И двамата имаме чувства един към друг, но нея я е страх. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

И двамата имаме чувства един към друг, но нея я е страх.
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1957 пъти
Здравейте, преди месец тръгнах с едно момиче, с което просто сме поддържали някакви контакти от време на време, но след като се разочаворах от едно момиче, тя ме изслушваше, успокояваше ме, идваше до работата ми, за да ме вижда, след това излязохме на бар, цяла нощ бяхме заедно из нощните заведения, аз си позволих да я прегърна и да тя нямаше нищо против. На сутринта я разпитах, дали й е било комфортно и тя каза, че й е много приятна компанията ми и й е било комфортно. Така. След това се видяхме още 1-2 пъти докато не се разходихме в един слънчев ден и след това отидохме до един мол до тоалетната и тогава я целунах. Попитах я дали е готова за връзка, защото е имала дълга връзка до преди 5-6 месеца и тя ми отговори с ДА. Всичко вървеше супер, виждахме се когато имахме време, звънеше ми постоянно само и само, за да ме чуе, личеше й, че има силни чувства към мен. Следователно такива чувства се зародиха и в мен. Но близките дни се държеше странно и реших да говоря с нея на 4 очи. Седнахме и я попитах какво става и защо се държи така и тя ми отговори, че в момента е несигурна дали иска сериозна връзка, защото има много да учи и била емоционално нестабилна ( тоест несигурна какво иска). Поговорихме си 2-3 часа, тя ми каза, че я е страх да допусне отново някой до себе си и че не вярва в любовта. Аз й отговорих, че ако си позволи да ме допусне до нея, ще разбере и ще се убеди, че любов има и не всички са боклуци като бившия й. Защото аз съм готов да й дам всичко. Готов съм да се боря за нея и ще се боря. Разбрахме се да се видим след няколко дена като през това време не си пишем, не си звъним и да си събере мислите и да реши дали е способна да се пусне по течението и ако й залипсвам през това време, значи наистина чувствата са й истински и са способни да се развият в по-силни. Твърди, че наистина много ме харесва, много й е комфортно с мен и всичко е окей, но просто е несигурна и я е страх. Дайте ми някакви съвети. Тия дни ще се събираме компанията и тя сигурно ще дойде. Силно се надявам до тогава да се е вразумила и всичко да си дойде на мястото му. Дайте ми съвет как да започна разговора, как да й докажа, че държа на нея и няма да се откажа от нея и че съм способен да чупя ледът около сърцето й и да пречупя този страх. Наистина сме един за друг, допълваме се и винаги ни е било забавно и кофмортно когато сме заедно и просто когато се видим и се усмихваме, защото самото присъствие и на двама ни, ни прави щастливи. Благодаря ви! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: d7539d7230
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съветвам те да спреш с разговорите и да започнеш с делата. Показвай и колко я цениш но без думи. На такъв ранен етап не е подходящо за сериозни разговори и натрапване на чувства, особено ако тя не е сигурна. Просто се забавлявайте и бъдете заедно

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 4584904028
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А дали ви е комфортно или не ви е комфортно?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 554f172527
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А бе да ти кажа и аз ще изляза с тоя номер -да седне мъжът който ми харесва да ми разказва как страда по някакво момиче. Ще кажеш сега' ама то бяхме като приятели, споделяхме си " Това са глупости за да ти обръща толкова много внимание значи от самото начало е търсила нещо повече от утеха в теб. И като жена ти казвам с времето се зараждат чувствата не в самото начало както си мислиш ти. Влюбената жена полудява, започва да анализира, да се вслушва във всяка дума, връща в спомените си, прави сравнения. Сигурна съм, че и е щукнало че не я обичаш и веднага би дотичкал обратно при момичето което те е разочаровало. Изобщо спрете да споделяте за любовните си връзки пред жени с които имате намерение да пробвате да имате сантиментална връзка

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 78a5e9d91b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Подход - според мен щом вече не си на 13 -казваш, че работиш, е проява на лош вкус да целуваш момичета по тоалетните. Опитай да я спечелиш някак, но ти липсва правилното отношение - не сте гаджета от години, за да се обяснявате с часове. Купи й букет, заведи я на кино, ресторант. Покажи, че преди срещата си обмислил как да я впечатлиш. Това грабва една жена, то е все една й казваш "Мислих за теб, скъпа. Помислих как да ти е хубаво с мен. Постарах се за теб, това не са просто думи. " Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: eef3088ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Направо ме разби, с избора си за място, за първата ви целувка :D

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 069cfdaf4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да ти преведа на разбираем език какво иска да ти каже тя-че има още чувства към бившия и всъщност няма тръпка към теб. Тя те харесва като приятел и може би се насилва да те хареса като гадже, но не иска да ти подвежда. За това ти ги говори тия за ученето и т. н.
За това, спри да й се натискаш и я изчакай известно време, ако държиш на нея. Но не се насъсквай, ако не стане заварката, тя не е виновна, че в момента не си е припаднала по теб. Приятелството ви може и да се развие във връзка, но честно казано, мисля че ще е насила от нейна страна.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5a92b3cd89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Според мен те ползва за изтривалка

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker