Има ли някакво бъдеще за нас - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли някакво бъдеще за нас
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1534 пъти
Здравейте. Бих искал да споделя опасенията си евентуално да споделите мнение, защото аз съм крайно объркан.
На 21 години съм. От близо 2 месеца имам връзка с момиче, което е на 18 и все още ходи на училище. Дори си мисля, че връзка е силно казано понеже имам чувството, че тя не възприема нашите отношения за връзка.
По време на тийнейджътството ми, не знам как да го обясня най-нагледно, но бях захлюпен, типичен зубър и често ставах обект за подигравки за какво ли не, което малко или много повлия на самочувствието ми, и от там тотално се затворих, като избягвах контакти с момичета. След като завърших и смених средата, за щастие успях да изляза от това състояние и си мисля, че влизам в релси. И така преди 2 месеца се запознах с нея и се влюбих на секундата. Излишно е да казвам, че ми е първата, и идея с нямах какво да правя. Всъщност тя се запозна с мен, след това отново тя поддържаше инициативата до едно време. Сравнително бързо успях да се оттърся и взех нещата в мои ръце, но имам чувството, че вече съм на заден план за нея.
След като и пише понякога на обяд, чак вечерта получавам отговор, виждам я, че е в Месинджъра, но не ми чете съобщенията. Много рядко се случва вечер да се засечем и да можем да водим нормален чат. При това винаги става преди да си легне и удоволствието за мен не продължава повече от 10-15 мин преди да си легне.
Преди това си разменяме по някое съобщение, но почти винаги чакам по 1 час за отговор. Имам предвид, че все едно аз съм между другото, на заден план. Тя дори не го крие, казва "с една приятелка съм" или "гледам филм". Това ме кара да се чувствам изключително нелепо. До толкова съм влюбен в нея, че щом получа съобщение съм на седмото небе и оставям всичко, а докато чакам отговор, стоя като идиот по цял да чакам да ми отвърне и така всяка вечер вече почти 2 месеца. А, тя предпочита да си гледа филма, и чак тогава ако не и се спи да ми отдели 10-15 мин, като през това време през половин-един час я напише нещо- я не.
Да не говорим, че както си пишем, без да каже дума изведнъж изчезва и аз стоя и чакам...
А дори когато реши да ми отдели 15 мин, почти нищо не казва. Отговаря ми с ДА или НЕ и толкова.
Иначе постоянно ми изпраща сърчица и ми казва, че ме обича.
Вече не знам какво да мисля. Толкова съм влюбен, че направо ми се къса сърцето, когато постъпва така с мен.
Моля ви кажете, дали съм и между другото или някой момичета са такива? Това нормално ли е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: f9acf9ecb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спри да я търсиш за известно време, нека тя да почувства липсата ти... Мисля,че те е приела за даденост и не прави никакви усилия връзката ви да върви:-)

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f980c5c13b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто се опитва да те мачка, защото изглеждаш добър и свестен, и се интересуваш от нея. Спри да я търсиш, спри да й пишеш. Човек, бях като теб и донякъде все още съм - повярвай ми, доста ще страдаш така. Спри да мислиш само за това кога ще пише, занимавай се с нещо друго, защото иначе ще те смачка като хлебарка и ще страдаш много.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b6b03bc48f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Трудно е да се разбере какви точно са отношенията ви, дал си много малко информация и то само как си пишете. Е само на чатове ли го карате? Не излизате ли, не се ли целувате, секс правили ли сте? За да имате нормални отношения най-малкото изискване е да се виждате и на живо. Да има близост, да усеща присъствието ти. Нормално е да си по-влюбен, тя може да е по-малка, но има повече опит. Започни да прекарваш повече време с нея(на живо) и тогава кажи как се развиват нещата.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a62ae69024
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На 21 години си, момче... а се държиш като 14 годишен хлапак. Момиче на 18 години съм и те съветвам да оставиш виртуалния свят и да почнеш да живееш в реалния. ИЗЛИЗАЙ с момичета - чатовете ги остави като за начало. Само обаждания и Реални срещи – очи в очи.

А това момиче го остави - хвани си сериозна приятелка.

Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 498d8e87d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Това момиче се прави на много важна или просто не те обича. Не се притеснявай и я питай дирекно докога филмите ще са по-важни за нея от гаджето и дали иска сериозна връзка, а не само да ти губи времето. Ти не заслужаваш това и не се разочаровай от нас жените, още с първата си връзка.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 7c61636fe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравейте отново. Всъщност, се престраших да я питам. Каза, че преди да ме срещне си е търсила активно сериозен приятел, но вече е спряла да го прави и се усмихна, като направи всичко нужда да разбера, че това съм аз. Понеже питахте, ще ви отговоря - не сме се целували, а по това се подразбира, че и секс не сме правили. Дори не се виждаме често. В началото тя беше много настоятелна да го направим, но аз наистина нямах възможност, тъй като отсъствах в града. После пък аз станах много настоятелен, а тя започна да няма време, а към този момент постоянно казва колко е заета и аз дори не си правя труда да я поканя.
Наистина смятам, че нещата не могат да продължават така, но съм толкова влюбен :( и не мога да спра да мисля за нея и да чакам да се сети за мен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker