Не мога да го оставя.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (86376)
 Избор на редактора (162)
 Любов и изневяра (19803)
 Секс и интимност (10177)
 Тинейджърски (19040)
 Семейство (4198)
 Здраве (7096)
 Спорт и красота (3712)
 На работното място (1724)
 Образование (4932)
 В чужбина (1108)
 Наркотици и алкохол (846)
 Измислени истории (706)
 Проза, литература (1378)
 Други (11487)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да го оставя..
преди: 1 година, 17 дни, прочетена 1520 пъти
Здравейте,
Ще започна историята си като кажа, че знам, че не съм първата,
нито последната в такава ситуация и съм сигурна, че е обсъждано преди, но наистина съм изправена пред дилема.
Имам си сериозен приятел от две години, обичаме се, разбираме се и всичко уж беше перфектно, докато не се запознах с него. Човекът когото не мога да оставя. В началото всичко беше приятелски настроено, аз нямах чувства към него, не беше мой тип мъж. След време обаче този човек започна да ми става все по-близък и с времето започнах да изпитвам чувства към него. Той е много-по зрял от мен, много по-нежен, обръща ми внимание и просто се държи както трябва с една жена. Започнах и да виждам разлики в отношението му към мен и това на приятеля си. Започнах да усещам и всички неща които ми липсват. Не съм имала други връзки преди него и нямах база за сравнение. Мил е, обича ме и е разбира, но никога не се е държал така с ен и никога не ме е карал да се чувствам толкова желана и обичана, колкото този човек. Няколко пъти нещата така се извъртяха че се целунахме, знаех, че не трябва отблъсквах го, даже се опитах да прекъсна контакт с него защото знаех че всъщност не искам това, и съм сглупила заради моментни емоции. Но не беше така. Не мога да го забравя и знам, че не мога да го изтрия от живота си просто така. Обичам приятеля си и въпреки, че не ме кара да се чувствам по този начин, държа на него и съжалявам, че предадох доверието му. Как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 15 дни
hash: 5fde294e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Ако нямаше приятел щях да те подкрепя и да те посъветвам да си го изживееш, защото със сигурност е временна тръпка.
Намирисва ми че е възможно да е на работното ти място, което е грозна и гнусна постъпка.
Тъй като си имаш приятел те съветвам да стоиш настрана от въпросния господин, до нищо добро няма да доведе особено ако си има семейство.
Подобен тип мъже търсят единствено секс с млада, стегната и най-вече Наивна дама за да си вдигнат застаряващото его
Бъди внимателна и мисли за последствията

 
  ...
преди: 1 година, 15 дни
hash: adae8ca740
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Недей, не се занимавай с него. Просто временно привличане. Имаш приятел, недей да се излагаш. Както каза номер 1 - гнусно и грозно е.

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: 8773b9e0b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   От авторката
Благодаря на коментиралите, мисля, че наистина това е по-зрелия вариант.
А за историята - не е на работното място и е ерген

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 дни
hash: 5a45356c66
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Ааах ергените, ааах онези зрелите, ааах и за момите дето все нещо не им достига в сегашната връзка! И като не е на работното място къде се срещнахте "случайно", че и до целувки се стигна? Знам, че ще ми се обидиш, но си шавлива, а ако бъркам ще си направиш изводите от горните постове и ще теглиш една голяма черта на новия си кандидат-ебач.
Щях да кажа жалко за момчето до теб, но се въздържах - ще му направиш голяма услуга ако се събереш с "Той е много-по зрял от мен, много по-нежен, обръща ми внимание и просто се държи както трябва с една жена. "!
Какво ви стана бе женуря, нали уж на нас ни беше присъщо да мислим с оная си работа - вие с коя си работа се размислихте, че нещо не ми схващам мисълта?

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: 776aea3ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Номер 4, ако беше възможно, бих гласувал и с 20 най-високи оценки за мнението ти. Много на място го написа! На шавливите жени все им се иска да се изкачат на следващия етаж в "магазина за мъже", но забравят, че по едно време етажите свършват, за разлика от тяхното "Все не ми достига нещо в него, искам и още".

Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание:
1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ.
2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите.
3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж.
4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж. Една жена решила да посети с... същият този „Магазин за мъже”, за да си намери половинка.
След като прочела на входа на първия етаж табелата: „Мъже, които имат работа” – тя веднага се качила на втория етаж. Табелата на втория етаж гласяла: „Мъже, които имат работа и обичат децата”. Жената отишла на третия. Там имало надпис: „Мъже с работа, обичащи деца и необикновенно красиви”. „Божичко! ” – зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж. Там висляла табела: „Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи”.
- Невероятно! – възкликнала жената – Много ми е трудно да устоя!
Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там бил: „Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота, помагащи вкъщи и много романтични”.
На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере половинка, но все пак, се преборила с чувствата си си и се качила на последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание: „Вие сте посетителка № 31 456 012, тук няма мъже, този етаж съществува само за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин!
А точно срещу този магазин бил открит” Магазин за жени”. На първия етаж се предлагали жени, които обичат да правят секс. На втория – богати жени, обичащи да правят секс. А от третия до шестия етаж ДОСЕГА НИКОЙ НИКОГА НЕ СЕ Е КАЧВАЛ

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 дни
hash: 97ec2c2a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Когато мъж обича или харесва жената до него, той има вътрешен усет и знае как да я направи щастлива. Когато искаш нещо и ти липсва, търсиш го - Закон природен. Аз мисля, че две години с това момче са ти много. Винаги някой ще ти дава повече. Моят съвет е да се пробваш с другото момче или всеки друг, който може да ти даде повече. Това е природен закон за привличане.

Ж22

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 дни
hash: eb798f31e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Изглежда си неопитна и млада, а пък тук ти дават страхотни съвети.. да стоиш с приятеля ти от съжаление.. :(

 
  ...
преди: 1 година, 8 дни
hash: b98f7b6ed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Разкажи по-конкретно. Как точно е по внимателен, кое те навежда към усещането че е по зрял. Кои се нещата които ти липсват с текущия приятел, а този милият ти ги осигурява. Защо като обичаш приятеля си позволяваш на някого да изгражда близки отношения с теб. Не мислиш ли, че не приятелят ти те лишавам от неща в отношенията ви, а това, че като си емоционално отдадена на вън от връзката, на друго място, сама заключвал достъпа на липсващите неща. Едва ли ще имаш съвест да кажеш на приятеля си предадох те и да решите двамата. Обсъди го с другия, зад гърба на приятеля ти както всъщност и досега действаш, и каквото и да ти предложи въпросният зрял, гледай на всяка цена да продължаваш да съобразяваш живота с приятеля ти с него. Ти не държиш на себе си дори камо ли на приятеля ти. А може би той е наясно с твоите житейски трудности, но за да избегне неприятни разговори лъжи караници просто си мълчи. Не се опитвай повече да прекъсваш отношенията. Не целувка минавах по същество за да си зашеметена от голяма любов която не бива да се изпуска...

 
  ...
преди: 1 година, 7 дни
hash: 7c575f163a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Очевидно ти липсва тръпка във връзката, което означава че е разумно да я приключиш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 дни
hash: 988ecc56d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   " Мил е, обича ме и е разбира, но никога не се е държал така с ен и никога не ме е карал да се чувствам толкова желана и обичана, колкото този човек. "
Стига се до заключение, че гаджето ти е приятел, а не интимен партньор. Ти просто не си привлечена от него. Здрави са партньорствата с интимност. Не изпускай този който те кара да си желана и обичана. Съвет от опит ти давам.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 13 дни
hash: 48a3f5896d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Аз съм бил в положението на приятеля ти, не е яко. Тя се върна и продължихме още половин година и пак куцаше, после с епояви второ момче и тя пак направи съшото..
Осъзнах много неща и стигнах до извод, че е редно да се приключи. Връщаше с епри мен, защото имаше изгода от мен. Не е яко да си използван и да ти изневеряват. Щом на един мъж му се изневерява, значи не успява да удовлетвори жената. Защото имам и колега в работата, който си има вечер 9 годишна връзка и никога не са си изневерявали, точно щото нищо не им липсва. И аз бих те посъветвал, като номер 7. Успех.

 
  ...
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: 3c9e999666
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не изпитваш нищо сериозно към гаджето си, защо изобщо си с него? Не ви разбирам. Има и други качества да се гледат, не дали е мил и ще ти прощава всяка изневяра. Щом се е стигнало до изневяра, значи връзката е загинала.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker