Защо късметът ми се гаври така с мен?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо късметът ми се гаври така с мен?!
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1819 пъти
Като цяло всичко започна преди години с първата ми любов...
Той беше един от първите ми приятели(Аз съм от онези умни деца, който всички мразят, защото са различни. Естествено, не се намират лесно хора, с които да прекарвам времето си). И на двамата ни личеше, че не сме си безразлични един на друг. Бяхме сравнително малки все още, за това мен си ме устройваше да сме просто приятели и да му се любувам от далеч.

Изведнъж обаче той изчезна от моя живот. Вече не ми пишеше и не ми отговаряше, когато аз му пишех. Много ме болеше. Няколко години не го забравих, но в един момент реших, че няма смисъл да се мъча така за една вече стара неизживяна детска любов.

Намерих си приятел и вече почти година сме заедно(имахме малко проблеми до скоро, но най-сетне вече всичко е наред)
Разбира се, точно когато най-малко очаквам, от нищото се появи човекът, когото бях чакала толкова дълго време и от когото се бях отказала. Много пъти съм си представяла какво би било, ако го срещна отново, но със сигурност не съм предполагала, че ще е точно при такива обстоятелства.

Не се виядяхме за кой знае колко. За малкото време, за което разполагах, разбрах, че той се е променил даже повече от мен.
И двамата бяхме нехарактерно ухилени през цялото време, което ми говори, че май все пак не само аз се вълнувах толкова. Предложих му да се срещнем отново. Казах му да ми пише.
В момента съм толкова нетърпелива да го видя отново. Объркана съм, защто вече съм заета и обичам приятеля си, но още имам чувства и към първата си любов...

За момента смятам да се срещна отново с него и да го опозная наново, такъв какъвто е станал. Искам да възстановя, до колкото е възможно, старото ни приятелство, защото той със сигурност е една много важна личност в моя живот и искам отново да е до мен, без значение дали ще е като приятел или не. Смятам, че това е най-доброто, което мога да направя, вместо да взема някое прибързано решение и да съсипя всичко, което, с толкова труд изградих.

Все пак се чудя, ако бях сама какво щеше да се случи...
Казах му, че имам приятел и малко по-късно, когато му предложих да се видим пак, той ми каза, че е съгласен, стига и приятелят ми да е. Стори ми се странно, защото, ако излизам със стар приятел от училище, какъв чак толкова е поблемът, че да трябва и съгласието на момчето ми. Знам, че е очевидно, че има проблем в случая, но какво пък толкова да искам да видя в какво се е превънало първото момче, което предизвика пеперуди в корема ми. Просто имам чувството, че трябва да го видя отново. Тези дълбоки тъмни големи кафяви очи(почти същите като моите), както и топлата му усмивка ми липсваха.
--------------------------------------------------------

Ще бъде ли изневяра, ако се срещна отново с първата си любов от детството, дори и само то любопитство какъв човек е станал?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: d6ec33d184
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вижте се, все пак ти един вид си израснала с този човек, а и не си женена, не си сгодена. Казвам израснала, защото точно тийн годините са един много важен етап в живота на човек, тогава най-бързо нещата се променят и най-бързо израстваш. Нормално е да имаш пеперуди в стомаха още, все пак това е неизживяна любов, а и ти очевидно с години си я таяла към този човек. А пък и единствения начин да се отървеш от едно изкушение е да му се отдадеш.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 10c3e53de5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Заглавието на темата е заглавието на бъдещата ми биография. И да, вероятно няма да се срещнеш с него така, както би се срещнала с някой колега или с роднина. Има ли чувства били те и остатъчни, несподелени, все едно - изневяра. Ако има само секс без чувства - пак е изневяра, при това безсмислена. Има достатъчно начини да не се стига до секс с чужд човек по време на връзка, но трябва и малко смирение, което на нарцисистите не им се получава, ама никак. Самата ти говориш за детска любов, а не за детско приятелство. Не ти ли светна лампата при тази дума?

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 901117c24b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Първата ти любов има ли си приятелка?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 4451db800a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, ще бъде изневяра. Изневерява се със сърцето а не с тялото. Явсно не си толкова умна щом момчето се е досетило, а ти не. Щом той е питал дали приятеля ти е съгласен значи има причина. То така се започва ''само приятел ми е''. Няма лошо в това да харесаш друг, но първо остави сегашния си приятел, за да не го боли него като се привържеш повече към стария ''приятел''. Не може хем така хем така, ако пък не искаш да оставиш сегашния тогава остави миналия, прекрати всякакъв контакт с него и бъди вярна на приятеля си. Но сърцето ти казва най-добре, ако обичаш стария отиди при него НО ОСТАВИ СЕГАШНИЯ на всяка цена. Не мъ прави мръсно ами му кажи истината.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: ed7f8cfafa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Няма да е изневяра да се срещнеш с него отново, но съм сигурен, че няма да бъде само среща. Били ли сте интимни с него преди време, имали ли сте връзка или само както разбирам си се любувала на него от разстояние? Явно нямаш никакъв опит, затова ще ти кажа на базата на моя такъв. Най-вероятно ще останеш разочарована от този човек, особено ако цялата ви детска любов е била само в твоята глава. Освен това ще нараниш човека до себе си, който вероятно те обича наистина. Направи каквото искаш, но не се самозаблуждавай дали това или онова ще бъде изневяра. След като имаш интерес към друг човек отписвай първия, а дали е грешка или не ще разбереш след време. Поне не се опитвай да заблуждаваш човека, който те обича и е с теб в момента.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker