Искам да се събера с бившия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да се събера с бившия
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2088 пъти
Наскоро се разделих с приятеля си, последните две седмици се карахме постоянно все аз бях инициатора за караниците, накрая се раделих с него. Оттогава ми е много тежко, не мога да спя, да ям, да си върна нормалния ритъм на живот най-вече защото нито аз нито той искаше тази раздяла. Днес му писах обяснявайки му че всичко което съм казала не съм мислила, което е самата истина след като премислих нещата. Всичко се е дължало на напрежението което изпитвам в момента(предстоят и на двама ни изпити), че искам да ми прости, че го обичам. Той каза че на този етап иска с мен да има приятелски отношения, за него ако се е стигнало до радяла все едно е непоправимо, макар че реално се разделихме за глупости. Каза че чувствата му не са се променили и може би дълго време няма да се променят, няма да ме забрави, но мисли че му трябва време да поработи върху себе си. Мен това много ме нарани, но се уговорихме да се срещнем след три седмици когато минат изпитите, и да решим какво чувстваме, ще имаме време да си помислим, ще сме наясно, и когато се видим ще почувстваме кое е правилно. Кажете ми как да постъпя за да го убедя че хората се разделят и събират, не е края на света, той си мисли че не сме един за друг въпреки чувствата си. Аз мисля че като се видим ако обичта му е била истинска ще иска да се съберем, но как да подпомогна това, как да го накарам да се почувства сигурен? Ще съм благодарна на всякакви съвети за да върна загубеното си щастие...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0dfc14ddc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хората са казали - оценявай това което имаш за да не се превърне в това което си имал

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e072076992
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятелят ти е прав! Ти как би се почувствала на негово място? ! Да си мислила навреме, стига оправдания! Остави човекът на мира, а ти порасни! Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 465c7d8025
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Любовта е сила, която е способна да те убеди дори в това, в което не вярваш, но тя не е достатъчна за една стабилна връзка. Има редица други фактори. За някои хора късането е като счупена чиния, дори да се залепи, не е същото. Понякога усещаш това чувство за необратимост и губиш всякакво желание да продължиш отношения с половинката. Честито, научила си ценен урок. Не изкарвай яда си на близки и мисли по няколко пъти преди да стигнеш крайност. Сега няма какво да сториш, освен да се надяваш на най-доброто. Има шанс той да промени мнението си, но за целта ти трябва да си търпелива и осъзната. Не се натрапвай, остави го сам да вземе решение. Ти вече си направила своя ход и сега е негов ред, на твое място щях да съм по-ниска от тревата и щях да приема резултата без мрънкане и хленчене. Опитай се да премислиш случилото се и да си съставиш представа за това, което искаш да му споделиш. Не погубвай виждането ви в молене, плач и убеждения. Приеми я като вид отстъпка. Много хора на негово място нямаше да се съгласят да излезете, трябва да осъзнаеш това.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0bcccac31c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Миналото лято имах връзка с едно момиче. Заряза ме буквално заради бившия си без да ми обясни на какво се дължи. До последно не исках да повярвам, но се убедих, че е истина. И аз не мога да си обясня, ако една връзка е приключена защо трябва да се връщаме към нея? Понякога това, което търсим след време може вече да го няма и за мен ситуацията представлява риск, тъй като може би не всички, но някои от хората се променят, автоматично с това и чувствата... И аз съм се опитвал да се връщам назад, но след време стигам до извода, че не ми е били от особено голяма полза това!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 43ce1dfa69
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Детински истории, много наивно мислене...
Ако хората разчитаха на това "да решават какво чувстват като се видят" нямаше да им връзки изобщо.
Не случайно е казано "в радост и скръб, в успех и беда, докато смъртта ви раздели".
Не разчитай някой, когото си отблъснала (дори и за глупости да е) ще те приеме вече с отворени обятия. За тези работи се мисли, преди да направиш глупостите, а не след това.
И въобще зрелите, улегналите хора се различават от дрисливите пубери именно по това - да мислят преди да действат, да си дават ясна сметка какво вършат, когато трябва да преглътнат, когато трябва - да похвалят, а не цялото им общуване и целият им живот да е едно безкрайно, безсмислено каканижене на глупости.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 30be7aca4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Вижте аз нито хленча нито имам намерения като се видим да го моля едва ли не да си падам под нивото и да се унижавам. Единственото което направих е грешка, осъьнах я извиних се, поне съм я осъьнала, опитала съм се да я поправя в което не виждам нищолошо, какво ще реши той е друг въпрос който не съм тръгнала да мисля. Все пак той има право дори да не иска д се съберем отново, но аз знам чр няма какво д направя по въпроса, просто се радвам че успях да преодолея егото си и дасе извиня, а какво ще стане оттук нататък двамата ще решим. През тези 3 седмици докато се видим, не само той ноби з може да съм размислила и да не пожелая да се върна назад. Но не знам защо си мислите , че ще тръгна да му рева моля или тн.
Плюс това както казах той сам призна , чр чувствата му не са отминали и не биха отминали скоро, ако премисли и им дде шанс, защо да не се съберем отново, след като и двамата го искаме?

От авторката :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6ffaf4292d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Май си скършила доверието му в теб...
Вярвал ти е, но като вижда, че ти не вярваш, се обезкуражава и предпочита да пази дистанция.
Любовта му и вярата, че именно ти си за него, го кара да се държи така.
Той смята, че ако сте един за друг, ти никога не би си тръгнала, па макар и импулсивно, под напора на напрежението, необмислено...
Идеалист е твоят човек. Чувствителен също...
Дано успееш да му върнеш доверието и не го нараниш. :)

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c3744a2a23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Виж, той може и наистина да те обича, но някои хора предпочитаме да си пазим нервите и психиката.
Отношенията ви се натоварващи и токсични явно... Не всички хора имаме толкова енергия като теб..

ж30

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1a336122d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Няма нищо по-натоварващо за мъжа от момиче (нарочно избягвам да кажа жена), което днес казва едно, а утре размисля и казва друго. Дори и наистина да мислиш, че искаш да си го върнеш след 3 седмици може да е друго.
Стандартния съвет в такъв случай за теб е: избягвай дългосрочни връзки 1 година и тогава прецени какво искаш (най-вероятно ще е "кой беше тоя? "). Фокусирай се над краткосрочни връзки засега.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker