Егоист ли съм или нещо друго? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Егоист ли съм или нещо друго?
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1379 пъти
Не знам каква е причината, но мразя да има хора около мен. Занимават ме с проблемите си, които не ме интересуват, или ми разказват някакви неща които също не ме интересуват. Задават ми въпроси на които отговарям само с "да" или "не", познайте защо? Защото не ме интересуват. Аз съм мълчалив, не се обяснявам, не се оплаквам. Ако съм в приповдигнато настроение съм забавен, но с познати, с непознати не е така, на тях им мълча.
Единственото което ме интересува е - учене, тренировки, ядене и спане. Сутрин ставам, ям нещо леко, отивам на тренировка, прибирам се, ям пак, пускам си лаптопа и започвам да уча... уча програмиране и други ИТ неща. Ако имам енергия, може по-късно през деня да направя втора тренировка. Вечер се къпя и лягам да спа. Искам да съм мускулест и да изглеждам добре, да се харесвам когато се погледна в огледалото. За съжаление след като влязох в университета спрях да тренирам и загубих форма, но започнах пак и този път няма отказване. Също така харесвам компютри и по-точно софтуер, и искам да се занимавам с това, да изкарвам пари с хобито си. На 23 години съм и вече е късно да стана професионален спортист, иначе и това ми допада, но като малък бях слаб, кльощав и много зле по физическо, едва по-късно започнах да спортувам, така че това няма как да стане, изпуснах този шанс. Затова спорта е само за кеф и за здраве.
Това е! Нищо друго не ме интересува. Дори нямам гадже и не се чувствам самотен. Повечето хора като чуят, че съм сам на 23 ми казват "сигурно гледаш порно, мастурбираш", но не е така, не гледам порно и не мастурбирам. Сексуален съм, като видя някое хубаво момиче ми прави впечатление и усещам желание за секс, но нямам никакво желание да се запознавам, да излизам по срещи, да я изслушвам и т. н., затова не се занимавам. Нямам време, графика ми е запълнен с учене и спорт, а и не съм приказлив. Не може да отида и да кажа "здрасти, аз съм еди кой си, айде да правим секс", не става така и затова не се занимавам. Не искам да губя няколко часа в някакво кафене, заобиколен от някакви хора и да разтягам локуми с някаква мацка с която ми се прави секс, а не ми се говори. Какво толкова може да си кажеш? По-добре свърши нещо полезно, вместо да стоиш и да бездействаш, да пушиш цигари и да пиеш кафета. Дискотеките са пълен абсурд, защото не пия алкохол, а и там се навъртат само кифли и проститутки. Повръща ми се от такива. Не ми се занимава и с Тиндър или други онлайн тъпотии, защото тези неща стават в реалния живот, навън, а не по телефона. Какво да кажа на някоя която не познавам и не съм виждал никога? Нямам и фейсбук, отдавна го изтрих защото е безсмислен клюкарник. Вайбър е много по-добре - чат, без излишни глупости. Регистрирах се във форуми за компютри, но и от тях няма смисъл, само празни приказки без да науча нещо ново, по-добре да си чета лекциите.
И така стигам до извода, че единственото което си заслужава да правя е да спортувам и да уча! Колкото повече. толкова по-добре. Евентуално и секс, но реално това е просто един животински кеф за който не си заслужават усилията. Ако се сещате за нещо друго, препоръчайте ми. Разбира се, и работата си заслужава, но още не покривам изискванията, за да ме вземат като програмист. Като започна, тогава режимът ми ще е работа, спорт и учене (програмистите учат цял живот, всеки ден излиза нещо ново и ако изостанеш ще ти бият шута).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: cdca62ba26
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Егоистът е човек, който мачка другите, за да има някакви ползи за себе си. В описаното от теб не става дума за това, не твърдиш съзнателно или несъзнателно да изпитваш неуважение към хората. Това, което си описал е, че изпитваш липса на интерес към общуването с други хора. Дали е нормално или не, не знам, единствено бих те посъветвал да се насочиш към тежката наука - тя е за хора, които са готови да отделят много време и енергия, а ти очевидно и си готов, и виждаш смисъл и удовлетворение в това.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a56ddb8065
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Да не си телец? :)
Развесели ме ти. Не, не си егоист, просто нямаш интерес да си губиш времето в повърхностни за теб неща.
Може би ще ти хареса философия, физика (квантова, супер интересно щом веднъж вникнеш) като хоби.
Има разни състезания за непрофесионалисти също, предполагам знаеш, а ако не-ето ти още една идейка.
Из форуми съобразени с твоите интереси все някога ще попаднеш и на интересно за теб момиче, с което няма да ти е тъпо да прекарваш часове, ще имате за какво да си говорите.
На мен ми допадаш като човек, не бих имала връзка с такъв като теб просто защото аз съм като тия топки за пинг-понг, не ме свърта на едно място. Не ходя по "кръчми" т. н. но имам много хобита които са свързани с пътуване и учене от чисто любопитство, не за дипломи.
Но би ми била приятна компанията ти за приятелче :)
Ок си!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5b058a295e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами човек с цели си. Знаеш точно какво искаш и го правиш. На никой не вредиш, с начина си на живот, значи няма проблем.

А по- нататък ако се влюбиш, ще видиш как, сам ще търсиш диалог :D

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 63645e46f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Искам да попитам някаква практика на наученото започнал ли си? Професионално развиваш ли се или само много учиш???

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 186268c98f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   По скоро си асоциален. Само да ти кажа, че комуникативните умения са доста важни в сферата, в която искаш да работиш :).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker