Скорошна връзка и връщане при бившата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Скорошна връзка и връщане при бившата
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1425 пъти
Здравейте, изключително разочарована съм от приятеля си, не съм сигурна какво трябва да направя в тази ситуация и затова реших да се допитам до вас. Надявам се да публикуват историята ми възможно най-скоро!
Момиче съм, на 17 години, от около 3 месеца имам връзка с по-голям мъж от мен. Той е на 25 години. Изключително много си паснахме и нещата вървяха много добре. Аз чувствах и чувствам че това е моя човек, въпреки че сме от малко време заедно, аз изключително много се привързах към него и правя всичко за да е щастлив. Връзката ни стана факт, докато аз бях сама и той също. Той беше прекратил двугодишна връзка и твърдеше, че никога няма да се върне при нея.
Аз му вярвах, и наистина бях сигурна че той е с мен, иска да е с мен и ще бъде само с мен.
И това беше така до момента, в който наскоро от общи познати разбрах, че са се срещали, че е нощувал при нея... Аз съм много разочарована, макар че знам, че е бил много пиян. Това не смятам, че го оправдава. Изключително наранена се чувствам, защото го усещам като. предателство. Боли ме..
Аз не искам да го нападам, не искам да се карам с него, ввроятно щом е постъпил така явно е искал да го направи.
Искам да се изясним, искам всичко да бъде наред, но не съм сигурна дали трябва да продължа напред. Искам да знам защо го е направил, какви намерения има, ако дори смята да се върне отново при нея да го сподели с мене. Просто не искам да страдам, трябва да поговоря с него, но незнам как да подходя.
Вие какво бихте направили на мое място?
Моля, дайте своите съвети и препоръки.
Трудно ми е да говоря с него. Моля Ви, помогнете ми да взема правилно решение, което да се понрави и на сърцето ми, и на разума си, защото не искам да страдам. Тежко преживявам подобни промени..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: dd6329f94e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бахти цървула, вдигаш му един скандал, казваш му, че не си някаква куха лейка или подлога, че да се гаври така с теб и си заминаваш от идиотщината му завинаги! Да му стане ясно, че е пълен боклук. И на теб ще ти олекне да изкараш яда от системата си. Другият вариант, който за мен той не заслужава, е много фино просто да му кажеш, че ти в една връзка изневери не приемаш и го напускаш, ама дебила дори няма да се почувства виновен и кофти от подобно поведение. Имай в предвид, че ще отрича и ще ти казва, че са те излъгали, не защото му пука обаче, а за да не си признае какъв тъпан е, до последно ще отрича ;) махай се от него, не те заслужава. и не, не се излагай да говориш, човека не те уважава, не бъди глупачка и не си потъпквай достойнството. Но ми кажи - човека ти е изневерил, лъже те, а ти искаш да си поговорите и той да ти каже какво и защо, толкова ли си наивна?

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 8ae48dfa0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Моят коментар няма да ти хареса, но все някой трябва да ти го каже. Аз съм жена и след 2 месеца навършвам 25 години. Тоест съм на възрастта на приятеля ти. Трябва да ти кажа, че приятеля ти е комплексар и те използва само за секс. Съжалявам. Ще ти кажа какъв е живота на 25 годишните. Ние тъкмо се сблъскваме с трудностите в живота. Мислим как да си осигурим жилище, доходна работа, да се задържим на едно място. И така трябва да бъде. Ако твоят приятел не ги мисли тези неща, значи е изостанал кретен, който живее от днес за утре. Миличка, разбери, че ако той е нормален, вие не би трябвало да имате допирни точки. Разликата в годите ви, на този етап, е голяма. 8 години, когато ти си ученичка, са прекалено много. Може би след време, когато ти си на 28, а той на 36, тази разлика не би била проблем. Той няма сериозни намерения към теб. Гледай да го разкараш от живота си, а не как да го задържиш.

Минала съм по този път. Като бях на 16 имах връзка с момче на 23 години. Чак, когато станах на 23 и се огледах и видях, че нито в моя, нито в живота на приятелите ми има ученици, тогава осъзнах с що на мухльо съм била.

Според мен на твоя човек му се е*е. Ти си първата, която е клъвнала и кара с теб. Когато бившата поиска секс и при нея ходи. Ако някоя друга му се навие и при нея ще отиде.

Съжалявам много, мила. Това е моето мнение. Не е нормално и не е правилно той да е с теб.

Разбира се, в живота има и изключения. Голяма любов може да е пламнала, но ако беше така, той нито пиян, нито в каквото и да е състояние би нощувал в бившата.

Успех и бягай от този батко!
Ж24

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 90cdf553ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Горе главата, но се боя че трябва да го прежалиш. Явно още имат чувства с бившата. Някой бивши са големи к*чки и в мига в който чуят че има нова приятелка решават че са лудо влюбени и си го искат обратно.
И честно казано след 2 годишна връзка с нея, тя е доста по-голяма от теб и със сигурност по-опитна, припомнил си е хубави спомени, върнали са се стари чувства.
Недей да се тревожиш. Това момче е много голямо за теб и не виждам какво бъдеще виждаш с него, на теб ти предстоят най-яките години, а той вероятно трябва да се ориентира до няколко години към семейство.
Мисли за лошите му страни и какъв задник и предател е при първа възможност да тича при бившата.
Казваш че то е трудно да гпвориш с него-по добре недей. Няма смисъл

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: a877b18af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто те е използвал за да си я върне.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 781264cdbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз след 2-3 седмици ставам на 25 но не съм като приятеля ти

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker