Външният вид-има ли значение? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Външният вид-има ли значение?
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2400 пъти
Здравейте! От доста време се чудя и по тази причина искам да ви попитам няколко въпроса.
До колко външният вид на партньора ви има значение. Да кажем, че е с очила. Без крак/ръка. Не може да вижда/чува/ходи. До какво степен това ви влияе. Бихте ли се отказали от него/нея, защото притежава едно от по-горе изброените неща? Или бихте ли се влюбили в такъв човек? Бихте ли се срамували да излизате с него?
Аз съм забелязала, че щом човекът ми е близък, въобще не обръщам внимание на тези неща. Да, ако срещна някой непознат най-вероятно първо това ще забележа, но с времето го приемам такъв, какъвто е! Не ми прави впечатление.
Може би не го написах особено добре, защото в главата ми е каша, но се надявам да сте ме разбрали.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 15caf3748e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моля ви, престанете да пускате едни и същи теми. Същата тема е постната преди няколко дни.

Относно въпроса ти, който е вече неописуемо банален и скучен, отговор няма как да получиш, защото е много абстрактен и дори някой да отговори положително или отрицателно, ако този човек попадне в такава ситуация, има много голяма вероятност да не реагира така, както е очаквал (описал в отговора си), защото има много различни фактори, които оказват влияние на отношенията между хората и не биха могли да бъдат взети в предвид по време на отговора.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 01a0908e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не мога да повярвам, че слагаш и дори сравняваш имането на очила с това, да не можеш да ходиш/виждаш/чувал и липсата на крайник. Изпадам в крайна заядливост, но просто несравнимо е това да нямаш крайник и да си здрав, и прав, и да носиш очила.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e74be0ef0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ако харесам една жена, особено на ниво интелект, външният вид почти спира да ме интересува - трябва да има някакви изключителни дефекти или да има вид, който категорично не е "мой тип", за да не искам близост с нея. Ако е дебела, но интелигентна и симпатична, единствено бих се въздържал от секс с нея, но не и от другите видове близост. Ако е дебела или просто отпусната, и единствената причина за това е липсата й на воля да се храни правилно и да спортува, би ме отблъснала повече липсата й на характер, колкото външния вид. Ако има много малки или почти никакви гърди въобще не ми пречи. Ако е грозна, в някои случаи това дори е сексапилно. В други случаи, от личен опит - свиквам и дори не ми прави впечатление. Ако има някакъв физически недъг най-вероятно бих го приел и бих свикнал с него.

Но ако не познавам жената, естествено, в първия момент, информацията, която имам за нея е физическия й вид и имайки само тази информация се влияя от нея.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a66e000cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не го забелязвам в близките си и не ми е проблем да общувам с непознати, които имат подобни проблеми. Отблъскват ме хора, които парадират с подобни недъзи и се държат грубо, неуместно, депресарски и лошо. Разбирам, че е тежко, но аз ги приемам за равни на останалите, помагала съм на такива хора, но е ужасно някой да приема всяко твое действие за съжаление или подигравка. Добре де, виждам, че човек в количка се мъчи с торби да отвори врата, задържам вратата, питам го дали има нужда от друга помощ и той започва да ми крещи. Такова поведение от близък ще ме отблъсне, а не недъгът му. За мен не е проблем да отворя буркан, да бутам количка, да вървя по-бавно или да слушам заекване, не е нищо особено. Уви, за близък ще проявя повече разбиране и търпение към настроенията, но ако е нов човек в живота ми надали ще го задържа като близък приятел.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b00faf6922
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От автора:
До номер 1- извинявам се за това, че не съм видяла предишната такава тема
До номер 2- направих го нарочно! Искам да видя как мислят различните хора. За някой носенето на очила е наистина ГОЛЯМО нещо (но не е хубаво), докато за други това, че не може да вижда не е никакъв проблем.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f16cb59365
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 1 каза това, което и аз мисля. В момента може да имам едно мнение по въпроса и примерно да не приемам човек с недъг (казвам. примерно), но в последствие в дадена ситуация да ми стане по-симпатичен от здрав човек. Прекалено е относително. Всеки приема нещата по различен начин. Има хора и хора.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 93e09486a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Май искаш да попиташ нещо конкретно,но го осукваш с някакви общи приказки?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ef65ae19e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   до номер 1
Не, че не се е случвало да се дублират теми, но в случая само заглавието е едно и също. Както има тези дни две различни теми, озаглавени "Незадоволена". Добре е, преди да се пише, първо да се чете.
По темата: Иначе се съгласявам с номер 1, хипотетично всеки би казал, че никакви физиологични недостатъци не му влияят, но се съмнявам, че в реалността е така. Лесно е да заявя, че бих свързала живота си с такъв партньор, но дали ще го направя на практика - няма как да знам. Разбира се, за очилата ще приема, че авторката се е объркала.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5053ee30cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За мен има значение, ако е за любовният ми партньор. Носенето на очила не ме отблъсква, но всичко друго изброено-да. Все пак този човек трябва да ме привлича, а тези неща в сексуален контекст ме отвращават. За приятелски отношения-нямам проблем, стига да ме е приятно да прекарвам време и да говоря с въпросния човек.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 4d7906cdf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Естествено, че физическото има значение. И то голямо! Само че всеки има индивидуален вкус и се намира в индивидуална ситуация, така че не можем да заключим просто ей така по няколко признака. И разбира се, че когато говорим за сериозна връзка, то тогава няма как само физическото да има значение. Тогава много други неща също тежат повече или по-малко.
Но как да бъдеш с човек, който не те привлича физически? И тук не говорим за очила, протези и не знам си какво - някой просто те привлича или не!
Но и другите аспекти от личността също имат значение.
Ж30

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: bb0fa3614b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако срещнеш човек с фрапиращи неща във външния вид, едва ли ще се получи нещо, защото поне аз, няма да мога да отклоня вниамнието си от това. От друга страна определени черти в отсрещния "химически"ни привличат. Някои обичат слаби жени, някои обичат силиконови, други надуваеми. Всеки си има определени неща, що се отмнася до физическото привличане. А според мен то е изключително важно, за да продължиш общуването/става въпрос за партньорски общувания/ Очилата са секси в някои случаи.
№3, а как ако една жена те отблъсне с дебелина и разплутост, какво ще ти влее търпение и ще те задържи до нея достатъчно време, за да проникнеш в дълбините на интелекта. Е да за това има виртуално общуване. хаха. Наскоро четох един социален експеримент направен в тиндър. И запознават се общуват, снимките са заблуждаващи, На реална среща пращат хора със свръх тегло и заснемат реакциите на потребителите. Пълният мъж дори си уговори слаедващи, повтпрни срещи с три от дамите. Докато при жената, нещата по-лошо, някоии не становиха контакт, други до тоалетната тръгнаха без да сак е върнат. И т

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e74be0ef0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   До N12 от N3

"а как ако една жена те отблъсне с дебелина и разплутост, какво ще ти влее търпение и ще те задържи до нея достатъчно време, за да проникнеш в дълбините на интелекта"

- ами няма проблем, интелекта, когато го има, си проличава бързо и не изисква търпение. (А и за разлика от вас жените, мъжете не сме разглезени от нестихващо внимание и имаме търпение, не страдаме от претенция човека отсреща да ни забавлява през цялото време и да е винаги интересен :) ). Жени с интелект и/или приятно излъчване могат в огромна степен да притъпят неприятното усещане от дебелината и разплутостта. И говоря за общуване на живо, не виртуално. Веднъж така говорих с едно момиче, с ужасно наднормено тегло, че беше и с голи крака, гледката беше повече от отблъскваща. Но някак си имаше нещо завладяващо в личността й, на масата имаше и други мъже, и те също проявиха интерес към нея. Просто външния вид спира да те интересува или започваш да си мислиш, че току виж ще вземе и ще си оправи килограмите. Все пак не гледаме на жените единствено тялото - да, това е първото, което забелязваме, но от там нататък всичко друго си играе роля. Няма такъв мъж, който да не се трогне от една високо интелигентна жена - дали ще се влюби, дали ще се уплаши, реакция ще има. Така че, поне при мен, дебелото и разплуто женско тяло, доколкото е резултат от някакво заболяване, а не от мързел и съчетано с ум, отблъсква единствено желанието за секс.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker