Не ми върви в любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ми върви в любовта
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1450 пъти
Здравейте. Не знам точно от къде да започна. Може би заглавието не е най-точното, но смятам, че като изчетете написаното ще разберете проблема ми. На 29 години съм и не мога да кажа, че съм бил с много жени през живота си. Като цяло съм доста контактен, не се притеснявам да говоря с жените, нито ми е проблем да направя добро впечатление или нещо такова. Рядко пристъпвам към да поканя някоя жена да излезем на среща, поради факта, че търся едно определено излъчване и характер, който до някаква степен отговаря на моя, а и не искам да подвеждам някоя жена и после да и причиня пък болка, ако тя пък вземе, че ме хареса. Знам колко е неприятно това чувство, не искам да го причинявам на никоя, за това внимавам и се отнасям по-сериозно към тези неща, не знам дали трябва, но е така. Проблема е следния - времето минава, живота си върви, срещам момиче. Контактуваме известно време, допада ми. Излизаме на среща, нормалните неща - вечеря, кино, романтика и т. н. Естествено и нормално е след като ми е било хубаво с това момиче да искам това да продължи. Тогава започва наистина големия за мен проблем. Не стига, че аз се чувствам силно привлечен, опознал съм човека отсреща до някаква степен, чувствам се готов да започна нещо повече от среща приключила с целувка или секс, ами на всичкото отгоре всеки път се случва така, че попадам на жена с някакви проблеми с обвързването, така да се каже. Последния пресен пример - тежка раздяла, неизяснени чувства и т. н. Общо взето започват едни обяснения и драми от нейна страна, аз се натоварвам, опитвам се да проявя разбиране (на всеки се случва да бъде объркан), след това на мен ми избива, започвам и аз да се обяснявам, а не ми е много в природата, и всичко приключва с едно „не ме търси повече”, и то след като и двамата сме решили да поддържаме все пак някакъв чисто приятелски контакт. Това в повечето случаи знам, че се случва заради моята настоятелност. Принципно последния път бях решил да не търся въпросната известно време, за да може тя самата да вземе някакво адекватно решение, но пък стана така, че тя ме потърси и то още на следващия ден и се видяхме за по едно кафе. Продължихме си комуникацията, мина известно време, разбрах, че се е срещнала с бившия си и от там нещата просто тръгнаха надолу. Това се случва всеки път когато опитам с жена, която наистина харесвам. Не разбирам в моята настоятелност ли е проблема, че приемам тези неща по-насериозно ли, отсрещната страна ли е? Задавам си въпроси, а не мога да си намеря отговорите. Знам, че има хора тук с доста сериозни проблеми и моето е бял кахър едва ли не, но ако има хора тук, които са били или са на моето място, бих искал да помоля за съвет, защото си тежи. Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8189b012f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Братле аз имам същия проблем хах. Срещам момиче, опознаваме се, харесваме се взаимно, всичко върви добре и тя решава, че иска да е сама, че не знае какво иска, дали иска връзка или не, че има чувства още към бившия си, с когото е била 2 години примерно и й е съсипал живота, но тя все още има чувства към него хах. Не ги разбирам жените вече, явно искат някой, който да се гаври с тях, да ги унижава, да е груб, вместо момче, което е мило с тях, прави ги щастливи и се отнася с тях както подобава. Наскоро пак ми се случи това. Мацката ми твърдеше, че го е преодоляла, че е готова за връзка, викам си добре нека опита, всичко върви прекрасно, щастливи сме и се събужда една сутрин и решава, че иска да е сама и не е готова за сериозна връзка, въпреки че има чувства към мен и така ;д И сега трябва да се примиря с това, да съм с нея чисто приятелски и след време да опитам пак нещо. Просто жените изглупяха тотално и това е. Правилната ще дойде, когато най - малко очакваш ми казваха всички. Е дойде уж тая мацка когато най - малко очаквах ама уви. И аз като тебе давам всичко и приемам всичко сериозно когато съм във връзка и това ни е проблема. Просто трябва да се научим да сме безчувствени и да не ни пука ;д Не си го слагай присърце, както виждаш и други хора имаме този проблем :) Ако държиш на някого, не се отказвай лесно ( естествено ако си заслужава ). Ако не, майната й и следващата :)

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: dac4be6c04
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма жена, която да не знае КОГО иска, в случай че наистина изпитва някакви чувства и не е движена от други мотиви! Тези жени просто не искат ВАС, някакви заместители сте и са с вас докато сте удобни. Както вие знаете от коя искате само секс и от коя нещо повече и не винаги го казвате... така и жената знае кой е бикът и кой волът. Може да не е наясно в началото на връзката, нормално, след опозноването идват и разочарованията, но тръгне ли след друг - на какво повече се надявате? Какви шансове, какви обяснения, какво разбиране... мазохисти ли сте? Когато някой не е наясно, да го чакате полза няма - давате му поле за вечни колебания.

Не ми харесва това обобщаване на №1 - "жените". Това поведение е присъщо и на двата пола. Всеки е преживял някакво отхвърляне и е бил наранен, но различните хора отговарят на това по различен начин. Едните развиват емпатия и рискуват собствените си чувства, само да не причинят тази болка на някой друг. Другите реагират малодушно и от страх постъпват жестоко... или съвсем съзнателно започват да отмъщават. Естествено, срещу човека който им го е причинил са безсилни, затова винаги плаща някой друг, който има най-малка вина, или никаква.

Била съм и от двете страни - подвеждала съм и са ме подвеждали... понякога просто е неизбежно, случва се на изключително много хора. Аз също като вас се боя да не давам фалшиви надежди, дори понякога единствено заради това се държа по-студено или направо грубо в началото, ако не съм убедена, че мога да отвърна. Още повече, когато съм убедена, че не мога и няма никакъв шанс, а човекът отсреща напира. Може да ме намразят, но ги предпазвам от собствените им заблуди. Но много малко хора (независимо мъже или жени) постъпват по този начин. Повечето приемат нещо, което предварително знаят, че не ги устройва, просто за да не са сами, но не спират да се оглеждат и да се надяват за желаното. И вземат жертви... И се получава един омагьосан кръг...

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 497ed18c39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Жените обичат емоцията. Затова се връщат при мъже, които създават емоция, макар и негативна, емоция е.

" Общо взето започват едни обяснения и драми от нейна страна, аз се натоварвам, опитвам се да проявя разбиране (на всеки се случва да бъде объркан), след това на мен ми избива, започвам и аз да се обяснявам" - мацката си търси емоцията и като тя липсва си прави драмата, за да има все пак някаква емоция, а ти вместо да й създадеш емоцията (налагайки се, отдръпвайки се, лишавайки я от внимание..) започваш да й се обясняваш.
Мъжът трябва малко да се налага над жената, за да го чувства мъж.
Друг вариант е да си избирате по-скучни момичета, скромни и затворени.
Третият е да попаднете на жена, която иска да ви използва - финансово и като домашна прислуга.
Бъдете по-твърди и с повече самочувствие, трябва ви опит с жените, а той не се добива чакайки, играйте на няколко фронта, не обожествявайте прекомерно никоя, нека са в конкуренция, даже без да знаят, те чувстват когато не са в центъра на вашия свят и ще се постараят да бъдат избраните, да спечелят цялото ви внимание. И тогава вече избирайте. Или се научете да създавате позитивни силни емоции.

Ж

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: dac4be6c04
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хайде пак "жените". :)
Някои от "жените (както и от мъжете) обичат емоцията" и им се живее в харем, нуждаят се от конкуренция, искат да се борят за внимание и да се бутат там, където не ги искат.
Други от "жените", при това положение, ще оставят гладните кучета да се дърпат за салама и ще си потърсят някой, който знае какво иска и не му се играят детски игрички.
Емоцията е важна, безспорно, но може да се постигне и по по-здравословни и хуманни начини, които не мачкат самочувствието на партньора. :)))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker