Той си мисли, че ме обича, но греши - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той си мисли, че ме обича, но греши
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 3273 пъти
аз-18
той-19
Моето момче си мисли, че ме обича, но не е така... И съм сигурна... Историята е следната: аз съм му първата истинска приятелка, но добре виждам, че не ме обича истински.. Залъгва се, защото не знае какво е любов, прави всичко както е по филмите, а не както би го чувствало едно истински влюбено момче... Личи си, че всичко е като планирано, издокарано.. А не сякаш е продиктувано от сърцето.. И той не е виновен, просто не е почувствал любовта да види, какво ще прави тогава..

А аз съм у почувствала вече-и то с него... не искам да го нараня, а ако поискам да се разделим ще направя точно това.. веднъж вече го направих, но като го видях.. Като дете, на което си взел близалката... А аз го обичам и сами разбирате, че се върнах при него, за да не страда... Той е моето бебче.. Но искам да е щастлив и да намери момичето, в което да е истински влюбен, а той се е закопчал за мен сякаш аз съм по закон отредена на него... Разумът му го тика към мен, но не и сърцето..

Страда, защото не иска да е сам, като е бил сам 19 години.. А аз страдам да бъда с човек, който очевидно не ме обича.. Очевидно е, само да можехте веднъж да сте на моето място... За всички е очевидно, но не и за него.. И двамата страдаме, но той се залъгва, че е влюбен и затова не ме пуска, а постоянно когато се стигне до темата, че не сме щастливи, търси вината в мен, сякаш аз нещо съм направила, но го прави защото просто не може да намери друго обяснение.. Истината е, че той често започна да ми казва как тръпне по други момичета и мен ме заболява..

Наистина се измъчвам, но не искам да го оставя и да ме намрази, искам просто да си отвори очите.. Ако обичаш един ччовек истински, ти няма да можеш да живееш без него, най-малкото ще си сляп за околните.. А аз го виждам как гледа другите и аз знам, че не съм перфектна, но и той го знае.. Мисълта ми е, че страда, че не може да бъде с момиче, с което да почувства тръпката и любовта, описвана по филмите и просто е приел, че такава не съществува.. Аз за него съм станала даденост..

Ох мога да говоря цял ден, но..
Помогнете ми, той е моето най-добро приятелче и моята чиста любов, винаги ще съм до него, но той страда..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 30b5f8b88d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А по кое съдиш, че не те обича? И как изобщо го разбра. Смятам, че знаеш че мъжете ужасно трудно показваме чувствата си. Като прибавиш и това, че си му първа приятелка мисля сама ще стигнеш до отговора на въпроса си. Просто незнае как да покаже чувствата си. Всичко което се случва в момента е ново за него и не знае как да реагира, но вярвай ми след време (не много) ще се окопити, ще влезе в ритъм и нещата ще се подредят.

Друг е въпроса обаче, дали ти го обичаш истински както казваш, защото съдейк по думите ти, съм склонен да вярвам, че искаш да си намери друга приятелка за да ти е по-леко на съвестта на теб.

Един съвет. Говорете. Просто говорете за нещата. Не очаквайте всичко да се случи от само-себе си. Изяснете си ситуацията и му дай да разбере, че той е твоето момче. Дай му кураж.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: f6489d458d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не съм казала, че съм му първата приятелка въобще, а първата истинска... Другите са били от рода на "1 нощ", но те са избрали така... Казвал ми е няколко пъти, дори на първата ни среща, че ме обича.. когато не се бяхме познавали на живо, освен по скайп... Просто той има нужда да обича... Обаче не вярва в думите си, когато го изрича, мислиш ли, че момичето, което го обича няма да разбере дали е искрен... Вече дори не носи един символичен подарък от мен, който каза, че ще носи винаги в знак на обичта му към мен и че винаги, докато го носи ще ме обича... Но сега го е свалил и прибрал, защото му омръзнало да го носи и не се връзвал със стила му... То си личи, че не ме обича... И трябва ли само, защото искам любовта на сърцето ми-моето момче да е щастливо, това да значи, че не го обичам... Който е изпитал истинска ллюбов, ще потвърди как и живота си би дал, за да може любимия му да е щастлив...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 30b5f8b88d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Да права си, но смяташ ли, че като го оставиш на друга това ще го направи по-щастлив? Мислиш ли, че тя ще го обича повече от теб и ще му даде това от което има нужда?
Защо не му дадеш шанс да де обикне истински? Защо не му покажеш какво е да обича истински? !!

Колкото и да ти се иска, не можеш да направиш нищо по въпроса. Просто го обичай и остави нещата да се развият по естествения си път. Не ги насилвай.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: f6489d458d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тук си прав, съгласна съм! Помислих над това и мисля, че ще те послушам!! Благодаря ти !!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 30b5f8b88d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Няма за какво.
Ще се радвам ако съм ти помогнал.

Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker