължи. ". По-добре разбито сърце, отколкото разбити надежди, че първият ще е последен и че ти си го допуснала с идеята, че той ще остане. Но не губи вяра, моят първи остана последен, това също се случва.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 977cb990e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Проблемът ще си ти, защото живота ти тепърва започва. Живеем в много динамично време в което разликата в годините се отразява по-силно. Не живеем през 19 век, когато живота на хората е бил предначертан, и дали ще го започнат от 16 или 40 няма значение... Аз като мъж който е бил също така на млади години, аутсайдер, пък съм се забърквал с по-възрастни жени от което нищо не е ставало... Като мислене, като интереси си съвпадаме, но чисто житейски разминаването е било непреодолимо. Един човек на 35 има доста опит, но и багаж. Освен положителните аспекти, трябва да се запознаеш и с отрицателните (такива 100% ще има)...

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 78b8ed08d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Не проваляй всичко, още в началото, заради предрасъдъци. Ще е жалко.

А и вече си пълнолетна и ще си с когото ти решиш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 4f3af87136
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Като мъж на 33 години, не вярвам да има по- голямо щастие от това да имаш млада, девствена жена, която те обича и имате общи интреси. Този твой любим е щастливец и дано го осъзнава.
Успех.

Р.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 104fec0918
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ами, ако си допадате и чувствата ви са взаимни, защо не. По-добре ли е да си с някой на твоите години и да не се обичате. Аз самият съм мъж на 35 и бих дал шанс на подобна връзка. Отдавна знам, че свестните хора са такива и на 20, и на 30, и на 60. Тези пък, които не стават, и на 70 са си същите.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 348bdf1eea
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката: Благодаря на всички за отговорите! Определено ме насочихте - да не започвам с предразсъдъци относно връзката и да оставя нещата да се случат. Искам обаче да се обърна първо към номер 1 - да, хората се променят и нищо не е сигурно, но какво те кара да мислиш, че с мой набор няма същото да се случи? Всички хора сме индивидуални личности все пак и е нормално да има разминавания. И не смятам, че на 35 е дядо, това е най-хубавата възраст. Плюс това не ми е главната цел да ставам майка или съпруга, а да срещна истинската любов под каквото и да е форма. И да й се отдам. Номер 3 - достатъчно самостоятелна съм, но все още следвам и наистина има да градя кариерен път. Но това не пречи на любовта. Каквото е писано, ще стане. И човекът не съм го срещнала в специален сайт за запознанства, а коментира мой пост в известна социална мрежа, на философска тема, така започнахме комуникация. Номер 2 - би ли ми обяснил как ме определи като психично болна? И имаш ли диплома за психиатър, че да раздаваш диагнози??? Разкарай се!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f301bc35ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Очаквах да кажеш че разликата е проблем за теб, а то се оказа че смяташ че ще е проблем за него! Той е на седмото небе мила. Ако е толкова добър колкото го описваш няма как да преспи с теб и да те зареже. Направете го, но не бързай с решението за семейство! Бъдете заедно поне година, две - времето е пред вас. Опознайте се и след това вземи решението! Не каза учиш ли, каква професия имаш. Не се затваряй още от сега с брак и деца. Успех!

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f560fba8c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   От №1: Авторке права си че същото може да се случи с някой на твоята възраст, но то няма да произхожда от разликата в годините ви. Тук тя е допълнителен фактор, който изобщо не е толкова малък колкото повечето се опитват да го изкарат. Да не стане като в съседната тема за майката която не се е налудувала - не знаеш какво ще ти щукне като те подхване рутината. На 20 години си все още далеч от зряла.

И не съм казвал че мъжа на 35 е дядо, но помисли как ще се чувства евентуалното дете когато е на 10 а баща му гони 50те, докато бащите на приятелчетата му са на по 35. Любовта не идва по поръчка, а най-малкото от всичко е постоянна. Но отдай ѝ се, само имай предвид че тази връзка няма да е завинаги.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d6cba50d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Не съм от хората с предразсъдъци, но тая разлика е трудна за съвместен и щастлив живот, напротив, след години идват и разногласията и си има обективни предпоставки. Не, не пречи да си имате комуникация и любовни отношения, но това ще е до време. Виждал съм такива двойки и завършеците, а и аз съм преживял подобно нещо.. Просто намирате връстниците си за неопитни и гледате зрелите мъже, но това е неправилно защото в чувствата няма опит. Много са ми примерите за неподходящото сближаване с такава разлика, но не ми се пише за тях. Не пречи и да тръгнеш с някой над 25, ала 35 е много за големи очаквания.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b94d4fb1a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Тоя сайт да не е един чат клуб, а мъжът Ивайло?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 429d366ffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   аз съм на 48 ако ти беше на 30 и между нас имаше подобно нещо нямаше да има никакъв проблем за каквото и да било, защото всички проблеми идват от предразсъдъците които не можете да си ги изкорените
какво ще каже баба, какво ще кажат комшиите какво ще каже който и да е просто само да го каже защото тук всеки трябва да каже нещо защото всички знаят всички могат всички разбират и всички като мишки се крият и когато им засегнеш егото всички стават мъже и женски отварячки а всъщност никой не може да застане и да каже на глас да аз сгреших
ако правиш секс с по възрастни жени или мъже не може не е прието трябва да има граница на взаимоотношенията, питам ви кои ще ми сложи граница как да живея как да ми протича живота какво да ям как да изглеждам и кой трябва да съм, никой защото нямам предразсъдъци
хора не съдете за да не ви съдят отворете очите си душите си сърцата си и помислете за какво живеете всъщност или преживявате
а на теб момиче което се чудиш какво да направиш и как да го изживееш всичко онова което е вътре в теб, прави това което трябва, защото като прогледнеш след секса може да ти се наложи да промениш възгледите си, затова живей днес, но мисли в преценката и за утре, успех

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8a677f3af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Подобна разлика в годините няма особено значение в един много ограничен времеви интервал около 30 за жената и около 45 за мъжа. Извън тези граници си оказва влияние в много отношения. Коментиралите преди мен са казали доста неща, които са верни, защото са резултат от техен опит или нечий друг. Да, може и връзка с човек на твоите години да се провали, но в конкретния случай ти е гарантирано. С течение на времето проблемите само ще се задълбочават на всички нива. Фактът, че те е запознал с родителите си за мен е обезпокоителен. Това не значи само сериозно отношение към теб, а заявено желание да те върже. При такава разлика като вашата мъжът има възможност буквално да моделира младата жена до себе си, това винаги се случва, друг е въпросът дали ще се усетиш и кога. Освен това много често са болезнено ревниви. Има още куп неща, които мога да ти кажа, но няма смисъл. Реши какво искаш за себе си и си натрупай опита. Единственият ми съвет е да не заживяваш скоро с него, камо ли пък да се обвързваш по-сериозно.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 04ef44fd88
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Отговарям, само защото съм имал подобна връзка, аз бях на 36г, а тя на 19г. Първо, тя беше и е една от най-интелигентните жени, които съм познавал, а моя опит със жените е Огромен. Написа, че твоя човек не е бил със много жени, което може да означава, че може и той да няма много опит, въпреки че е на 35г. Ти по всичко личи, че също си интелигентна, но на любовния хоризонт нямаш абсолютно никакъв опит и това може да се окаже единствения проблем между вас, така както беше и при нас.

Факта, че споделяш в този форум говори достатъчно красноречиво, че ти си адски неопитна и несигурна като цяло ( което е нормално ). Съветите, които мога да ти дам, ако решите да се впуснете във връзка е никога да не споделяш на други хора за нея, нито на родители, нито на приятели - на никой! Пазете отношенията си в тайна! Не съм сигурен дали ме разбираш, трудно ми е да ти го обясня с детайли в няколко реда, но на първо място трябва да знаеш, че този мъж гони силния попътен вятър - семейство, деца и тн, Ако ти си ок със това, смело напред, но ако се чувстваш несигурна, искаш да сравняваш и със други мъже, емоции, трепети, по-добре не се впускай в тази връзка, защото ще страдате много и двамата. Съветвам те да му покажеш тази тема и повече никога на никой да НЕ споделяте каквото и да е. Това важи и за двамата. Предполагам, че той ще разбере какво имам предвид. Започнете тотално на чисто и продължете така!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8602a91d30
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Авторке, смело напред и следвай преди всичко това, което Разумът ти говори, а след това сърцето. Винаги залагай на разума! Веднага давам пример и от личния си живот:
Скоро ще навърша 38-мата си година, а приятелката ми е на 24, като разликата ни е почти 14 години. От три години сме заедно, когато като възрасти бяхме почти като при вас в момента. Тя още тогава беше много по-развита спрямо връстничките си - с изключително добре изградена представа за живота, земна и умна. И двамата сме имали по две сериозни връзки, преди да се запознаем. Да, може би за някои четящи тук звучи малко, че аз до 35-тата си година имах само две връзки, продължили по няколко години всяка, но винаги съм бил на принципа, че по-добре малко на брой, но дълготрайни стабилни отношения с допустимо количество отстъпки, отколкото да сме егоисти и да се разделяме с всеки следващ човек още при най-малкия битов проблем (нещо, което в наши дни е масова практика в България). Възрастовата граница помежду ни всъщност доста притесняваше мен, а не нея. Тя сякаш беше по-мъдрата от мен в онзи ключов момент и каза, че за нея годините въобще не определят как ще се спогаждат двама души. Аз пък месеци наред се притеснявах, че понеже тя е студентка и тепърва ще се ориентира в живота, може по някое време да я отвее мисълта да се развива професионално в чужбина (тя искаше да ходи в Италия, където и преди е работела). И още нещо - аз съм българин, а тя е туркиня. В началото и това ми беше едно от големите притеснения, но бързо след опознаването ѝ осъзнах, че е страхотен човек и се разбираме прекрасно. Като я попитах в какво вярва, тя ми отговори: "Вярвам, че ако се разбираме и уважаваме, ще сме щастливи заедно! ". Естествено, имали сме и моменти, в които доста сме нажежавали въздуха с някои словесни търкания по определени теми (не свързани с религии и т. н., а например накъде да е обърнато рулото на тоалетната хартия и прочее глупости), но отново ще призная, че тя е по-мъдрата от мен - напук на повечето ми опит и годините - и е успявала по умел начин да ни вкара в обичайния спокоен ритъм на общуване. За рулото успя по брилянтен начин да ни сдобри - каза, че който слага следващото такова, ще го слага по неговия си начин. И така се редуваме почти винаги един след друг. :) Тази наглед малка на години и телосложение жена успя да ме научи на страшно много, полезни неща. Заради множеството ѝ отстъпки аз също се научих да правя такива и намирам това за една от красотите на любовта. Когато искаш любимият ти човек да се чувства щастлив, и когато той те прави такъв, ти просто вникваш в нуждите му и вършиш всичко с готовност и разбиране.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2f33b2db61
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Не разликата е проблемът, а дали искате едни и същи неща. Обикновено това е трудно, защото едно исакш на 20, друго на 35. Но все пак всеки случай е индивидуален. Той няма много време, иска семейство, ти - едва ли искаш това. Ако се съберете, ти родиш дете, на 30-35 ще ти се отворят сетивата и желанията за живот, за нещо друго, за разнообразие, а той ще е на 50. тоест - на друг етап от живота. Уморен, с проблеми в потенцията и какво ли още не. Помисли добре. За краткосрочна връзка перспективите са добри, за дългосрочна - не.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 946df53df3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Петнадесет години за мен не са кой знае колко. Жена ми е с 6 години по-малка и ако сега се обвързвам с някоя, не вярвам да мога с по-възрастна от 30, а моите са 45. Според виждания ми 2-3 години е минималната разлика, която да е по-малка жената, а 5 и 10 нормална. Имах познато семейството с 15 години разлика и всичко беше нормално дълги години. След много време са се разделили, но жената е била към секта и едва ли разлика във възрастта е причината.

Авторката според мен е добре да опознае този мъж и не е задължително да имаш деца и съвместен живот. Съвсем нормално е да не харесваш някои качества на връстниците си.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6b62e84daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Аз бях на 19 когато се запознах с мъжа ми, той беше на 35. Сега имаме детенце и сме много щастливи. За мен е важно какъв е като човек, а разликата в годините не чак толкова неприемлива според мен!

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a0dafc9a3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Ами аз съм на годините на твоя приятел горе-долу. Не мисля, че възрастта е чак такъв проблем. Излизам с жени на моята възраст и като цяло момичета на 20 са ми скучни, но ако с някоя си допаднем като интереси, теми на разговор, външност и привличане, не виждам защо не.
Вече има друг проблем - на 32 съм и искам да излизам с жени, с които нещата могат да станат сериозни. А една жена на 20 години тепърва ѝ предстои учене, кариера. А и човек много се променя в тези години преди 25. Така че дори и много да се влюбя в 20-годишна, бих внимавал преди да тръгна да се женя за нея.
Ако много се харесвате, опитайте. Проблемите, произлизащи от възрастта, са преодолими. Ако пък чак толкова сериозни станат нещата може да изчакате още 4-5 години преди да мислите за семейство.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3ad65aff41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Имах връзка с 18 години разлика и много съжалявам. Усетих как оня се опитва да ме превръща в "леличка" и избягах. Нито одобряваше интересите ми, нито музиката, нито начина на живот. Беше си крайно закостенял и никъде не можех да изляза с него. Отделно му казах семейство с мен да не очаква, но той си беше втълпил че ще ме вразуми, защото съм малка (бях на 28). Е, за три години не успя и сега ме намрази много. Сега ходя с връстници, дори и с по-малки от мен и ми е по-добре. Отделно не се срамувам по улиците...

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: aa803765fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Реших да споделя и аз мнение, аз имам такава история и в момента сме във втория етап разликата ни е 18год. вече живеем заедно, все още си е толкова мил и добър към мен както в началото, но секса е малко проблем, а и с времето започна да ми липсва стария ми живот на излизания и магазини и започнах да се замислям, че май допуснах грешка колкото и да го обичам и харесвам и той мен може би просто трябваше да си останем приятели... все още не съм взела окончателно решение, но мисля че крайния резултат скоро ще е ясен.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d1168f68b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Продължи внимателно връзката - не бива да се преувеличава тази разлика - не са 30 години, в края на краищата.

Може да си попаднала на съкровище, без да го знаеш. Не се опитвай да се ориентираш, задавайки въпроси на другите, тъй като хората често се водим от предразсъдъци.

Ако го обичаш, и ако смяташ, че той може да те заобича, тогава какъв е проблемът? Да удушите едно чувство, само защото ДРУГИТЕ са казали, че ТРЯБВА да си намериш ПОДХОДЯЩИЯ? Колко от т. нар. "подходящи" си съвпадат, обичат се, уважават се и нямат проблеми от друг характер?

... И друг съвет - недей да правиш връзка между полово общуване и здравината на отношенията. Това е друго едно клише, дълбоко вковано в съзнанието на средния човек. Ако въпросният мъж има сериозни намерения за брак, тогава следва да уважи желанието ти за секс едва след брака; а ако няма такива, тогава няма смисъл да си губиш времето и да залагаш нещо тъй-скъпо, за да страдаш още по-жестоко след това.

Аз лично принадлежа към тази група мъже, които биха завързали връзка с момиче с известен дискомфорт, ако знам, че е преспивала с други преди това.

Кураж!

Агапе.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d1168f68b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Продължи внимателно връзката - не бива да се преувеличава тази разлика - не са 30 години, в края на краищата.

Може да си попаднала на съкровище, без да го знаеш. Не се опитвай да се ориентираш, задавайки въпроси на другите, тъй като хората често се водим от предразсъдъци.

Ако го обичаш, и ако смяташ, че той може да те заобича, тогава какъв е проблемът? Да удушите едно чувство, само защото ДРУГИТЕ са казали, че ТРЯБВА да си намериш ПОДХОДЯЩИЯ? Колко от т. нар. "подходящи" си съвпадат, обичат се, уважават се и нямат проблеми от друг характер?

... И друг съвет - недей да правиш връзка между полово общуване и здравината на отношенията. Това е друго едно клише, дълбоко вковано в съзнанието на средния човек. Ако въпросният мъж има сериозни намерения за брак, тогава следва да уважи желанието ти за секс едва след брака; а ако няма такива, тогава няма смисъл да си губиш времето и да залагаш нещо тъй-скъпо, за да страдаш още по-жестоко след това.

Аз лично принадлежа към тази група мъже, които биха завързали връзка с момиче с известен дискомфорт, ако знам, че е преспивала с други преди това.

Кураж!

Агапе.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 698a209b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Здравей мила! Аз също в момента излизам с човек от петнадесет години по-голям от мен (на 19 съм), искам да ти кажа, че по щастлива не съм била, затова и не смятам че разликата ви има значение, в нашия случай родителите ми се запознаха с него, но не ме питат на колко е защото се правя че не знам, въпреки това те много го харесаха и се радват за всичко, наслаждавай се на тези мигове...

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: 78cf7b885d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Намирам се в подобна ситуация. Много ще ми е интересно как се е развила историята 5 години по - късно! Дано всичко е наред и е станало така, както авторката е искала.

Надявам се все някога да отговори.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker