Сама или с някой, за да ми е по-лесен живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сама или с някой, за да ми е по-лесен живота
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 2749 пъти
Животът в днешно време е много напрегнат и труден, особено в нашата малка държава. Аз съм жена и живея самостоятелно, много ми е трудно, но се справям някак засега. Мога да бъда с някой, който ще ми помага финансово, а и изобщо (знаете в една къща има работа за жена, и за мъж), но за момента продължавам да се боря сама. Не искам да съм с някой, само за да живея по-добре. Нямам възможност да си избирам работа, но мъже мога, и все пак не искам да се продавам, образно казано. Не искам да наранявам някой, като се правя че го харесвам, за да живея по-лесно. Има ли такива сред вас, които са с някой, само от интереси. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: b1c957cb42
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен още трябваше да попиташ - има ли такива, които да са с някой заради материални интереси и чувстват ли се ЩАСТЛИВИ с него? Сигурна съм, че поне 90% няма да са удовлетворени в емоционален план. Да, такава жена ще има финансова стабилност, но това което липсва като емоции (да обича човека до себе си) рано или късно ще доведе до криза в отношенията, защото ще търси тази емоция другаде.
Аз си задавах същия въпрос и отговорът беше - не, не си заслужава! Първо - няма да получавам всичко от което имам нужда (това включва желанието да обичаш), второ - ще заблуждавам човека до себе си, трето - тази връзка ще е до време, защото ще потърся другаде това, което ми липсва - любов. Все още съм сама, но според мен така е справедливо - и за мен, защото имам възможност все някога да срещна човек, в когото да се влюбя; и за мъжете, които няма да използвам финансово и емоционално. Това е моят опит, надявам се да ти помогне да разбереш себе си.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 7e6c9b4954
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да. Омъжена съм от 23 години и имам проблеми в отношенията със съпруга си. В последно време конфликтите зачестиха, сексуалните ни отношения преди няколко години приключиха/по негова вина, защото той по принцип не беше особено сексуален/. Ако можех да се издържам и най-вече да отгледам децата си /не само да хи храня, а да им осигуря приличен живот, да ги изуча и пр/ бих се развела. Не е възможно с държавната ми заплата и без доходи от никъде другаде да си го позволя. Поддържам интимна връзка с един мъж вече седем-осем години, но положението при него е подобно. С една дума въпреки, че между нас има страстна любов на практика и аз и той живеем поради материалния си интерес с брачните си партньори. Е, добре е децата да са задовелени не само материално, а да имат двама родители, но когато са свидетели на скандали надали това е добре за тях, още повече са в пубертета. Но просто по никакъв начин немога да се оправям сама. Мисля, че много хора, ако са искрени ще признаят, че живеят с човека до себе си преди всичко поради материален интерес.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 707e89a41b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Номер 2. - съжалявам, че така се е получило с твоя брак, но не смятам, че ти си в положението на авторката.
Ти имаш първо деца от съпруга си и е редно да мислиш първо за тях! Може да нямаш сексуални отношения с него, но не ми казвай, че не си му дала деца, семеен уют и не се грижиш за неговото удобство вкъщи и в обществото. Децата не са в крайна сметка само твои!
Правилно си решила, правилно прави и любовникът ти и кой знае - децата порастват, аз вярвам, че ако има любов, ще се съберете един ден. Успех!

Авторкте, съжалявам че е толкова трудно за теб, но това се отнася за всички жени, не само в България. Нашите заплати винаги са по-малко от тези на мъжете, дори на същата позиция и при същото образование.
Не е срамно да си мечтаеш за финансово осигурен мъж и не се бори с това си желание, ако това е важно за теб.
И мъжете не си мечтаят, все пак, за Баба Яга, а за Памела Андерсън, но знай, че трябва да има какво да предложиш, не само да чакаш кеш и да бъдеш глезла... Всеки лев ще трябва да си го изработиш... Трябва да си поне средна хубост, да имаш хубава фирура, да си сравнително интелигентна и да си готова да правиш компромиси.
Тези мъже не се прибират често-често, може да си намери и любовница... но иначе - те се грижат за децата си и за семейството си, и за жена си! Нищо никога няма да ти липсва, ще те уважава и почита, ще се грижи за теб, докато си му вярна и не го правиш на идеот пред хората. Ако те хване в изневяра...той ще притежава връзките и финансите да те смачка, честта е много важна за тези мъже.

Ако въпреки работа и образование живееш при вашите, ако си и без това сама и не си влюбена - търси такъв мъж.... (не е в дискотеката, не е под 40 г., сигурно е разведен... , с леко наднормено тегло, интелигентен над средното, винаги под стрес и винаги с телефона в ръка и никога няма време... ).

Аз мисля, че е по-добре с такъв мъж, отколкото сама, но друг въпрос е кой ще дава повече - той с парите, които нямат значение вече за него, или ти с компромис, грижа за него и доброта (те стрес с жени не понасят, веднага сменят жената, ако ги стресира, прави драми и им натяква, че не са вкъщи.. ).

Най-доброто е, че децата ти поне никога няма да мизерстват и да имат подобна дилема като теб...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 55c8e2c91c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо избери дали искаш съжителство или семейство, защото са две съвсем различни неща. Искаш ли деца или не.
Прекалено много или-та има. Но накратко. Няма ли любов и разбирателство по-добре си стои сама, защото другото си е чисто мъчение. Казвам ти го от личен опит.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 0c0f1d881e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   съгласна съм с №4

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 056cf82553
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   За мен пък е важно да съм подсигурена допълнително. Докарвам си прилични пари, но партньорът ми е далеч по-стабилен финансово и определено ме подпомага по всякакъв начин. Не умирам от любов по него, но в една връзка, мъжът трябва да обича повече, за да жената се чувства добре. Знам, че е така и го позволявам, държа се с уважение към него и винаги съм му подкрепа, било то морална. Определено избрах лесният живот за сметка на дивата, навярно мимолетна любов.
Не всичко е ИНТЕРЕСИ, но определено не съм във връзка, заради изпепеляваща страст и любов. В момента се уважаваме и разбираме прекрасно! Емоциите си ги доставям с други хора, но всичко това, спестявам на половинката си :)
Успех!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: e1a0783eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   истината е че както си го направиш, скъпа....

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 707e89a41b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   като 6 съм.... , но авторката в момента е на ръба на оцеляването и няма някаква база за сравнение - авторке, надявам се да не вярваш в голата любов - най-много караници и разводи за пари има.... гледай да се измъкнеш от мизерията

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 57dcc0e5fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   сам човек е за на никъде намери си някого не е нужно да бързаш но и не отлагай и аз съм почти сам и според мен е противопоказно да не споделяш живота с някой.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker