Ревността ме убива - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ревността ме убива
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1875 пъти
Здравейте :)
Имам проблем с ревността, който не знам как да поправя. Виждам, че по този начин наранявам човека до мен, а го обичам и не искам да е така. Просто е адски трудно, дори ми се струва невъзможно понякога да се държа по друг начин и да загърбя себе си. Мислела съм си да ида на психолог.. да опитам някакви хапчета... ноискам да го изкореня, защото се появи от нищото. Преди не съм била такава, а моето момче е добро, не мисля че би направил нещо, което да ме нарани. Сякаш на мен ми харесва да се чувствам зле...
След няколко месеца ще заминава извън страната за няколко месеца. И за това също не зная как да постъпя. Дали е правилно да останем заедно, защото, да, няма да ни е за първи път, но знам какво е вече да си сам, без човека, който обичаш, при положение, че си свикнал с него, а сега трябва да живееш сам и да се задоволяваш само с някакви разговори. Ревността ми е проблем, това, че му нямам много доверие също, знам че ще се изтормозя докато е там и по този начин ще тормозя и него. Но, разберете ме... не искам да го оставям. Просто искам някакъв съвет. Трудно ми е да го пусна, но просто се налага и не мога да ида с него, не мога и да му забраня да иде... Не искам да има наранени. Не искам да го карам да страда... искам да усеща, че съм до него, въпреки че знае, че за това заминаване не го подкрепям. Явно не ставам за актриса.. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 4176655f16
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не показвай ревността си

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 38749c4018
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Не искам да съм негативна, но това е сериозен проблем. И си неуверена, и си страшно егоцентрична, и не му вярваш. Знам ги хората като теб. Имам лични преживявания с ревности. Ревност има ли, не може да има любов, повярвай. Докато не се промениш (а това не знам дали се променя изобщо), няма да имаш успешна връзка.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 12e76215d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Работи върху самочувствието си. Причина за ревността е ниската самооценка. Най-полезно за теб би била консултация с психолог, защото самата ти квалифицираш състоянието си като проблемно, което означава, че го осъзнаваш.

Виктар 420

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 429d42c5e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако имаше хапче, което да спира ревността... ама няма такова. Дори и да скъсате заради разстоянието, това няма да премахне чувствата ти и пак ще си сама тук. Разликата е, че тези разговори няма да ги има. Дори да не си с него, щом го обичаш, пак ще ревнуваш. Това е една гледна точка, която много хора пренебрегват, но аз съм на това мнение. Ако за теб е вид мъчение да е далеч и да говорите, то се разделете, но ако тези разговори ти помагат, не го оставяй. Намери корена на проблема с ревността. Ниско самочувствие, страх, желание за притежание? Можеш да отидеш на психолог, за да има кой да те слуша как размишляваш и да те насочва на някъде, но не очаквай, че проблемът задължително ще се реши с посещенията. Медицината(хапчета, антидепресанти и т. н. ) няма да ти помогне. Това е нещо в теб, което трябва първо да разбереш, а после да пребориш. Като за начало се научи да мислиш по време на пристъпите на ревност, за да не говориш глупости и да не отблъскваш/нараняваш момчето.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: f9421b20b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Разбери че ако един човек е решил да ти изневери ще го направи, независимо колко го ревнуваш. Карай го по айляк - в крайна сметка и да се разделите, да ти изневери или каквото и да стане ще ти е гадно известно време, няма да свърши света. Хората с по 5 деца си изневеряват се развеждат, и после намират щастието - стегни се, особено ако момчето е добро и не ти прави мизерии. Ако продължаваш така сама ще си навлечеш или проблеми с него, или направо ще те остави. Не бъди задушаваща луда, и не се дръж все едно имаш окр - стегни се :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker