Избързах ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Избързах ли?
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1341 пъти
Здравейте. Жена съм.. няма да споменавам възраст, защото не е важна, но съм под 30г. Преди 2 месеца приключих дългогодишна връзка с моя бивш приятел. Бяхме заедно 5г. Много го обичах и още го разбира се. Няма значение поради какви обстоятелства, само ще спомена, че той беше този, който приключи нещата. Както и да е..
Месец след като се разделихме.. срещнах друг човек. Не съм го планирала, но проста така се стекоха обстоятелствата. Месец плаках, отслабнах.. не приличах на човек.. а само за 2 дена този човек върна усмивката на лицето ми чрез шеги, смях, излизания и т. н. Той е много мил, грижовен, прави ми комплименти нон стоп, изненади и т. н нещо, което в последните 2 години от предишната ми връзка не съм получавала, но не съм и обръщала внимание, защото буквално бях готова да умра за този човек.
Та.. започнах нова връзка месец след раздялата, като бях обвинявана от "приятели", че щом съм започнала нова връзка не съм обичала предишния ми приятел и т. н, но имаше и такива, които ме подкрепиха, като ми казаха, че няма смисъл да страдам и да се депресирам, заради човек, които не проявява и малък интерес към мен и опити да се съберем.. въпреки моите.
Въпросът ми е друг. Все още имам дълбоки чувства към стария ми приятел, тъй като той ми е първата любов и връзка. Страхувам се, че няма да мога да изпитам отново онази тръпка и любов в сърцето, която имах с него.. а новият ми приятел е наистина страхотен човек и не искам да го нараня. Искам да продължа напред. Не искам да се връщам назад, защото знам, че човек, който обича истински ще се бори за любовта си.. а той просто я захвърли ей така и 5г от живота ми отидоха на вятъра!
Искам да запазя връзката си със сегашния ми приятел.. сексът също не е същия. Желание от негова страна има.. но от моя някак липса. Все ги сравнявам в дадени моменти и ситуации. Моля ви помогнете ми. Искам да забравя онзи човек и да продължа напред, за да имам една пълноценна връзка и човек до себе си. Искам да обичам отново!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 16adbb304f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Направила си една огромна грешка, прекалено рано си се хвърлила в новата авантюра. Когато си започнала с новия сама каза, че все още си обичала бившия, ето това е проблема, нова връзка се започва, когато си забравил бившия/та, защото иначе ще ти е трудно да се отдадеш на новата любов.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker