Защо жените нараняват мъжете.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо жените нараняват мъжете..
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1811 пъти
Здравейте хора
Аз съм момче на 21 години от град София историята ми е следната. преди 4 месеца срещнах момиче което промени живота ми и ми показа какво е това да обичаш някого... така преди 4 месеца се запознахме във фб та тогава си имаше приятел с който бяха заедно от 3 години, но между тях нещата бяха зле не беше щастлива и сякаш аз успях да я спечеля не спирахме да си пишем излизахме забавно ни беше, дори след месец вече се целунахме за 1 път защото и двамата го искахме. След това вече беше ясно че трябва да каже на приятеля си че се разделят, защото просто не върви връзката иим и тя мш казваше не съм щастлива там. За това действах ш се случиха тея целувки... просто си паснахме супер много и така до скоро. Тя се промени напоследък след разговора и с бшвшия и приятел започна да се одръпва от мен сякаш при срещата им някакви стари мисли се появиха нз и аз от тоя разговор който трябваше да е последен с него тя не иска да ме вижда ходих до училището и не слезе каза ми да си ходя. Дайте съвет кво да правя знам че има чувства към мен но явно не е успяла да се раздели с оня... жени баце

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 1a8a5fc59d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Той я държи с нещо, което ти не си ѝ предложил. Щом са от 3 години заедно, сигурно живее при него, разделят си сметките. За 4 месеца явно не сте се опознали достатъчно и тя не може да разчита на теб.
Ти готов ли си за сериозна връзка? Защото тя ако не е щастлива с другия, защо иначе да остава с него, освен ако не е сигурна в теб?
Ако си готов да живееш с нея ѝ го кажи, ако си сериозен и отговорен. Няма как една жена да скочи в неизвестното с друг мъж, който няма как да ѝ гарантира сигурност.

Фактът, че си написал училище, ми подсказва, че си под 18г и едва ли си готов за сериозно обвързване. Може и да бъркам.
С приятеля ми още на втората среща свалихме картите на масата и открито си казахме че не търсим нещо мимолетно, а сериозна връзка. Така вече сме заедно 2г и половина.

Питай момичето, какъв тип връзка очаква от теб. Ако и двамата сте на една вълна и искате сериозно обвързване, няма как да не ви се получат нещата. Ако обаче и двамата не сте за дълго обвързване или само единия го иска, всичко ще е само една игра, която ще приключи след време с някое разбито сърце, било то нейно или твое.

Ж, 26

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: ae1c8212d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така се случва когато се месиш в чужда връзка и се пробваш да крадеш момиче. Не, че тя е постъпила умно, но нещата щяха да са други, ако беше действал след раздялата им, а не преди нея. Реално си я объркал, тя се е затръшкала, че иска да е с теб, че приятелят ѝ е лош, а после се е сетила, че го обича. Жалко, наистина.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 5e5f070467
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Един съвет - не се запознавай по интернет :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 80a4c94245
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А ти какво правиш с обвързана?
В много ситуации пропускаме собствената си вина.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 4c8120fef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   1во Той Не живее в тях ,и не съм ученик студенти сме и двамата
2ро какво правя с обвързана ?? ТЯ ми даде ясни сигнали че искат да се разделят и не се бяха виждали от месец а през това време излизахме 2мата и се натискахме навън ....всичко беше добре така че се чувствам преебан и да нз с какво я държи като хем не е радостна с него и тоя се държи тъпо с нея ......а аз и дадох всичкооо

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: f4be02f236
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ех, като прочетох "женИТЕ" и "мъжЕТЕ" помислих, че става дума за жени и мъже, а не деца и за по-сериозен опит, а то за кратка задявка с момиче, което при това си има гадже. Та щях да задам въпроса: "Защо някои мъже нараняват някои жени?". Но сега е безпредметен.
Не може всеки опит да ти се получи. С времето ще го разбереш. И наистина, както са ти казали, в общия случай е най-добре да не се занимаваш с обвързани.
Ж30

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 4f7e5431c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Я чакайте малко-крадял момиче, обвързана била и т.н. И какво от това - да не е сключила брак. В любовта няма правила, още повече пък, като в настоящия случай. Пробваш си се на мадамите и това е. Може пък ти да си по-добрия за нея. Може пък ти да си ѝ голямата любов.
В много връзки хората са заедно, просто за да не са сами....... докато не срещнат това което търсят. Това, че някоя била с гадже ама въобще не трябва да е някакъв стопер. Пробваш се, ако те отреже-ок, нищо не е станало.
То както се казва: за любов се убива, режат се глави..........а вие крадял бил чуждото момиче. Баси смеха!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 670e2aa5be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   "2. Така се случва когато се месиш в чужда връзка и се пробваш да крадеш момиче. Не, че тя е постъпила умно, но нещата щяха да са други, ако беше действал след раздялата им, а не преди нея. Реално си я объркал, тя се е затръшкала, че иска да е с теб, че приятелят ѝ е лош, а после се е сетила, че го обича. Жалко, наистина. "


Много точно е обяснено от номер 2.

Имала проблеми, ... Много ясно, че има понякога проблеми, а и от не малко време живеят. Не всеки ден е цветя и рози. А предположението е, че с него ще е само розово.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: b90f14e34b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Чакай да видим: ти си отмъкнал жената на друг мъж, но той някак е отблъснал атаката и ти питаш защо жените нараняват мъжете? Първо ти спри да се закачаш с обвързани жени! Мъжкият кодекс казва, че обвързаната жена не съществува за нас и въобще не я поглеждаме. Който е мъж, го спазва - останалите са мулета за разплод. Ако питаш мен дано се съберат отново - в цялата история излишния от самото начало си ти, пич, колкото и да не ти харесва това.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: a8218ae984
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Без да прочета цялата писанка, а само заглавието - да ти отговоря: Защото мъжете им позволяват и защото мъжете сами се поставят в такова положение, че да бъдат водени за носа, разигравани и в последствие наранявани!
М 38

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker