Отказах сексуална връзка с омъжена жена. Споделете мнения - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отказах сексуална връзка с омъжена жена. Споделете мнения
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 4156 пъти
Здравейте,
На 43 г. съм - вдовец от 10 г. Съпругата ми почина от рак и аз сам онглеждам двете си деца. Не желая да сключвам брак с друга жена. Не мога да деля децата си нито с друга жена, нито с чужди деца, а и не искам повече деца. Винаги съм бил много точен, коректен и вежлив с жените независимо дали са ми колежки, приятелки, познати или любовници. Никога не съм имал за любовница омъжена жена след смъртта на съпругата ми. Никога не съм и изневерявал на жена си, докато беше жива. Много се обичахме, но съдбата реши друго.
Преди седмица моя омъжена колежка и приятелка, с която съм познат от 12 години ми предложи да бъдем интимни, т. е. да поддържаме сексуални отношения само. Причината е, че съпругът и е напълно станал асексуален и от пет години сексът е мираж. Познавам го и него, но бегло не сме в някакви приятелски отношения. Жената беше напълно откровена с мен разказа ми доста подробности, мъжът и обаче не зацепва и въобще не и влиза в положение, нито разговори, нито сълзи от нейна страна, нищо не помага. Той и е отказал и на лекар да отиде. Спряла се е на мен, защото ме познава отдавна не съм семеен, и знае, че съм свестен и отговорен човек. Жената беше много откровена, много е чаровна и е на 40 г., почти колкото мене. В момента аз нямам връзка и сексът е добре дошъл за мене.
Обаче, как да ви кажа през годините съм се пазил от връзки с омъжени жени, защото не съм искал да се забърквам в скандали, междуличностни отношения, а още по -малко да поемам отговорност за други човешки същества. Знам и друго, че всички омъжени жени казват на любовниците си мъже няма проблеми, отговорността е моя, но в момента, в който мъжете им разберат и ги изгонят от къщи, а понякога заедно и с децата друга песен запяват. Искам да кажа, че животът ми е достатъчно сложен отглеждайки децата си без майка, че да си го усложнявам още повече.
Много тактично и отказах. Казах и, че и благодаря за избора и към мен, че е страхотна жена, и с удоволствие бих спал с нея и то не един път, но тя е семейна. Ние живеем в малък окръжен град и рано или късно всичко ще се разбере. А, тя въпреки че е на 40 г. има мънички дечица на 10 и 6 г. След раждането на второто им дете съпругът и е преценил, че е приключил със семейните задължения в интимен план. Тя ми потвърди, че ще има неприятности със съпруга си, ако разбере, че тя има извънбрачна връзка. Накрая се разплака, аз я успокоих и предложих да се разходим в парка. Разходихме се, поговорих ме си, но това което и казах е, че или да натиска съпруга си да се промени да започнат полов живот или да се разведе с него. Тя ми сподели, че е била толкова спонтанна и откровена с мен, защото е била на лекар, който и е казал, че ако не започне да води полов живот за в бъдеще може да има здравословни проблеми. Явно обаче, че психически вече не издържа. Това са пет години без никакъв секс. Аз по себе си съдя, че след смъртта на съпругата си две години я жалех в истинскя смисъл за нея и не съм правил секс. Пуснах си брада, ходех в черно, често на гробищата и т. н. Чак след мтората годшна започнах да се озъртам, но при моята колежка са пет години пълно датишие в спалнята. Това е много и я разбирам!
Другата причина, за да и откажа е, че не умея да бъда дискретен. Аз не съм бил любовник на омъжена жена, а само на разведени и стари моми (повече от 35 г. ) и не съм се криел от никой, не съм се срамувал. Винаги съм ходил на хотел и то не само за два часа, понякога и за два дни и т. н. Около нашия град в радиус от 50 км. много хора ме познават и трудно бих се скрил.
Разтъжих се и ми стана мъчно за моята приятелка и колежка. По тази причина и пиша. Имам няколко близки приятели и им споделих. Те ми казаха, че общо взето съм сгрешил. Принципът бил, когато ти предложат секс: "еби и не мисли". Както и да е!
Вие как мислите: правилно ли постъпих?
Нека, ако е възможно дамите да се включат по активно със сходна съдба като тази на моята колежка.
Благодаря за вниманието.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 7e6a9453c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Еее грехота бе човек, може ли такива работи, цтцтцт! Как може да откажеш на нуждаеща се женица? В най - скоро време отиди при нея и кажи, че си съгласен на това което тя ти е предложила, грехота е да я оставиш така!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 37fa0f0b03
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно си стабилен мъж, такова поведевие и отношение рядко се среща. Но живота лети, жената очевидно е на ниво та съвета ми е да премислиш отново, поговорете и намерете начин и се наслаждавайте на живота! Успех, М 43

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: dba9ad1436
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   *Поздравявам те авторе,ти си мъж в истинския смисъл на думата.
Само ми стана интересно,каква болест щяла да развие,че чак отишла на лекар?
Никой не е умрял,нито се е разболял от неправенето на секс!
Липсата на секс у девствени хора на над 30 годишна възраст повлиява зле психически.

*За провалените взаимоотношения с мъжа си,ТИ не си виновен,да си търси е..ч,който не го интересува нищо друго освен сексът,и като разбере мъжа й ще забрави нуждата от секс,но най-важното,ще си спокоен че няма да ти тропне на вратата любовницата с децата.
Хвани си жена в твоето положение или все още неомъжена/необвързана,не слушай твоите познати и приятели,слушай само себе си и да не ти пука.







-Maryjane

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0008e56d6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моите уважения към теб! Разсъждаваш абсолютно правилно и трезво! Прав си във всяка дума. Ти си машина. Правилно си постъпил.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: eaca8981b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Правилно си постъпил. Проблеми не ти трябват! Ти да не си майка Тереза?! Ще си намериш друга жена, неангажирана...Най-добре разведена с големи деца. Защото тая като я изгони мъжа й ще кацне у вас, а оня ще дойде да те бие...Моля ти се, не влизай в постановки.
Жени бол.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: ec463c05f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Боже какво няма да прочетем още

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 43d2e77b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   А децата къде бяха, докато беше на хотел за 2 дни!?

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6113c2735a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Поздравявам те за силата да отглеждаш сам две деца!
По отношение на въпроса ти, на мнение съм, че хората е добре да бъдат със сходен семеен статут. Ако ще е изневяра, нека е еднакво за двамата. Ти си свободен човек и да те карат да се криеш няма да ти е приятно. Винаги ще се спираш откъм чувства, защото тя не е твоя. Няма да можеш да я чуваш и виждаш когато искаш. С други думи, това е игра за друг женен, на който не му достига нещо в къщи.
Жалко е за нея, но или да се разведе или да си намери друг любовник.
Успех

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: e773ce606c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 8, човека каза, че е имал такива връзки преди да създаде семейство и не е изневерявал на жена си. Децата не са били родени, докато той е бил на хотел за 2 дни.
Авторе, щом не искаш проблеми, значи си постъпил правилно. В малък град, където се познаваш с повечето хора и сам знаеш, че не умееш да си дискретен, то няма шанс да се разминеш без драма при подобна връзка. Щеше да е различно, ако жената беше в отворена връзка и мъжът ѝ знаеше и нямаше против тя да спи с друг. Намери някоя свободна. Толкова години не си развалил собствения си брак, сега недей да разваляш чуждите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: aa21d6f87c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Здравей, авторе, аз също подкрепям решението, което си взел, и смятам, че то е разумно и добро за теб. Вярно е, че познаваш жената отдавна, но откъде можеш да си сигурен, че е напълно искрена с теб? Особено по въпроса за съпруга ѝ, който станал напълно асексуален... не казвам, че е невъзможно, но винаги остава някакво съмнение. Правилно си преценил, че няма смисъл да усложняваш своя живот и този на децата. Щом не търсиш сериозна връзка, продължавай си отношенията с необвързани жени като теб - там не дължиш на никого обяснения и няма да си в конфликт със себе си. Дано жената, за която пишеш, намери решение на проблема си - например да се разведе или по някакъв начин да убеди мъжа си да водят полов живот.

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 315d9d6dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, постъпил си изключително правилно. Не се забърквай със семейни жени. Изневярата е много гадно нещо и просто няма смисъл да ставаш съучастник в нея. Освен това, в твоят случая специално, може би жената е искрена, но в останалите 99% подобни жени винаги плюят мъжете си, които в крайна сметка са супер точни хора. Решението на нейният проблем е развод. Нека се разведе, пък после да си прави секс с който си поиска. Ако на мъжът й действително не му пука за нея, то тогава няма изобщо смисъл да стоят заедно.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: eaca8981b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Хахах, тая е голяма Кума Луса, ама и ти си старо куче. Щяла да се разболее от неправенето на секс, е па няма такава болест...Кажи й да си купи вибратор и да не те занимава с глупости!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: e4c55b62cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   На жена не се отказва. Как си я отхвърлил, тя е искала просто секс. Искаш ли и знаеш ли как, никой нямаше да те разбере, че се срещате. Малък град бил, ами ще отидете ще се срещнете извън град. Важното е по-кафета и публични места да не ходите. Само за секс, толкова ли ти е трудно.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 880d142e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Здравейте, жена съм на 50 ненвършени години това, което пишете го изживявам аз от две години съм вдовица от страхотна връзка и, внезапна смърт на съпруга ми, две години ад под небето, с тази разлика, че за секс с мъж не съм се сетила още, не че не се навъртват около мен /хубава жена съм/, но някакси мисля, че ако се реша ще бъде един вид изневяра към паметта му... но да оставим това. Та, зная какво е да изпитваш необуздана нужда от секс при положение, че си имал перфекния полов живот-това което има нужда тази здрава жена е сеск, и сас сигурност ще бъде страстен. Да, Вие сте имали по стечение на обстоятелствата връзки, но те били ли са страстни? ! или само за спорта. Не, .. по добре и без.... но ако ще изживявяте онези минути на взаимна отдаденост, дори и за малкото мигове - заслужава си, майната на предрасъдъците, на малкия град, на проблемите/дано не възникнат-бъдете умни и премъдри-не сте деца/изживейте блаженството, мига е сега и единствен, .... ама кой, какво казал, ... тези които ще говорят, влизат ли в твойте обувки, за да усетят къмъчетата там. Та, млади Господине, не стига, че живота те е зашлевил и сам гребеш с/у течението, и никой няма да дава съвет как да го живееш, там от ляво имаме сърце, а тук още по-силно в нас е ДУШАТА нея питай, тя знае!!!! Не изпускай мига, някога, ще се кориме, че не сме го познали момента!!! една сродна съдба :)

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 46f0c09a77
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   100% правилно решение, няма грешка.
Няма и за какво да се пита.
Грях е.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: e6b8b93d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Постъпил си правилно, отговорно, не си се потдал на инстинкта само...приятно изненадана съм.
Прочетох горе някои "мераклии" ясно ти е, че са само мераклии, нали?!
Не изневерявай на своите си принципи, твоят начин на мислене и действия е коректен!
Хм...мъж като теб би бил желан от много жени за сериозна връзка и от това няма как да избягаш. Варианта е да търсиш жена в подобна на твоята позиция, вдовица с деца, нямаща желание за семейство.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3fd9f0a25d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   10, не е вярно! Правил го е СЛЕД като е останал вдовец!
Чети!

" Аз по себе си съдя, че след смъртта на съпругата си две години я жалех в истинскя смисъл за нея и не съм правил секс. Пуснах си брада, ходех в черно, често на гробищата и т. н. Чак след мтората годшна започнах да се озъртам, "...

"Другата причина, за да и откажа е, че не умея да бъда дискретен. Аз не съм бил любовник на омъжена жена, а само на разведени и стари моми (повече от 35 г. ) и не съм се криел от никой, не съм се срамувал. Винаги съм ходил на хотел и то не само за два часа, понякога и за два дни и т. н. Около нашия град в радиус от 50 км. много хора ме познават и трудно бих се скрил. "

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 4eeffc52da
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Модераторите: хайде ако обичате не ми пращайте повече мейли по теми, по които не сте ми одобрили коментара-за единствения такъв говоря. Баси, човек се хаби да пише, каже нещо което е в помощ на автора и накрая една нула. Що ме уведомявате с мейл, като не ми е одобрен коментара.....видно, от това, че коментари за одобрение-НЯМА. Ами не ме интересува темата повече.....няма и да се хабя да пиша.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: faed97aa81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Авторът нарича неомъжените жени над 35 години- "стари моми". ФАКТ!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: bb58c5200a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   На тази безумна история, аз ще напиша само, че вибраторът си е вибратор, мъжът - мъж, качественият секс - качествен секс. Една жена може и цял живот да преживее без секс и нищо да не й стане, но дали е така за една по-сексуална жена? Съмнявам се. В крайна сметка ще й писне от един, който иска, ама не може (винаги има варианти, има и помощ от приятел, нали? ) и от друг, който може, ама не иска. А и вие не знаете какво точно преживява тя - възможно е да не иска да съсипва живота на всички в картинката, като по този начин най-вече страда тя самата, защото и един нормален любовник не може да си намери, заслепена от чувствата си.

Изобщо да не дава Господ.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c46c873c17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   И нея разбирам и него разбирам. Сега той е в правото си да се притеснява, като няма опит в криенето, а и тя е новобранка в занаята - накъде. Утре, ако я разкрият и мъжът и я изгони от къщи или се разведат и той ще има вина. Ами, ако му ревне на вратата. Какво става? Сега и тя си е права. Жената обаче си търси свестен любовник, на който му има доверие. Да е дискретен и най - вече да не я зарази с някоя болест. Щото я ползват, я не ползват презерватив. Тук в сайта една ревеше, че любовникът и е ХИВ носител и може и тя да е заразена. Един доктор ми разправяше наскоро, че един другар от нашия град се върнал от азиатска страна и веднага се включил в действие. Та заразил с азиатски трипер и жена си, и любовницата си, пък тя го прихвърлила и на мъжа си. Е, гледай драма след това. По принцип хората, които изневеряват не мислят, те иначе нямаше да го правят. Те се ръководят най - вече от някакви спонтанни изблици или дълго потискани желания. Просто им пада пердето и почват. Ето, че в случая авторът мисли не за себе си, а да не развали семейството на другия и това му прави чест. Иначе, ако беше първичен щеше да я мушка и накрая "довиждане".

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2136a394d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Тази жена със сигурност не е останала на сухо. Намерила си е друг любовник евнтуално.
Искам да кажа обаче, че малкият град не е като София, там трафик няма, всички се познават и да изневеряваш в него не е толкова просто, особено за продължителна връзка. При такива връзки трябва да ходиш извън града, та дори и в друг съседен град. Трябва да правиш организация, да си осигуряваш алиби, абе сложна работа, не е за всеки.
И в края накраищата, мъж, който не е останал на сухо, ако може да си спести редица проблеми, защо да не го направи. Една такава връзка би му обременила живота, а не подобрила. Друг е въпроса, че изкушенията дебнат отвсякъде...

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5b9bd9487b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Длед като мъжа и не иска , тя е в правото си да търси , другото е твой избор .

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: cd781290d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Авторе сигурна съм, че един ден ще съжаляваш и ще си чукаш главата. Обаче годинките не можеш ги върна, и другото няма да го можеш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5904a487bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Ако в къщи е лишена от секс, считай, че яко ще се вихри с любовник под чаршафите...
Възможни са обаче и усложнения от рода на...хлътване, обсебване и т.н.
Ще те побърка от секс, изкусително ще те зариби със задника си и постепенно така ще те обсеби, че ще се молиш никога да не я бе срещал...
Взел си правилното решение за себе си!
Поздравления, че си разсъдил с горната, а не с долната си глава!

Търси си свободна жена, спести си главоболията!
Успех!

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 56e1fed364
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Постъпил си правилно!
Никоя свястна жена няма да предложи секс на мъж, ако е женена, няма и да търси варианти за секс дори и 10 години сексът да е 2 пти годишно.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: fdf9ef455a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Жена съм. Браво за това, че си стабилен мъж с принципи, които отстояваш. Прав си за всичко и ти се възхищавам. Проблемите, които тази омъжена жена има в брака си (ако приемем, че казва истината), не са твои и не е твоя работа да запълваш липси. Много може да се изпише по темата за "нуждите" на хората и хорското мнение, но не виждам защо.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: c6e651b392
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Не искам да повтарям по-горните, но ако жената ме привлича и не съм във връзка - аз не бих и отказал инцидентен секс.

Ти не си виновен за проблемите в нейното семейство, винаги може да се скрие секс и за необвързан като теб няма нищо по-добро от това да си имаш "резервна жена", защото неминуемо ще имаш периоди, когато не си във връзка, щом не искаш да се жениш и да имаш още деца.
Последното - от опит.

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: a6a283c968
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Явно предпочиташ да ти е скучно.
Прекалено патриархално мислене.
Ама щом не ти се прави секс... недей.
Има ли желание, винаги има и начин.
Омъжена съм, с любовник.

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: c4b8289ceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Темата е от 5 години, авторът може вече да е женен втори път и отдавна да няма този проблем, какво се хабите да му пишете?

Иначе, авторе, аз бях в подобно на твоето положение, но разведен(първата ми съпруга е жива) и си търсих само жена за брак и семейство, втора своя съпруга.

През това време не съм имал никакви интимни контакти - и не умрях от това!

Излизах на много срещи, но просто не се стигаше до започване на връзка, главно защото аз държах жената да отговаря на определни критерии(като възгледи, разсъждения, начин на живот... - да са сходни на моите )

И минаха повече от 10г докато това се случи, но слава Богу намерих я и от няколко години си имам прекрасно второ семейство, и живеем в мир, разбирателство и любов!

Така, че бих посъветвал хора в подобно на твоето положение - да си търсят жена за своя втора съпруга, за брак и семейство!
И да не влизат в никакви връзки с омъжени жени!

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 6d2fe9ce62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   31, вдигнал(а) си тема от преди почти 6 години. След пускането й авторът повече не се вяствал.
Изводът ти не е безусловно верен. Може да са си свестни и двамата с мъжа й във всички други отношения. Както "сит на гладен не вярва", така и импотентен (неможещ, мързелив... изкукал) не може да повярва на необходимостта от секс на партньора му, който може и да е в другата крайност на
(им)потентността. Този мъж й се е струвал достатъчно благонадежден, с нейните нужди и със сигурност е хващал окото й. Вероятно на "първо четене", е мислила, че риск е имало само за нея.
Не мисля, че са много такивата жени дето не биха потърсили/предложили секс при подобни обстоятелства. Реципрочно - и мъже. И не бих казал, че е кой-знае колко похвална тази саможертва.
34, бих казал:"все още си омъжена". Готова ли си за другото? Аз бих заложил 50/50, че все някой ден ще се случи. Вярно е, че винаги има начин да се наебеш допълнително. Но няма гаранция, че никога няма да те хванат. Рискът може и да си заслужава, ама само понякога. По-скоро като изключение...

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: d9bd5a1aca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Бил съм в позицията на любовник на две омъжени жени, в различни периоди от време. Ползвал съм ги, за да не стоя на сухо, заради единя секс. Не съм бил обвързан, когато съм бил с тях.
Повярвайте ми, няма нормална жена, която сама да се предлага за секс. Във входа на връзката човек сам се убеждава, че им хлопа дъската и в един момент разбира, че лесния и безплатен секс, който предлагат въобще не си струва пред бъдещите неприятности и усложнения. Разказах ги. По-късно и двете се разведоха, защото мъжете им ги нарушила и те пак ме потърсиха, но вече в друга позиция (безплатен секс спонсорство). Е, няма как. Човек сам си гради съдбата.
Сега съм женен с дете, чакам и второ и с глупостите не се занимавам.
Така, че авторе правилно си постъпил, не ги слушай тия дето ти разправят, че си изпуснал нещо голямо. Секс си правил и до сега и пак ще правиш, има много необвързани жени.
Бъди здрав

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker