Пустите му бивши - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пустите му бивши
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1819 пъти
В момента ме измъчват мисли за бившия и затова пиша тук, за да попитам тези от вас, които са се връщали при тях.. как беше като отново подновихте отношенията си, по-различно ли е от миналия път? И най-важното.. заслужава ли си?
Все си мисля, че щом един път сме прекратили отношения и сме сметнали за добре да се разделим, то по-добре да не поглеждаме назад, защото ако пробваме пак ще е по-зле.
Вие как мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 793fab1b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зависи от много неща- колко дълга е била връзката, от това как са приключили нещата и защо и дали все още имаш чувства. Но ако те е наранил, за какво ти е да се връщаш там където не си била щастлива?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 69f238749f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей мила, предполагам си доста объркана, сега ще ти кажа какво стана с мен, бях се върнала при бившия си и си беше пак същото първите 2 дена можеш да усетиш промяната, но след това, могат да се променят отново нещата и да стане, както преди.... , , няма смисъл, да четеш една и съща книга два пъти след, като знаеш, какъв е края и" аз вече съм на този принцип. Ако много го обичаш се върни, зависи от човека дали е сериозен и дали наистина, ще се промени, а промяната тя е доста трудна. Но ако е само за забавление и без да можеш да се привържеш се върни. Но момчетата най-много страдат, за тези момичета, които не са се върнали при тях.... Всичко хубаво скъпа, ти ще си прецениш ситуацията :)

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 53032c3296
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   нещата са прости
бившите са като прочетена книга, колкото и пъти да я препрочитаме, вече знаем какъв ще е краят.
п. п.
ако е само за секс става. но отново за връзка с очаквания за по-различен край, забрави.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c9b9001739
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   По темата развих много сложна теория отдавна. Идеята на теорията е, че с даден човек прекратявате отношенията си на някакъв етап от живота си. Разделяте се и продължавате напред, променяте се. Ако се съберете, то всичко се повтаря, сякаш цялата тази промяна във вас не се е случвала никога. Бившите са хора от миналото, те предизвикват миналото в нас и ние някак се връщаме назад, когато се съберем отново с тях. Човек си мисли, че понеже е минало време, всичко ще е различно, но определено не е така. Имало е причина за раздяла, забравили сте я, но събирайки се, ще си я спомните за по-малко от седмица.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9154f511dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Докато не пробваш няма да разбереш. Аз се върнах при бившата ми и това беше грешка (вече не съм с нея)... Та зависи от ситуацията, може да е зле, може и да не е... Сама ще разбереш

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f1acc3345d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си заслужава да се връщаш - казвам го и от опит, и от наблюдения.
Ж

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: eb05afbf7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   С моята приятелка бяхме 2 години и половина... Накрая след цялото време сметна, че я задушавам и иска да е свободна и сама. Прекратихме отношения, липсваше ми много, опитвах си всякак си да се отърся от тази случка, едвам успявах, но накрая успях да я забравя почти напълно. Не се търсихме половин година ( аз правих опити 3-4 месеца поне, но не се получаваше и накрая спрях), накрая тя ме потърси една нощ. Почнахме да си пишем говорим, видяхме се, всичко беше красиво 1 месец... Излизания, танци, прегръдки, целувки, бях възкръснал направо... и хоп отново спря да ме търси, без причина... Успях да се свържа веднъж да попитам каква е причината и отговора беше - няма такава и че не заслужавам това отношение. Общо взето ме върна там, където ме остави, само, че в по-лошо състояние... Та се замисли дали има смисъл всичко това и дали евентуално при подобна случка ще имаш нерви да изтърпиш всичко това наново,

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8b3471a8c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз от моя опит бих ти казала, че е загуба на време и низ от разочарования и страдания.
Тъкмо го преодолееш и той те търси съжалил, променен.
Простиш, върнеш се. първите 2 дни всичко е прекрасно и се започват пак старите дразги. Пак караници, пак раздели, пак си като пребита и нямаш мотивация за нищо.
Сигурно има случей в които и двамата са взели поука и след това си живеят добре, но е рядкост
Особено при изневяра-никога не прощавай! Ще се счучи пак.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a36dc73770
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Понякога е за добро.
Имах връзка, която продължи 3 години и половина и аз се разделих с момечето, защото ме натоварваше страшно много емоциално... направо си ме смазваше последните няколко месеца от връзката ни. Той страшно тежко го прие и е стигнал много близко до саморазрушение.
Три месеца по-късно, с течение на обстоятелствата, се събрахме отново. И беше много прекрасно, защото я имаше тръпката, която в нашата връзка беше изчезнала отдавна. Беше мистериозно и забавно. Бяхме заедно 2 месеца, докато не стигнахме пак до онези до болка познати взаимотношения, където едва ли не имаш чувството, че познаваш човека по-добре от самия себе си. И така стана, че се разделихме с взаимно съгласие и двамата бяхме напълно окей с това. Разбраме се, че просто връзката ни вече се е изчерпала.
Според мен една връзка когато приключва се усеща и от двете страни...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 4dcf2e8305
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От Авторката:
Благодаря много за коментарите! Знам че ако нещо се получи отново, ще е за кратко време, но пак бих се хвърлила с главата напред, защото го чувствам недовършено.

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c44082f4ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами аз съм на мнение, че някои връзки са прекратени нелепо. За да може единичт да демонстрира своята чест и колко е над нещата. Може би с очакването, че като захрани достатъчно егото си всичко ще е постаро му. Обаче едни познати и жената се самоуби заради психическия тормос който и беше налаган 3 месеца

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker