Толкова ли са важни сексът и жените или аз нещо съм сбъркан - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Толкова ли са важни сексът и жените или аз нещо съм сбъркан
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1585 пъти
Здравейте,

Заглавието е сравнително банално, но се надявам да все пак да има и мъже и жени, които ще изкажат мнението си по въпроса.
Напоследък много се замислям и не мога да установя аз ли нещо не съм в ред.

На 24 съм и смея да кажа, че жените ми обръщат доста внимание, доста съм харесван, но друг е въпроса, че по една ли друга причина аз съм си малко пасивен и неадекватен и много често пропускам възможности да имам по сериозни отношения.
Около мен хората, с които се виждам и излизам говорят само и единсвено за секс. Постоянно се обсъжда кой с колко жени е бил, кой коя иска да наебе с извинение и това е много голяма част от разговорите, които се провеждат. Други пък постоянно цъкат в сайтове за запознанства, като Тиндер и още куп други, вече не са едно или две и след това ми се хвалят с коя са били и по колко жени са сменили.
Наистина има моменти, в които се питам добре аджеба, защо ме търсят само с ясната идея да ми се похвалят.
Аз наистина не съм толкова успешен с жените, макар че ме харесват, но сам съм си виновен, но не звъня на другите, за да се хваля, да разказвам как сменям по 4-5 жени на седмица.
Не знам дали ме разбирате, но наистина секса се е превърнал в нещо изключително важно за хората. Струва ми се, че всички са се фокусирали само и единствено върху него и ако не правиш секс с някой си най-големия смотаняк, мухльо. Да, удоволствието е несравнимо и е хубаво да имаш опит, но все пак..
На дневен ред при мен са неща, които ми се струват по важни.
Като това да подредя по някакъв начин нещата около мен, да открия какво бих искал ад правя през следващите 3-5 години. Да си поставя някакви цели и да подобрявам живота си по някакъв начин, а кажа ли на някой, че не се занимавам с жени в момента и ме гледат все едно не съм човек.
Спрях да излизам по дискотеки, защото ми се струва безмислено и е абсолютна загуба на време. Не се наливам с алкохол вече, както правех и се прибирах пиян по 2-3 пъти седмично.
По едно време дори спрях да се опитвам да свалям и заговарям жени, защото ми изглеждаше, че колкото повече се напъвам и опитвам толкова по зле става. Дори и да се запознаеш с някое момиче в дискотеката това не значи, че си открил любовта на живота си. Фактът, че сте се запознали точно там говори малко или много, че нещата няма да са толкова сериозни.
Трябва ли да заговарям жените по улиците, по барове по дискотеки и изобщо където ми падне постоянно, за да съм успешен мъж?
Защо според вас секса наистина е толкова важен и постоянно е тема за разговор. Не говорим за обвързаните двойки, а в самия акт, който трябва да се практикува и отвсякъде ти се казва, че трябва да правиш секс, трябва да си този, който скъсва жените.
Друго си е да сменяш постоянно различни жени всеки ден, а не е ли също толкова важно преди самия секс да има какво да си кажеш с този човек?

Чувствам се като смотаняк, защото наистина в момента нямам жена до себе си, а в същото време всеки ми звъни да ми се хвали как излиза постоянно с различни жени. А за мен това дори не е важно в момента. Има момичета, които знам, че искат да са с мен и въпреки това нямам желание, защото наистина не изпитвам никакво привличане, самата идея, че мога да правя секс с тях не ми е достатъчна, ако няма какво да си кажем.
Може би аз по някакъв начин карам хората да ми се хвалят, колко са добри свалячи и ебачи, а може би аз съм решил, че има някакъв проблем.
Темата стана много завъртяна, но се надявам да изкажете мнение.




Моля да бъде публикувана

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 68b4f26ec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сам казваш, че в момента жените не са ти приоритет, в което разбира се няма нищо лошо. За много други мъже на твоята възраст обаче са и няма как да промениш това. По-интересен е въпросът - защо това те дразни? Аз поне с такова впечатление останах. Не би трябвало да ти пука, след като е въпрос на избор, а не че няма жени, които да си падат по теб.
Според мен на някакво подсъзнателно ниво ти също искаш да разпуснеш малко, да се позабавляваш като тях, но разумът не ти позволява и високите ти цели са ти по-важни, затова гледаш да не се разсейваш с такива работи.
Може би е вариант да помислиш за някакъв баланс между двете.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: aefafe46f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разсъждаваш като тийн

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8e7c4e8bec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   95% от хвалячите са обратното, на това, на което се правят. Не им се връзвай.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e0a5456e4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На 20 съм и аз съм като теб приятел. Мисля за кариера, бъдеще, а връстниците за това м/у краката на момичетата :Ддд

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5c0592c371
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Не си ти смотаняк, те са смотаняците. И на мен ми е неприятно, че това е едва ли не най-важното и все се говори кой кого харесва, кой с кого спи и т.н..
Хората са страхливци и комплексари - затова се хвалят и все гледат да не са сами. Жалко е. Още повече, че хора като теб са по-нормални, но това общество е толкова сбъркано, че излизаш ти смотания.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0a36b859a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Много си си добре, придържайки се към ценностите си и разбиранията.

Така, както го чувстваш ти! ;)

Ж21

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ef37409e10
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По мои наблюдения за секс говорят точно хората, които не го правят, за да лъжат и избиват комплекси. А хората, които го правят, просто си го правят и нямат нужда да се "доказват" на себе си или околните.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 255daaad02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Това с жените е същото като с боя, не винаги но в 90%. Заложен някакъв идеал за мъжът, че един мъж е мъж само ако се бие и прави секс. Това е наложено определение за мъж, и тъй като хората каквито и да сме все трябва да се изтъкнем от останалите за това и темите и целите на разговор са това. Това са хора който се прибират и нямат нищо друго какво да правят освен да трупат бройки или поне наужким за да има с какво да се хвалят. Не си мисли, че на всички това им е целта, просто хората с които се събираш, ми се струва че им липсват амбиции. Бил съм в подобно положение на твоето, смених компанията и нещата се наредиха. Да факт е че понякога и ние коментираме нещо по-специално което сме преживяли с една дама. Но на дневен ред е градация и развитие в личен и професионален план.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c59771b0c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   В подобна ситуация съм. Стадото не харесва различните, защото стадото е изградено от хората, които правят най-лесното и се движат по течението без грам мисъл. Въпреки че, те са много повече, знаят че са комплексирани и страхливци и затова появи ли се различния почват да си избиват комплексите върху него. Един човек силен характер си знае цената и без да се хвали и си действа и по никакъв начин не се опитва да пречи на другите. Всичко на света е изградено от 10% процента различни, а другите са просто консуматори. Като си различен защитавай различието си до край и заеми твърда позиция. Ако направиш като тях и си със сегашния начин на мислене, много ще те е яд, че си си пренебрегнал разбиранията, заради други. Търси съмишленици, а тези просто ги игнорирай. Много е трудно да си индивидуалист. За това се иска як характер. Или действаш според собствените си разбирания както ги усещаш и се бориш с неразбиране, самота и т. н. или ставаш като другите, които според теб не правят нещата правилно, но пък имаш подкрепата на голяма маса хора, което дава спокойствие и е лесно. Повечете очевидно избират второто.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c6d13de8b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Слушай ся. На 30 съм. Допреди 2-3 години и аз разсъждавах като теб. После осъзнах, че съм се прецакал. Колкото повече одъртяваш, толкова по-самодостатъчен ставаш и в един момент всички тези опции, дето сега ги имаш (или си мислиш, че ги имаш) - изчезват. Буквално се изпаряват, при мен така стана. ИЛи толкова много ти спада либидото, че нямаш нужда. Мастурбираш си редовно и либидото е на нула.

Като те харесват жени - излизай с тях. Трупай опит. Общувайте си. Намери си гадже. Имай интимен живот. Прави секс. Създай и поддържай доверие във връзката. Поддържай пространството на любовта. Подготвяй се за семейство и деца.

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a67b3d923b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не, не си сбъркан. Просто разреди контактите с тези хора и общувай само с такива, които имат същата ценностна система и които гледат сериозно на живота, а не хвърчат в облаците. Жена съм и да ти кажа, много се дразня на такива, които гледат само какво да забият, защото и на мен ми се е случвало да ме заговарят разни непознати на обществени места и по фейсбук ми искат приятелства пак непознати. И аз всичките ги режа, защото свалячът или поне този, който изглежда като такъв, си личи от километри. И поне лично за мен е много отблъскващо някой, с който преди това не си завързал и един нормален разговор, започва веднага с фалшиви комплименти и някакви изтъркани реплики, а целта му всъщност е ясна. И аз съм на 24, между другото. Та, се радвам, че има сериозни млади хора като теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker