Самотна съм... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самотна съм...
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2710 пъти
Съвсем скоро приключих връзка. Или някакво подобие на връзка. Няма да навлизам в подробности, просто не си пасвахме в почти нищо. Започвам да се отчайвам и да се питам какво толкова не ми е наред. На 32 години съм, отдавна не чакам принца на бял кон. Смея да твърдя, че изглеждам добре. Не пуша, пия рядко и предимно с повод. Старая се да се поддържам- маникюр, педикюр и лек грим. Сексуална съм доста. Нямам нереално високи изисквания за мъжа до мен. Искам свестен и нормален мъж, който да ме обича и уважава. Да не е мързелив и мамино синче. Е, и привличането е важно, без него не може. Може да прозвучи самонадеяно, но умея да обичам и има какво да дам на един мъж. Не съм мрънкало, позитивна и усмихната съм. Не обсебвам мъжете. И въпреки това все не се получава. Не мога да завържа трайни отношения. Попадам все на мъже, които не знаят какво искат. Или не са приключили напълно с миналото си. Не казвам, че съм безгрешна и нямам недостатъци. Всеки човек има. Идеална не съм. Пробвала съм в сайтове за запознанства- много зле! Пишат предимно женени или прекалено големи. Или разни извратени с малоумни съобщения. В интерес на истината има и нормални, но си е късмет да ги откриеш. Къде мога да срещна нормален и свободен мъж? Излизам рядко по заведения и барове. Там шанса за сериозен не е голям.. Няма и с кого да излизам- всичките ми приятелки са семейни с деца. Излизат вечер още по-рядко, а аз не се виждам да ходя сама на подобни места. Нямам среда. Тогава как по дяволите ще срещна някого? ! А не искам да съм с някой просто за да не съм сама. Не мога така. Моногамна съм и държа на същото. Пиша тук защото ми е криво, няма с кого да споделя. Всеки си има някого. Омръзна ми от несериозни мъже. Останаха ли свестни и свободни?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0d90a53b2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Попадам все на мъже, които не знаят какво искат. " - интересно, че тази фраза може да я чуеш само от жени. Никога не съм чул мъж да казва "тази не знае какво иска" (а баш при жените е масово да не знаят какво искат... ). Като не знаят какво искат мъжете, ти защо не им влееш смисъл, мотиви, желания?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 7d0d256a0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Най-подходящо място за срещане на половинка(според мен) е на работното място. Там го виждаш колко е отговорен, колко е сериозен най-добре. Дали има пороци които не можеш да приемеш-пушене, алкохолизъм, мързел, безразборен флирт.
Дано не работиш в някоя админиатрация пълна с лелки.
Не губи време в сайтове за запознанатва. Там през първите месеци с актьорските си умения се представят за мъжа мечта, а после лъсва защо всъщност се озъртат за полпвинка онлайн години наред

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 07f9fc58e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм в подобна ситуация, само че моя проблем са жените :) На 30 съм, амбициозен, звучи не скромно да го кажа, но ще бъда обективен, имам собствен бизнес, добре образован, добре изглеждащ и т. н. но това няма нищо общо с намирането на правилния човек, всичко е някаква случайност, при едни става напълно естествено при други продължава в едно търсене и лутане. Аз също си задавам въпроса къде са свесните момичета и защо толкова трудно да се намери, но си запълвам времето с работа за да не мисля за случващото е. Излизам с момичета отвреме на време и до там. Надявам се да се получи някой ден, ако не, явно така е трябвало да стане.. Поздрави и успех

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f3beed4265
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Запиши се на танци, фитнес и т. н. Също така, не всички по баровете са несериозни. Навсякъде има всякакви... и в библиотека, и на симфоничен концерт може да попаднеш на идиот. Просто шанс. Има много мъже, които чакат и търсят жена като теб. М/у другото си подминала доста от тях, но така и не си разбрала. Тези които обикновено те палят изначално, не са това което искаш и обратно. Т. е. някой, който може да ти даде много, не го харесваш и не те кефи сексуално.... често е така.
Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d8921e0182
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Имаш проблем - при последната проверка беше установено, че свободните са предимно мързеливи, мамини синчета или мързеливи и мамини синчета. Всъщност всеки е дете на майка си макар в Турция още да правят опити да променят това. :)

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 89a42d63a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Не останаха :) спокойно. По-добре сама, отколкото самотна в нечие присъствие. Ужасно е някой да те кара да се чувстваш сам.
Ж28

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 156d5ce7bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Има свестни и нормални и свободни, но въпросът къде е ключов. Никъде и навсякъде. Всичко е като че ли въпрос на късмет. Бъди отворена, общувай, усмихвай се. Както си забелязала, не само хубавите, умни образовани и прочие с качества имат жени/мъже. Това да имаш приятел, съпруг и пр. няма НИКАКВА връзка нито с външността, нито с вътрешните плюсове и минуси на личността, запомни това! А специалното нарочно търсене води до намиране на едно голямо нищо. Пусни се по течението.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: bb03956a4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз съм като теб, абсолютно същата история, само че съм мъж. Не разбирам какъв е проблема, след като ти си жена, тоест всичко е много по-лесно. Не е нужно да ходиш по заведения, само трябва да дадеш знак на този, когото харесваш и той да действа. А знаеш ли колко е трудно да си мъж, а ако си срамежлив край с теб, може да си останеш ерген цял живот.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c1e9c4c7d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Авторката: Благодаря за коментарите. Да се опитам да отговоря.

На работното място е вариант, но не и за мен. Не работя в администрация, но сме изцяло женски колектив.

Номер 4, има истина в думите ти.. Впрочем, фитнеса е опция. Може да пробвам. Макар да предпочитам танците, ходила съм. Но нямаше мъже в групата.

Номер 3, успех и на теб!

Номер 12, не е точно така. Това да си жена не винаги е достатъчно. Случвало се е да показвам и да давам знаци, че даден мъж ми допада. Не предприе нищо. Може да не ме е харесал, макар да останах с друго впечатление.. Или е бил обвързан, не знам. Не ми е проблем да покажа симпатии към някого, но предпочитам мъжа да направи първата крачка.

Срамежлива не съм. Не съм и от онези нахакани мадами. Но съм общителна, усмихната и пряма. Май наистина ще се пусна по течението. Каквото има да става, ще стане!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ea2f13330c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ей като започнете с това даване на знаци... Абе, жените, вие за автомобили ли се имате, не мога да разбера?

Харесваш някой - казваш му го. После го показваш. С действия.

Точно, кратко, ясно.

Запиши се на курс, на спорт, на дейност, която би работила ако не беше настоящата ти работа.

Аз пък си пиша с едно момиче, което е почти на твоята възраст (аз съм по-малък). Обаче само си пишем. Предлагам и да излезем, но не, тя ме държи на разстояние, защото има приятел. Нищо, че никъде не съм предлагал, дори намеквал за секс или връзка. Та ние дори до магазина не сме ходили заедно... После като не и пиша известно време се оплаква, че съм я забравил. Е, как да се сетя за някой, който не иска да ме вижда? Това не е нормално. Живеем в един квартал. Ясно ми е, че може и да не ме харесва и да съм и резервен вариант, но това е чиста обида. Скоро ще я зарежа.

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ff6db0b959
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Харесва ми как #1 казва, че никога не бил чувал мъж да казва, че жените не знаят какво искат, и после го казва самият той в същото изречение. Истината е, че това че жените не знаели какво искат е доста разпространено клише сред мъжете. Доколко е вярно не мога да кажа, но според мен повечето жени много добре знаят какво искат, когато го срещнат. А пък мъж който не знае какво иска е непривлекателна работа, колкото и да подскачат някои.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 302964ce90
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Прочетох те с удоволствие и се влюбих от пръв прочит, после те прочетох още няколко пъти, но за съжаление не знам как да ти помогна - знам само, че тук е невъзможно да намериш това, което търсиш. Жалко е, че пораснали момичета кото теб са някак си по периферията и остават незабелязани за разлика от отдавна омъжените си приятелки - те не се ли опитват да ти помогнат???
Имам само една забележка към теб, забрави за "свободни", няма такива мъже, всички сме заети, някои повече, други по-малко, едни с майките си, други с работата си, трети с мислите по бившите - от теб зависи за кого ще воюваш, не с копие и томахавка, не с подлост, а с женска хитринка (казано в добрия смисъл). Ти си харесай някой, а аз ще ти кажа как да го свалиш - мит е, че мъжете сваляли жените, точно обратното е, трябва ти само малко памук и нежна ръка, другото е хирургия!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: cd68a82de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Аха.. сексуална била доста, ясно. От опит знам да бягам от такива жени. Първото ми сериозно гадже скъса с мен, защото била "сексуална", въпреки че ходехме месеци и не съм я оставял 2-3 дни подред без секс.

Ходи на танци дето има мъже. Има салси, суингове, тангота и подобни. Аз дълго време ходех на танци, завързаха се двойки покрай мен, така че работи.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c019068fcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   И аз съм така. На 31 години. Имам разни приятели, с някои от които спя отвреме-навреме (и аз имам нужди и то големи! ), но според мен е невъзможно вече да се намери нормална сериозна връзка на тези години. Предпочитам да се срещам с някого за секс, вместо с поредния отчаян стар ерген.
Имах сродна душа, бяхме заедно над 10 години, но се променихме ужасно и не можахме да се изтърпим. Т. Н. младежка и чиста любов и привързаност едва ли ще се повтори повече. Всеки се е вглъбил в себе си, в семейството си, в живота си и тепърва е трудно да допуснеш друг човек близо.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 544f97df2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   За сега ще почна с една провокация - "бързата работа-срам за майстора". Не бързай, не си мисли, че на 32 животът е свършил, това, че някои от познатите ти са се омъжили на 18 и вече плетат терлици за внуците не означава, че са по-щастливи от теб, много е вероятно дори да ти завиждат. Не казвам да отлагаш, но не се съгласявай на всяка цена - качеството и количеството са с обратна пропорционалност.
Спирам, че много се разприказвах, но не се отказвай от принца (мечтите си)!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6271dc6d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Пиша до коментар номер 18- Моля Ви господине, споделете някоя хитрост с нас, самотните жени.
На 28 съм, работя и съм напълно самостоятелна. Просто не откривам човека за мен.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 1476a635c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   "Съвсем скоро приключих връзка. "
"Самотна съм... "

Всеки свестен мъж на тия години се е научил да бяга от такива... Ако на теб за толкова кратко време ти втръсва от теб самата, представи си на друг... Проблемът на днешните жени е, че ви препрограмираха мозъците, и от 15 годишни тръгвате по мъже да се кефите как може да "завъртите главите" на "батковците". Но какво представляват тия "батковици", които позволяват 15-годишни пикли да ги въртят? След 30 си сърбате попарата...

Аз като мъж на тия години мога да ти кажа - жени не търся. На тия години, с тоя акъл и възможности, защо да си развалям "мурафета"? Ако бях на 20-25 години момче, пълно с илюзии и тестостерон, да се излъжа. Но вие мачкате момчетата на тая възраст с лека ръка, особено тия по-наивните които биха останали с вас. След 30-35, само идиот би се вързал, особено ако "офертата" върви в пакет с децата на някой друг...

Бтв, същите процеси вървят особено жестоко и в Япония примерно. На мъжете им втръсна, поне свестните. Възрастта в която спират да си късат нервите с жени постоянно спада...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker