Непрекъснато ми звъни и отново с онзи арогантен подъл и мръсен език си ги говори всякакви - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Непрекъснато ми звъни и отново с онзи арогантен подъл и мръсен език си ги говори всякакви
преди: 15 години, 10 месеца, прочетена 3710 пъти
Здравейте, моля ви за съвет много съм отчаяна и незнам какво да правя. Преди три години срещнах К.

Aми той е много готин мьж атлетичен, красив, самоуверен и много харесван от жените. Аз бях закръглена, ами не изглеждах много добре, външността някак не беше мой приоритет, дотогава държа да отбележа че бях много обичана такава каквато бях, приятеля ми тогава не просто ме обичаше а обожаваше, та живеех си много добре.. тогава обаче по стечения на обстоятелствата се разделихме и срещнах К. Повярвайте ми, за три месеца от 55 кг станах едва 42 кг, да сега обожатели на всяка крачка мъжете ме изпиват с поглед, колкото и нескромно да звуча наистина съм готина, станах такава каквато съм единствено защото адски много го обичам.

Но, дали магията на любовта от пръв поглед не беше станала на парченца от първия миг, на нашето запознанство, защото аз знаех че не съм неговия тип момиче? И от там, проблем след проблем унижения, ад повярвайте ми. Още в началото на нашата връзка, на един купон пред мен, взе да сваля най-добрата приятелка на сестра ми, а тя момичето много ясно нямаше нищо против да си даде телефона, къде ще срещне такъв пич, а аз унизена до мозака на костите си, казах и че е курва а тя ме нападна направо ме преби, повръщах цяла нощ, беше кошмарно...

Kазах край заминах в Гърция при един мой обожател, K. знаеше дори дойде с мен да си купя билет /въпреки всичко видяхме се след това/ казах си щом не ме спира сега толкова и му пука, и така за мен всичко беше приключило край, да аз спах с гърка, но K. винаги беше пред очите ми но аз реших да отстоявам своето че всичко бе свършило, да ама не...

Започнаха се едни смс хайде да забравим всичко и да се съберем, върнах се когато го видях за първи път беше като размазан, явно никоя не го е унижавала заменяйки го с друг, стана ми мъчно и така върнах се при него отново. След това на неговия рожден ден бях му купила торта, бях се постарала и с украсата, бях поканила и много мои приятели за да е весело, защото между другото той няма приятели, и така подготвях един супер купон в негова чест, и виж ли той идва и ми показва най-нахално смс на една дето е правил опит да са заедно докато пак бяхме заедно това го знам от моите приятелки, че искала и тя да дойде на рождения ден, бях съкрушена развалих празника и го изгоних, и сега като ви пиша очите ми се насалзяват.

Както и да е преживях и това, после вървим по улицата а той гледа момичетата пред нас и ми казва на тази как ще и го нахакам отзад, и някакви все такива брутални, арогантни изрази, от които чувствам страшно неудобство, болеше ме но търпях, обичах го. Аз знаех че е такъв, знаех че и преди мен с жена не е ходил, само по проститутки, но все вярвах че всичко ще се оправи, да ама не. Държа да отбележа че докато мъжете по улицата ме изпиваха с поглед,аз бях лишена от топлина от нежност, от мили думи цели три години, секс а после всеки с различно одеало, и на различна страна заспиваше защото не му било удобно,да се облегна на него. В същото време то не бяха флиртове, бройкане с поглед, където и да отидем, случвало се е много пъти аз да му говоря за нещо а погледа му нанякъде, обръщам се жена. Пълен кошмар,будя се с чалга всяка сутрин,зная на всяка силикона, бюста, бикините и всичко вярвай те ми. И така три години терор, докато слънцето в мен угасна, станах като сянка. За моето семейство то не бяха обиди, ругатни, адски ме болеше.

Държа да отбележа,че той никога не се интерисуваше от мен, никога не се обаждаше да ме пита какво правя, как съм, дори и когато ми вземаха кръв от болницата, не ме пита какъв е проблема, после и след операцията ми, и така много ми е болно наистина. После на плажа ходиме само там където той има какво да гледа, последно каза че отива на модиския плаж, защото момичетата пред нас си тръгнаха, скарахме се и ме заряза на 30 км., да си вървя пеша, а той се прибра с колата в тях, както и да е накрая дойде и ме взе,то не бяха хиляди псувни ругатни а аз не смея да кажа нищо за да не ме зареже насредата на пътя отново.

Държа още да споделя, че най-хубавото иначе божествено нещо беше секса, но той е само минути а после....

Сега, съм сама зарязах го въпреки че думите му няма къде да отидеш, пак при мен ще дойдеш, господ така е определил да си с мен завинаги, са всеки път, непрекъснато ми звъни, и отново с онзи арогантен подъл и мръсен език си ги говори всякакви, тормози ме и не иска да разбере че върна ли се при него ще умра. Кажете ми мили хора какво да правя, защото съм на прага.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 10 месеца
hash: cc7f251500
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей ... Мъж съм, направих си труда да прочета цялата ти история ... ужасно е това което си написала и искрено ти съчувствам. Този човек не те заслужава няма смисъл да хабиш време и нерви със него. Сама каза че имаш обужатели ... намери си някое добро момче което да ти допада не само по вънщност но и по характер и ще видиш след време как нещата ще си дойдат на мястото. Много поздрави и успех ти желая !!!

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 9afc2088c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Късно си го зарязала. Трябвало е много по-рано да му биеш шута. Само заради едният секс не се живее заедно. Явно "той" е или студен по душа, или е комплексар/който го изкарва на човека до себе си/, или е и двете заедно. Не съжалявай за "него", да не би пък той да те съжаляваше ? Смело и напред!

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 31cfde4a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Имам почти същата история, с мен обаче държанието му се промени след като се разделихме/ заради това че го видях да взима кокаин /. Извади ми душата. Този човек коренно се промени след 5 г връзка. Но да знаеш че човека е най-скритото нещо. Има много коварни хора, а и тия наркотици.

Всичко се връща, не си помислям и за секунда да се върна при него. А той ме тарси за да ми попречи да бада щастлива защото той не е. Помисли над това. ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЩАСТИЕ!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: a4f89998ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знаех, че има много прости жени и не съм се лъгал, на тебе какво ти липсва, че се занимаваш с такъв боклук, самочувствие ли? Явно това е, ти си много зле(по-принцип не обиждам, ама си го заслужаваш)вместо да направиш щастливо някое готино момче... абе кво се хабя

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 942a7de427
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не си и помисляй за връщане при него по добре сама от колкото с лоша връска. ДАВАЙ СМЕЛО НАПРЕД И НЕ СЕ ОБРЪЩТАЙ

 
  ...


...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: d872af82d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Хора тъпи ли сте? Или Мазохисти? Като някой се подиграва с чувствата ви зарежете го! Кво питате кво да правите, сами можете да се досетите!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 8d672ab1ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прекалено мнного си му дала, а той ти се е смял насреща.. как ще му позволяваш толкова много да се гаври с теб.. не чак пред лицето ти да го прави.. съжалявам че те упреквам но може в целия си мазохизъм да си пропуснала истинският човека за тебе.. щом имаш ухажори, защо не си го зарязала... не мъ вдигаи телефона.. той ще ди говори и накрая ще спре.. мн са ясни тея мъже - дрънкат, дрънкат и като спреш да ги слушаш отиват някъде където си намират нова жертва.. не му вдигаи телефона и не се занимаваи с него - ИЗОБЩО!!!

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 3013c6ce3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ти си простата ако позволиш да има още нещо между вас.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker