Аз продължавам да го обичам, но цялата тази обич ме уморява - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз продължавам да го обичам, но цялата тази обич ме уморява
преди: 15 години, 10 месеца, прочетена 4064 пъти
Здравейте,
предполагам, че не съм единствена. Чувствам се като 15-годишно момиче, което толкова много обича, а чувства, че обичта е напразна и безсмислена. А съм вече на 40. Сигурно е глупаво. Това е моята история. Не знам защо решавам да я напиша и споделя с "някого" тук. С някой, който не познавам, не виждам, не гледам в очите. Няма да мога да видя очите, от които да разбера що за глупачка съм. Но какво да правя - мисля че това е вътрешна потребност - да споделя.

Има човек в живота ми, който дойде внезапно без да съм очаквала някога. Когато бях омъжена. Той не беше. И понеже съпругът ми беше първият мъж в живота ми, не знаех, че съществуват и друг тип мъже. Мъже, които мислят освен за себе си и собственото си удоволствие, но и за удоволствието на човека до тях. Виждахме се много често. Правехме секс, от който се побърквахме взаимно.

Установихме, че и двамата правим щури неща за първи път. Беше ни хубаво заедно. Мисля, че е не е нужно да разкрасявам със силни думи историята си, защото каквото и да кажа, ще е излишно, при положение, че освен аз и той се чувствахме перфектно заедно.

И така осем години. През тези осем години междувременно се случиха много неща. Аз напуснах съпруга си, защото осъзнах, че не мога да живея повече с него. Уморявах се - дали защото го сравнявах с другия, дали, защото разбрах, че той никога не е бил любовта на живота ми и човека с който исках да бъда. Не зная.

За сметка на това приятелят ми се ожени. Разбрах, че тази женитба се случва заради всичко друго, но не от любов и желание за съвместен живот. Не ми го е казал той. Ние и до сега не говорим нито за това, нито за съпругата му. Просто го знам. Може да кажете, че така ми се иска. Не. Повярвайте ми. Знам, че е така.
Знам, че той не е имал избор. Тогава. Сега - също. Живят и до днес трудно и без всякаква хармония в семейството, но ...
Не това е темата ми.
Аз продължавам да го обичам, защото го боготворя. Лягам и се събужам с мисълта как да го направя щастлив. Да е добре, да се чувства комфортно със света около него. Неговото отношение към мен е същото. Продължава да е същото. Но цялата тази обич ме уморява.

Когато се прибера от работа съм сама. Зная, че нямам човек до себе си, с който да говоря ... за всичко... С който да излезем и да си подарим една разходка... Дните, по-скоро минутите и часовете, през които сме заедно, не само да правим секс, са толкова малко и останалото време ми се вижда вечност, която все някога ще свърши, но не знам кога. Просто очакване. Това е убийствено очакване. Повярвайте ми. Особено през почивните дни, през дните на празниците...

Правех бегли и неуспешни опити да променя нещата.
Гледах да спя, за да не мисля за него и за това колко ми липсва през цялата тази вечност. Осъзнах, че ще проспя живота си в очакване принца да дойде, да ме целуне и да ме събуди за нов живот, в който ще сме заедно
Реших, че нова връзка, с нов човек, ще ме върне в реалността и към живота. Не можах. Не мога да приема никого до себе си.

Така обаче не може да се живее. Много е трудно. Да очакваш, да се надяваш, че днес, или утре, или следващата седмица, човекът, който обичаш и с който ви е прекрасно заедно, ще бъде до теб. Та дори за час-два ...
Кажете какво да направя? Имам нужда от съвет! А съм на 40 години. Смятах, че мога да давам съвети на всички, за всичко... Явно не е така. Търся помощ!
Лек за обич!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 10 месеца
hash: cb7f7aa1d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чудя се, възможна ли е такава човешка заблуда? Този човек си е подредил живота и си го живее, а ти чакаш от умряло писмо. Та той е семеен! Какво очакваш от този човек. Разнообразява си дните с тебе. Вземи, че изтрезней. Стига си хвърчала. Ако искаше да е с тебе, щеше да е. Не те упреквам, а направо ми е жал. Имай повече самоуважение. Затвори тази страница от живота си и започни да се оглеждаш в лицата на мъжете около теб. Там зад ъгъла има някой - добър, умен и СВОБОДЕН, който очаква да го забележиш. Желая ти спокойствие в душата и не се отчайвай!

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: ddb48cc118
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз сьм на толкова и аз изпитах това което изпитваш и ти, знам че чуството да обичаш е уникално когато е споделено. И аз чаках месеци наред да реши да направи друга крачка и некрая се уморих да чакам, да плача, да тьгувам по него, да го сьнувам. Обичам го все още и се виждаме все още но вече имам свой живот. Излизам с приятели, имам друга врьзка - е не е сьщото, но не разчитам на него. Когато го видя света се обрьща но се научих да живея и без него.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 660f001bef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не зная поради каква причина приятеля ти се е оженил за друга, а не за теб, но според мен ти си влюбената и загубената, а той си е направил сметката. Ако толкова много не можехте един без друг щяхте да заживеете заедно, а не сега ти да си сама и да очакваш няколкото часа, през които да сте заедно. Извинявай, че ти говоря с такъв тон, но и аз съм преживявала такива моменти и съм се измъчвала да безкрайност, а въпросния господинчо хич и не му пука за мен-идва при мен защото му създавам комфорта и спокойствието, където да избяга за за няколко часа от ежедневието и да релаксира при мен, да направиме добър секс и става на сутринта и си отива без да го интересува какво изпитвам аз.

Аз съм на 46 год. и мъжа с когото се срещам е 18 год. по-малък от мен, женен с дете. Естествено, че не очаквам от него да се разведе с жена си, но виждам, че каквото и да ми говори какво съм аз за него, той идва при мен само за разнообразие и не го интересува колко страдам когато съм сама през всичките вечери и празници. Така, че мила опитай се да се оттърсиш от тази твоя привързаност и се огледай наоколо. Малко си по-млада от мен и все още имаш шанс да срещнеш подходящия човек за теб, а този заради когото сега страдаш го забрави щом е женен и няма намерение да се развежда. Колкото и да ти е хубаво с него ти в края на краищата си оставаш сама. Зная, че е трудно, но ако се вземеш в ръце ще се справиш. Просто за известно време не се срещай с него, не мисли и да го заменяш в този момент с друг-просто изолирай всички мъже около теб за известно време и тогава може би ще ти дойде прозрението какво да правиш от тук нататък.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 6f8e698b1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вие сте силна жена и ще се справите. Отдалечете се от човека, определено проявил егоизъм спрямо вас. Това би го изправило пред някакъв избор. А вие ще погледнете света. И най-важното-проявете егоизъм.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: df65fb2d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Регистрирай се в някой сайт за запознанства, почни да чатиш с непознати, завържи флирт просто от скука и току виж си намерила друг ерген. Успех!
А него просто използвай и ти само за запълване на определена част от времето, прави секс винаги, когато имаш възможност.

 
  ...


...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 642acb966d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако иска да е с теб, да е само с теб, ако ли не, дай му сметка, че е эагубил най-прекрасния човек.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: ae411940ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На 34 съм. Влюбих се в човек, който очевидно не изпитва същото към мен. Когато му е кеф е с мен, когато не - го няма никакъв. А аз седя и чакам..........

Чувството на безпомощност и загуба на връзка с реалността е неописуемо. На моменти си мисля, че ако се влюбя в друг ще изтрезнея, но не мога да намеря подходящ. Всички сравнявам с него. Така не се живее. Изобщо незнам по кой свят ходя. Трябва да има лек.............. от месеци си мисля, че трябва да има лек............

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 368142a1ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И аз съм на 34. Бях влюбена в 16-годишен, още не ми е минало. Казват, че времето лекува... сигурно е така - трябва да мине (доста?) време, за да се излекуваш, да се възстанови душата ти (№7, това е за теб, съжалявам, че си в такова положение, напълно те разбирам и ти съчувствам, друга помощ обаче не мога да ти дам)...

Към №3: много ми беше интересно какво си написала, сигурно защото разликата във възрастта в моя случай е точно същата, но ти си по-напред от мен в ситуацията; тази разлика е голям проблем, при мен тя е сериозна причина нищо да не се случи между мен и момчето (не че реално можеше да стане кой знае какво - имам предвид сериозно и във времето, тази връзка си е обречена, ама аз я преживявам много; дали пък не съм емоционално изостанала? Ако №3 чете, ще ми се да си попишем на тази тема).

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 447b330ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Попадала съм в подобна ситуация,и смятам, че ако той наистина те е обичал по онзи силен и истински начин,за който ти говориш-постъпката му е глупава. При положение, че ти си се развела и отделила от официалния си партньор, не мога да разбера защо, тогава не се изяснихте и защо тази голяма любов и страст сте я пропиляли и се е загубила красотата на тази цъфтяща роза.

За мен в тази ситуация пътят за изход е един напред без този човек, остави красив спомен за него и онези така истински неща.Не е добър избора да жертваш себе си напълно за него,а и според мен явно цялата страст идва от мисълта, че е тайна ваща връзка. Смятам, че ако бяхте заедно съвместно в този период като съпруг и съпруга, щяха да ти се отворят очите.

Винаги съм казвала забавлявайте се хора-няма лошо,но не погубвайте семейното огнище, не винаги и дори по-голямата част от случайте това е ГРАНДИОЗНА грешка..
така мисля аз, продължавай напред, търси-ще намериш, всичко онова,което е липсвало на съпругат ти ,за да те задържи до себе си, и онова, което те е впечатлило в приятеля ти и те е накарало да се чувстваш специалната жена.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker