Лош човек ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лош човек ли съм?
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2402 пъти
Здрасти! Реших да пиша тук, защото от много години вече приятели, познати и така нататък ми повтарят, че имам сериозен психологически проблем-Нагрубявам и изоставям момичетата, винаги когато се привържат към мен и започнат да искат едва ли не да бъда тяхното момче. Досега изгоних 4 такива момичета, всичко започна когато бях на 14(сега съм на 18), имаше едно момиче, от моето училище което много ме харесваше и даже си беше влюбена в мен, но аз още от тогава не харесвах любовта и нещата свързани с нея и избирах да се държа лошо и надменно, само в началото се държах що-годе добре, тя се влачи след мен година и половина, но аз не сбъднах очакванията ѝ и я блокирах и да не ме търси повече. За останалите ми ПОЧТИ приятелки същото-изведнъж ме прихваща нещо, започвам да изпитвам злоба и ненавист към тях, стават ми досадни и противни, карам ги да се махнат от мен.. ии се чудят те какво става, чудят се, ама аз винаги повтарям ''нищо, бе, махни ми се от главата'' и така няколко дни докато не стигна пределната точка и не кажа най-после официално-не те искам повече, дотъпя ми от теб. Обикновено от тях самите и от техни приятелки ми е било казвало, че съм ги натъжил много, че се чувстват ужасно, но аз така и така не успявам да се трогна от тези приказки. Изпитвам някакво удоволствие да ги наранявам психически и да се правя, че ми е приятно да си говоря с тях толкова сближено и мило, въпреки, че когато аз съм имал проблеми те винаги са ме изслушвали, а мен техните проблеми така и така не ме интересуват, даже съм го казвал на някои от тях. Вие какво мислите по въпроса? (Ако някой си го помисли, отсега казвам, че не съм хомосексуалист)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 134b6256a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трудно определям един човек като лош. Това си е крайно за мен, вярвам, че повечето хора са добри в същността си. Ти звучиш като пълен социопат спрямо жените. Това определено не е нормално и хубаво поведение, но никак не искам да ти лепя етикети. Не съм нито психолог, нито психиатър, че да слагам диагнози, а съм далеч от съвършенството, че да те упреквам. Може да е от годините ти, но явно се превръща в нещо патологично и трябва да обърнеш внимание на проблема. Отиди при професионалист, помисли над собствената си психика и гледай да се поправиш.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 584eceee45
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не си хомосексуалист, но вероятно някое момиченце в детската градина те е отхвърлило или унижило и ти сега компенсираш по възможно най-лесния начин. Опитай се да преосмислиш теб какво те е наранило, защото това е причината да се държиш садистично. Или си нарцисист...
Но е възможно и те да са прекалено обсебващи и манипулативни, и това всъщност да те задушава и отблъсква. Обичаш ли състезанията? Ти се бориш за внимание, но щом започнеш да го получаваш без да даваш нищо насреща, вече не ти е ценно...

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5d6c6675df
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ми понеже питаш директно - ще ти кажа. Да, лош човек си. И ще става все по-зле. Съжалявам те.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6b685a2ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Сигурен ли си за последното, което написа? Казвам ти го съвсем добронамерено, не е някакъв хейт. Секс правиш ли/ правил ли си? Сексуално желание имаш ли към жените, изпитваш ли влечение към тях? Когато мастурбираш жена ли си представяш? Питам те тези неща, защото поведението ти напомня на латентен хомосексуализъм. Имал съм такава приятелка, която се държеше по подобен начин с мъжете. Имахме връзка, по време на която ме влудяваше с поведението си, но по късно след като се разделихме разбрах за хомосекс. и наклонности с което ми се изясниха нещата. Ако на всичките ми въпроси отговорите са положителни, тогава вече не знам. Може да е до характер, може да си претърпял някакви психолог. травми в детството. Ако искаш да имаш връзка с жена и не искаш да си такъв не е лошо да се консултираш с психолог.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b4e16ff1ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До номер 5,да,не съм девствен,правил съм секс в 10 клас тогава беше първия ми път :)

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 72ddf78f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хомосексуалист си, затова и така го отричаш защото дълбоко в себе си знаеш че си такъв! Щом не харесваш жените и искаш да ги нараняваш, ок има много мъже които ще ти харесат, вместо да се държиш като идиот когато си личи че не ти е конфортно с жени, просто бъди себе си и бъди щастлив гей, а не озлобен гей, има голяма разлика! Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d23a108934
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Мисля, че проблема се корени в твоето семейство. Възможно е, да не си получавал достаръчно любов, топлина и подкрепа, като си бил по - малък. И за това сега, тези чувства са непонятни за теб и ги гониш от себе си.
Само предполагам.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 61d47d23a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   След като приятелите ти го казват, значи си много зле. Да, имаш някакъв проблем. Някакво отхвърляне, поради, което ти сега искаш да доминираш и да отхвърляш момичетата, преди да са успели да те наранят. Може би, имаш проблеми с майка си?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: dde3f58e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако мнението се ограничи в този текст и нищо извън него, да , авторе, ти си лошав. И то към себе си си лош.;-)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 24e422f3f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ми хвани се с някое момче тогава , току виж ти хареса....

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8091788966
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Супер нормално е проблемите на човек, за който не ти пука, да не те интересуват.
Щом някой да ти е досаден, противен.. е нормално просто да избягваш контакт с въпросния човек. Но да изпитваш удоволствие да го нараняваш психически, при това и съвсем умишлено, изобщо не е окей. Дори и за самия теб, защото това е негативизъм, който се наслагва и на теб, въпреки, че сега не го осъзнаваш.

Би ли ни споделил в какви отношения си с майка ти? Тя какъв човек е? Как се отнася с теб?
Какви чувства изпитваш към нея? Искаш ли да се чувства добре? Или искаш да страда например като тези момичета, за които ни казваш?

Майка ти изпитва ли удоволствие да те наранява психически теб.. или баща ти? Или някой друг от семейството ви, ако има такъв?
А може би баща ти наранява майка ти психичекси? Ако да - симпатизираш ли му? Мислиш ли, че тя заслужава това?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8091788966
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   И още нещо - да изпитваш злоба към някого или за нещо, означава че ти пука.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6a0f531229
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Според мен не си срещнал точното момиче, когато я срещнеш ще видиш как ще се промениш и няма да искаш да я пуснеш.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9848d21f70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Това, че изпитваш удоволствие от тяхното страдание определено говори за ТВОЙ вътрешен проблем. Моля те да потърсиш помощ! Като за начало можеш да започнеш от училищния психолог. Може би и родителите си - само дано не се окажат точно те причината.
Послушай ме за твое добро.
Ж30

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ef52e12e39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Абе държиш се като седалище (модерирано), но не е необичайно... Първо ти харесва вниманието, после те дострашава от 'сериозното'.... Обесняваш отначало, че не желаеш нищо сериозно да си правят сметката... Колко да си сериозен на 18 все пак.... Поздрави :)

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 3ee3ff906e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Aвтора е пак, ще кажа на коментиралите, които са ме питали:Не, нямам влечения към мъже и изпитвам погнуса от гейовете буквално, нямам проблеми с майка си, баща ми се отнася нормално с нея, никога нее правил така, както аз. Ииии като малък нищо не и е липсвало, добре ме отгледаха

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker