Повече от приятели, по-малко от двойка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Повече от приятели, по-малко от двойка
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1869 пъти
В живота ми има едно момче, с което се познаваме от няколко години и сме близки приятели. Споделяли сме си много неща, винаги ме е подкрепял и ми е бил много добър приятел. Между нас нямаше нищо повече. Помагаше ми даже за бившия ми приятел. Обаче наскоро ми призна, че съм пораснала и съм се превърнала в привлекателна жена и от около година изпитва някакво влечение към мен. Аз също мога да кажа за него, че порасна и стана много привлекателен мъж. И така, от около три месеца имаме сексуална връзка. Той не ми дава ясни сигнали дали изпитва нещо повече, а аз все повече се влюбвам с него. Казах му, че се колебая дали да не приключим всичко дотук. А той ми отговори, че ако така искам, ще уважи желанието ми и винаги ще остане мой приятел и ще бъде до мен, каквото и да ми се случи. Но иначе иска да продължим, както досега. Не можах да сложа край. Харесва ми така, както сме сега. И в същото време започвам да се тревожа, че ако отношенията ни не прераснат в нещо по-сериозно, това ще ме нарани. До скоро нямах тези съмнения. Струваше ми се, че и от негова страна не е само за секса. Но започнах да се чувствам несигурна, защото в секса си споделихме всичко и с него бях така освободена, както не съм била с никой друг мъж, дори с бившия си. И може би по този начин съм му паднала в очите и не би искал сериозна връзка с такова момиче. А аз просто винаги съм чувствала, че пред него мога да бъда себе си и някак си спрях да се притеснявам и в сексуално отношение и напълно се отпуснах пред него. Ако сте изпадали в подобна ситуация на моята или можете да дадете съвет като странични наблюдатели, моля ви, дайте ми съвет как да постъпя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: c5764eb2c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво значи, дали изпитва нещо повече. Как минава ежедневието ви и на двамата-чат пат правите секс или сте си постоянно заедно. Ако е второто, то реално сте си във връзка, без да го осъзнаваш.
Плюс това, защо да си му паднала в очите-явно е задръстен в тези неща, ако от твоята разкрепостеност може да направи такъв извод. Какво очаква... вместо да се радва, че му се получава с жена, която харесва, която познава от години и т. н., той... :-)
То това е най-хубавото ако питаш мен, което хората го търсят, ама на повечето не се получава, т. е. човека до теб да ти бъде, партньор, любовник и приятел ;-)

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 16df03f61b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти какво мислиш че връзката между жена и мъж? Какво си представяш да правите освен да сте добри приятели, които си споделят всичко и правят секс? Искаш да живееш с него ли? Ми може би просто не е семейно ориентиран, не иска да се жени.
А ако си паднала на когото и да е мъж в очите, защото си дива в секса ви, това просто показва, че той е идиот и използвач.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 16df03f61b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Сигурно сте малки, а и ти искаш той да се жени за теб, ами няма да стане.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c73ce34727
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   т. е. сега ти е хубаво, но се тревожиш, че може да стане по-лошо и затова тревожиш себе си и момчето до теб?

изумявам се от липсата на логика, представена като логика.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a2c7aadaab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не е редно да сте заедно щом се разминавате... В един момент ще се поеви друга жена и ти ще се почувстваш използвана...

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: fa84bf4aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз съм в същата ситуация. Приятели, приятели, споделях му за бившия, като теб, докато една вечер не завършихме в леглото. Сега и аз мълча, и той мълчи. С тая разлика, че аз се влюбвам. Тежка ситуация е, ще чета темата с интерес. Успех и на теб, дано се случи това, което ти искаш :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 333f681b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Странно колко много жени сте убедени че като сте разкрепостени и истински в секса, ще паднете в очите на мъжа за когото правите всичко това! Не е така дами, обратното е! М

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 7cce57122a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   След сексуална връзка и чувства от едната или от двете страни - никога не можете да бъдете "просто приятели"... Може би след много години, но сега - не!
То това е най-лошото, че след прекрачване на тази така тънка граница, вече няма връщане назад... То е като с бременноста - появи ли се, или трябва да родиш, или да абортираш. Средно положение няма.
Съжалявам са приятелството ти - не е трябвало да прекрачвате границата.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5f74172999
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Била му паднала в очите, хайде моля ти се. Ей така от нищото си измисляш проблем.
м34

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 757a57c1bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   от авторката
Благодаря ви, мили хора за мненията и съветите! Успокоихте ме наистина. Явно излишно съм се вкарала във филми и сега даже съжалявам, че изобщо повдигнах пред него темата, че се колебая дали да не приключим всичко. Ще гледам занапред да не създавам такива излишни драми.
Номер 6, благодаря и аз ти пожелавам да се случат нещата така, както ти искаш. Пиши как се развиват нещата при теб. Успех! :)

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: fbf8255e07
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   " Той не ми дава ясни сигнали дали изпитва нещо повече''
Ако един мъж не ти дава ясни сигнали, мисля, че е напълно ЯСНО, че не изпитва нищо, което би прераснало в по-сериозни взаимоотношения, основаващи се на любов.
Нали е прието мъжете да правят първата крачка....а щом не те търси и не ти се е ''разкрил'', значи работата е ясна, че е безразличен в това отношение.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0259af8b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Няма такова нещо, като приятелство между мъж и жена-ако единият не си го мисли, то другият-да. Сексът, имам предвид.
От приятелство много лесно може да се мине към секс. Обратното-значително по-рядко.
Приятно ви е да сте заедно, удобни сте си като стара жилетка. Но, може нищо по-вече да не стане. Вероятно сте доста млади. Имало е желание, нужда, любопитство.
Отдай се на приятелството, секса и. тн-наслаждавай се. Не бъди гузна, защо да си?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker