Не се чувствам щастлива с приятеля си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не се чувствам щастлива с приятеля си
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1734 пъти
Здравей! Аз съм на 17, както и моя приятел с когото сме заедно почти 2 години. Аз много го обичам, въпреки че той ме кара да се чувствам тъжна почти винаги. В началото всичко беше прекрасно, бяхме щастливи, правихме всичко заедно. Той беше перфектен, беше толгова добър и мил, разбираше ме и винаги ми помагаше. Връзката ни беше толкова красива... но вече всичко е различно.... Той не ми изневерява, но ме прави тъжна... Той е груб и арогантен, несправедлив... подарява ми подаръци, но те не са важни за мен... Той никога не ме разбира какво искам да му кажа и съм му га казвала. Вече 2 пъти почти го зарязах и той ме молеше да остана и аз оставах.... но той те провиняше само за 10 11 дена... Когато съм болна той не се интересува, излиза с приятелите си, дори не ми пише, а когато той е болен не спирам да го питам добре ли му е, има ли нужда от нещо, дори му казвам че ми се иска неговата болка да стане моя.... Има лош навик да обижда и да обвиняна другите, а аз всеки ден плача заради неговите постъпки... Не знам какво да правя.... обичам го, но съм нешастна с нега.... КАКВО ДА ПРАВЯ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 406afc3de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Затова хората поддържат сериозни връзки много след тази възраст... Напълно нормално е да не се интересува на 17 не е времето за такъв тип отговорности.... Чудя се само на теб... Майка ли си му, жена ли си му.... Вземи зарежи тия глупости и се радвай на живота сега е момента... Няма милост моето момиче... После мислиш ли, че някой ще доиде да ти върне времето?...

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 20a4a8ff89
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, той просто не е узрял още. Мъжете узряват след 22рата година. Намери си някой над тази възраст. Сериозно те съветвам. :)

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: f56ec4a459
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Според мен още сте много малки. Не сте достатъчно големи, за да живеете заедно и може би това му тежи. Естествено, това не е оправдание да те обижда и да се държи зле с теб. Моето мнение - остави го! Любовта трае до едно време, но без взаимно уважение тя не струва нищо. Заслужаваш нещо по-добро.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: a206386569
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи му, че ако не се промени ще го зарежеш. И ако не се промени направо го зарязвай - нещата ще стават по зле с времето.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 183608c191
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравей! :)
Отлично знам за какво говориш, преди време и аз бях в подобна ситуация. Опитът ми показва, че раздялата с такъв човек е най-доброто решение. Да, звучи немислимо и ужасно, в началото ще бъде трудно, но, повярвай ми - такива хора не са ти нужни. След като той не проявява грижа, не показва уважение към теб, пренебрегва те, но ти си винаги там, за него, къде е смисълът от връзката изобщо? За да е здрава една връзка, трябват двама души, които еднакво да се грижат за нея. Когато стане така, че единият прави всичко, (в случая - ти), връзката се превръща в товар и се губи смисълът ѝ.
Твоето щастие е в твоите ръце, погрижи се за себе си и всичко ще бъде наред! Успех!

Ж 21

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: ef8cc3d5c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ето още една, която стои като *** да я тормозят! Момиче, връзките от 15 годишни не са вечни, колкото и да си изпаднала в тая заблуда. Омръзнала си му.
Бягагай!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3ebc4a94b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Винаги в човешкия живот идва мига, в който връзките се износват, а в един момент и въобще отношенията между мъж и жена. Започвайки връзка на 15, ти си преминала през всички фази на опознаването между мъж и жена, преминала си от трепетите, през зрелостта и улягането в една връзка. Нормално е всичко това с толкова наслагване във времето да изгуби живеца си за теб, сама споделяш колко много си преживяла. Минало е предостатъчно време, сега е редно да се оттеглиш в по-спокоен живот и да се отдадеш на съзерцателни хобита като плетене, риболов, трансцедентална философия и метафизика.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 85fe6197b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Леле... колко познато... при нас е така, само че ние сме заедно от 2 години и 4 месеца. Скоро ще стана на 17, както и той. Когато е болен аз съм до леглото му и винаги ако има нужда от него търча из къщата и му го нося. Седя на паркета а той спи когато му е зле. И да не му е зле е същата работа. Обвинява ме за неща, които не съм направила, а ако той направи нещо аз съм виновна. Милиони пъти ме е обиждал и ми е казвал, че съм боклук, мърша и прочие. А аз... аз винаги съм добра с него и не го оставям. На 2 пъти ме издразни много лошо и го зарязах и после ме накара да му се моля. Действа ми по много странен начин и въпреки всичко не го оставям.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 9d344717bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Пълен непукист

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 09dacc1c4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мила, знам какво ти е. Имах връзка 3 години, все едно чета моята история, просто в един момент ми писна и всичко приключи. Да, обичам го и до ден днешен, въпреки, че не сме заедно вече от 5 месеца, но не мога аз да правя всичко за него, той да не си мърда и пръста. ОСТАВИ ГО. Ще си намериш момче, което те заслужава и обича както заслужаваш!!!

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3a4ff2f35f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 7, ти сериозно ли съветваш 17 годишната авторка да се занимава с трансцендентална философия и метафизика!? Аз почти никога не съм срещнал жена, която да прояви дори желание да се занимава с такива "хобита". Виж, да плете жилетки или чорапи да, а може да опита, вероятно и риболов с баща ѝ но до там. Ти много ги надценяваш тези млади момичета. А може ли да те попитам, ти самата чела ли си метафизика и трансцендентална философия и което е по-важно разбрала ли си за какво става въпрос? Дай някои примери какво си чела... ако обичаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker