Токсична ли е тази връзка и какво да правя ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Токсична ли е тази връзка и какво да правя ?
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2003 пъти
Здравейте, не мога все още да повярвам, че стигнах до това да пиша на непознати за помощ и съвет, вярвайки че има хора минали през това, което аз минавам. На 21 години съм и от както се помня съм с човека до себе си, по- конкретно, заедно сме от 15 годишни... Обичам го, но не съм сигурна, че всичко не е просто въпрос на привързване, навик и най- вече страх, че ще остана сама, слаба и самотна. Преди да заживеем заедно ( преди 2 години) бях щастлива от живота си, имах среда и приятели, а сякаш бъдейки с него станах антисоциална. Не обвинявам него, но нуждата ми да се боря за него постоянно ме направи истерична, обсебена и тъжна и загубих живота си. Винаги ми е липсвало страст, прегръдки и комплименти имам, но желание от негова страна - не. Сексът винаги е бил рядкост, въпреки моята освободеност и отворен характер. Той просто никога не е бил сексуален, рядко ми прави изненада и все ми липсват хиляди неща, а ме убеждава колкоо ме обича.. Не зная аз ли съм токсична или той, не зная какво да правя.. С него съм нервна и нещастна, искайки елементарни неща, а без него ме боли.. Моля тези, които имат какво да кажат, минали през същото, да откликнат :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: d76e153f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен те обича, но не по начина по който може да изградите интимна връзка. Ако няма страст и желание е безсмислено да продължавате. И двамата ще съжалявате. Другото, което е ако и двамата никога не сте били с други хора, може да бъде добра идея да се разделите за известно време и да се срещате с други хора, по този начин ще разберете дали има нещо истинско между вас.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f33dec924e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма какво много да се каже мила. Това не е тмоят мъж. Трудно е но поговорете и се разделете с хуубавия спомен и продължи напред. Недей залади 6 минали години да проваляш следващите 60! Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b6283744e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Живота е баланс... Ти си изгубила баланса- нищо непоправимо и катастрофално... Първо завърни си социалния статут не се залепяйте като дъвки само двамата... Излизай на разходкаа с приятели с родител... А за това дали да си с него... Ами слагаш на една везна предимства и бедостатъци и решаваш.... Ако решиш даа е той си го търпиш обаче... Няма перфектни хора.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: dac2893184
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е токсична, а просто не сте един за друг. Ти имаш нужда от пламенна любов. Дори сега да не се разделиш с него, пак ще се случи и ще срещниш точно този, който желаеш. Разбирам чувствата ви, това е дълга връзка. Но живота е пред теб, повярвай, ще усетиш прекрасни неща.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 280fd3c296
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Имдвамата сте токсични за себе си и оклолните в равни количества. Отстрани и двамата сте като едни изтървани до възмущение хленчещи и инатливи хлапета. Бива лигавщина, но вашето поведение, без самоконтрол, без отговорност във всеки един момент/все пак сте изградени хора/ не подлежи на коментар. И двамата да се изпуснете до такава степен. Винаги до сега някак сте балансирали и сте ъвладявали критичните моменти, независимо във война или в коалиция спрямо външни заплахи. И след всичко какво излезе, чий инат е по-по най? Разбра ли се. Направо възхитително. Може би беше възможно още мааалко да изчакате за да се ляга по земята и да се рита с писъци.
Човек, който ежедневно си има работа с изтървани деца съм и казвам абсолютно откровено-същото поведение, разделено в инат, импулсивност, нарушаване граници, липса на самоконтрол и безотговорност. Родители, общество, връстници, учители, всички са потърпевши, а и самите деца страдат от неумението си да се ръгне нат, да се хомогенизират с нормалните хора/ситуации/ход на нещам ата. Хайде, при тях винаги юе се намери някой да каже-родителите не са ги научили, учителите не са, такава има е средата, труден им е живота....Че чий живот е лесен. А и в крайна сметка човек се учи докато е жив. Всеки миг имаш възможност да направиш крачка към подобрение на собственото аз. Колкото и всичко да скърца, ако от вътре ти идва да си свестен, все ще потръгне полека. Но има хора, които са напълно ОК с това което са и биха убивали в името на това да не се промени нещо от ежедневието. Например една дългогодишна алкохоличка. Тя харесва начинът си на живот, себе си, достатъчно и е всичко постигнато. И което е ценно то е налице всеки ден.
Който иска намира начин. Който държи да остане в инфантилна позиция, все ще си бучи без да мръдне нанякъде. Не токсично, ами зорлем да се провалите ....
Поне поотелно сякаш има надежда да се случи нещо. Хайде, никъде не пише връзката да е със задължителен характер. Дори всеки за себе си, да се поеме отговорност, защото е жалко. Изтървана работа. И двамата ужасно сте се изтървали, после се чудите.
Сега си живейте като убитаци самички да си дадете сметка хубаво дали голям човек може да си позволи и веднъж да се вдетини

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f76241cff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Бях в подобна връзка близо 2 години. Мислех си, че като се разделим това ще е края на живота. :D
Беше ми първото влюбване в тинейджърските години и давах всичко от себе си да правя момичето щастливо.
Обаче след време стана точно твоя случай.
Разделихме се след 2 месеца, в началото беше много кофти, но да знаеш.. времето лекува!
Сега живота си ми е добре и не съжалявам за нищо. )))

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c54ee0b4eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прочети гази книга. Петте езика на любовта. Прочети тази книга. Ако нямате брак добре си помисли с този човек ли искаш да прекараш живота си.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 4921d07d7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Понякога се налага да помислиш и за себе си. Реши какво искаш - страдание заради този човек или да дадеш шанс на друг, който може да ти покаже наистина какво е любов. Знам, изглежда лесно отстрани да коментираме ситуацията, но това, което ни липсва, е решимост. Поговори с него и направи избор веднъж в полза за теб.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 7219272a4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да, вашата връзка е токсична и причината си ти. Защо трябва да се бориш за него постоянно и в какъв смисъл-искаш да го моделираш по свой образец ли! Е, няма как това да стане. Истерична ще си защото искаш да го промениш. Като не си допадате разделяйте се и си намери друг, който ще е по-податлив на твоите опити да го промениш.
Липсвало ти е страст и прегрътки, но желание от негова страна никакво. Абе как все такива ги намираш, които нямат желание за секс. И въпреки това ти не му изневеряваш, нали. Това сме го чували вече много пъти. Едно е ясно, мъжете са виновни за всичко. Моля модераторите да публикуват коментара ми.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e462e8b923
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Историята ти ми припомни моята първа връзка.
Страстта е от изключително голямо значение в една връзка и колкото силно се усеща, когато е налице също толкова и когато я няма.
Ако помислиш задълбочено над думите си и над отношенията ви ще откриеш правилното решение за себе си.
Добра идея е да си дадете малка почивка и да разбереш дали ти липсва истински, а не дали чувстваш липсата му само защото си свикнала с него. Иди при роднини или някъде на село, просто отдъхни на спокойствие от тази връзка. Излизай по-често други хора без него, създавай нови контакти.
Сега ти е времето да си свободна, щастлива, да изживяваш нови емоции и да се радваш пълноценно на живота, а не вместо това да си тъжна и да се чудиш как да оправиш връзката си, за да изпиташ някакви положителни емоции. Гарантирам ти, че ако имаш нова връзка с по-подходящ човек до себе си ще се чувстваш много по-различно и много по-добре.
Във връзките трябва да има емоции хора иначе за какво живеем? За това да сме с хора, които не ни правят щастливи ли?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker