Сгреших ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сгреших ли?
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2172 пъти
Здравейте. На 22г съм. До преди 2-3 месеца имах сериозна приятелка, с която бяхме заедно 4г. Тя буквално израстна пред мен. Какво ли не сме преживели заедно, какви ли не спомени имахме. Семействата ни също бяха много близки.
Разделихме се по мое желание, защото като всяка една жена.. тя много мрънкаше, буквално за всичко. Иначе пък беше много сладка, обичлива, грижовна, умна, никога не ми даде повод да се съмнявам в нея. Много искаше след време да се оженим и да бъдем семейство, но мен тази мисъл ме плашеше! Аз бях първият и.. преди мен не е имала друго гадже или каквото и да било и си мислех, че все някога ще иска да опита и нещо различно от мен и постоянно и го натяквах
Раздялата ни започна от там, че се скарахме за това, че не съм и обръщал достатъчно внимание, държал съм се студено, не съм имал време за нищо и пр. Ами да така е, защото много работя!
Та.. разделихме се по нейно желание първо, но тя е такава, че пали бързо и бързо и минава. Но този път.. нещо в мен се промени! Тя ми звъня многократно, молеше ми се да поговорим и да решим проблемите си. Видяхме се, наговорих и куп глупости по нейн адрес и просто си тръгнах. Не знам защо не се ядоса дори. Искаше много да я прегърна просто и да я целуна дори и само по бузата, но не го направих. Каза ми, че съм бил само на думи без никакви действия и съм и съсипал всички мечти и години отдадени на мен.
Изтрих всичко от социалните мрежи.. след няколко дни и тя. От телефона ми също, но от главата си не мога. Започнах да добавям някакви момичета в приятели, а тя много се дразни от това. Всичко правех нарочно, не знам защо!
Мина време.. и разбрах, че излиза с друг човек! Побеснях, но не я потърсих! Разправяла е на мой приятел, че отношението на другия към нея е коренно различно и се познавали доста време, но тя не му давала шанс заради мен! Питах се.. толкова ли бързо ме забрави за 2-3 месеца, не ме ли обича вече и обичала ли ме е някога! Започнах да търся разни момичета ей така за 1 път, дискотеки, насам-натам. Нямам спирка! И тя го знае това.
Въпросът ми е.. сгреших ли, че не се борих за нас? Сгреших ли, че когато ми се молеше аз се правех а и още се правя на непукист, и че ми е много добре без нея? Бесен съм, че вече има друг човек до себе си а мина толкова кратко време. Спала е с него дори а аз няма, дори и да искам да я докосна отново след като вече е била с деуг! Мъжкото ми его и достойнство са големи.
Лека вечер :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: a67ea826d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да сгрешил си... нямало да я пипнеш след като вече спала с друг ами пожелавам ти късмет в намирането на вярно обичливо момиче което да е спало с по-малко от 5 момчета (пък да не говорим за девствено) което иска да изградите някакво бъдеще заедно :) просто ти си изпуснал едно уникално момиче и сега цял живот ще си бъдеш на тези за 1 път.. момичето е искало малко ласка, внимание но явно заслужава нещо по-добро от теб.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9bd433b444
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това трябваше да го споделиш по-рано, е все пак го стори. Колко са големи мъжкото его и достойнство точно? Толкова колкото са порастнали от смачкване на единственото уважение и сериозно отношение в живота ти.
Големи. А като са без покритие вече?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 56d318ef5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Моята история беше подобна.

Само, че аз бях на 21, аз скъсах с нея, след 5 годишна връзка, защото ми правеше скапаните женски номера.

След 1 месец (или 2) разбрах от друг човек, че е тръгнала с друг, което означава само едно. Зарибявали са се още като е била с мен. И то, човека беше колега от университета, в който тя току що беше влязла...

Направо откачих.

От тогава усетя ли подобно държание БЯГАМ. За 8 години харесах само едно момиче, но там не се получи, защото тя искаше да замине на другия край на България, за да учи 5 години. Съответно замина и на третата година се върна при друг... Вече и за нея не съжалявам.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c132d3d9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да, излиза с друг, и преди него също имаше опит да го направи. Ме е странно. Това е едничкото шанс да позволи нещо да я извади от този ров, в който я блъсна. Да там я харесваш и всяка секунда в която си спокоен, че си е дълбоко вътре е несравнимо удоволствие. Но защо се ядосваш, ти какво очакваш с жени ли да опита.
Не е толкова трудно да приемеш физическото усещане от допира на мъже. Може би е трудно от срамежливост, че те разглеждат без дрехи и несъвършена, преодолимо е. А ако има задръжка която стопира нагона за проникване, тогава усещането за твърдост и готовност разтапя ледове и вериги.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8e8b5f5483
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Понякога човек заради егото си съжалява цял живот. И аз като тебе на 23 имах приятелка. Беше в 10 клас когато се запознахме. Аз и бях първия, като преди нея имах 4-5 краткотрайни връзки предимно за секс. Пламна страхотна любов-изпепеляваща. И не след дълго ми сервираха че ще ставам татко. Споделих го с двама -трима приятели, и направих страхотна грешка. Започна се с едни бъзици от рода -вързаха те, ще дундуркаш бебето а ние ще си чукаме и пием на воля. Аз се уплаших от неизвестното от това че изведнъж съм притиснат до стената с едно единствено решение и то беше брак или без брак да си живеем заедно и да си гледам бебето. Една вечер след почерпка с въпросните приятели и доста агитация от тяхна страна, хванах телефона и казах най безумните неща които сам изричал през живота си. Няма да ви ги напиша защото ме е срам. И така всичко приключи за 10 минути. Минаха почти 3 месеца през които се правих пред аверите че не ми пука, но вътрешно се раздирах от мъка. Обичах я безумно и знаех че и тя ме обича така. Но ЕГОТО -ЕГОТО авторе, това пусто его което всеки мъж го има... Една вечер не можах да спя от мисли по нея, и на сутринта казах на мама и татко цялата история. Майка ми ми тегли едно конско, аз я бях водил 10 пъти най малко у нас и те се знаеха. Майка много я хареса но никога не ми се е месила. Качих се на колата и тръгнах към тях. По пътя си мислих дали е махнала бебето, дали вече си няма друг, дали ще ме приеме и прости след тези 3 -4 месеца като я отритнах. Звъннах на вратата със свито сърце и след малко майка и отвори. Изгледа ме с един поглед който никога няма да забравя, обърна се и извика в коридора-Яна тебе търсят. След малко тя се показа по нощница и видях нещо което ме накара да седна неволно на земята и да заплача. Корема и авторе издуваше леко горницата на нощницата. Беше запазила бебето. Няма да пиша подробности. Само ще кажа че Яна е вече 15 години до мене, обичам я лудо и съм готов да умра за нея. Авторе понякога егото и ревността са лоши съветници. Дано съм ти помогнал с моята история. Желая ти късмет

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 70901bbbb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Приятелката ти е маниачка. Какво е това мрънкане, някоя 15 годишна ли колега?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c26d092cdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мъжкото ти его би трябвало да ти показва ясно, че щом за теб това че една жена ти е "измрънкала" и ти си избягал, означава че като дойдат големите проблеми хептен няма да се справиш. Нещо с което можеш да се утешиш е, че огромна част от мъжете не си затваряте устата. Но пасивната ви мъжка солидарност не може да си признае, че сте по-зле от бабички пред щанд за намалени стоки. Дерзай

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2112e01df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Хич не си го слагай на сърце - тя вече е била тръгнала в другата посока. Жените са си такива. Свиквай.

А и накрая едва ли не те изкарват тебе виновен за всичко.

"Твоята" е много манипулативна обаче! Човек ще каже, че е обиграна и цял живот с това се е занимавала... Накарала те е да повярваш, че ти си предизвикал всичко и си взел решението за раздялата. Че даже и чувство на вина ти р вменила. А междувременно се е зарибявала с някакъв. Истинска Евина щерка!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 99d0348b76
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мъжкото ти его и достойнство са големи... Ще ме извиняваш, но на каква основа са стъпили тези его и достойнство?
Ходил си с момичето 4 години и реално погледнато тя не ти е сторила абсолютно нищо лошо през това време. А накрая ти си се отнесъл с нея ужасно грубо. Замисли се, това поведение достойно ли е за един мъж?
Абсолютно нормално е след твоето отношение към нея, тя да е привлечена от човек, който се държи... Ами нормално и човешки. Така че развоя на събитията е съвсем очакван и предвидим. Нищо чудно и вече да е влюбена във въпросния човек. И дори и егото ти да не бе така голямо, и да я поискаш обратно.. съмнявам се, че тя би се върнала.
В тази ситуация мога да те посъветвам да спреш да разпитваш за момичето, да премислиш нещата и да си извадиш поука. А после да продължиш напред.
Ако искаш да си с някоя, бъди. Ако не искаш, недей. Но винаги се дръж достойно и не унижавай другите. Просто съвет. ;)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8ebc8e1965
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Ами ти какво искаш? Скъсал си с нея, после тя продължила своя живот, а ти си се сетил, че искаш пак да си с нея. Сгрешил си много ясно. Остави момичето да си живее живота. А ти порастни!

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b7a411c5b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Да сгрешил си и то още как разбил си и сърцето и сега си побеснял, че те е забравила каква е тая наглост? Да не си мислил че тя винаги ще ти се моли и че няма да иде при друг мъж? Направи и добро и НЕ ЗАСТАВАЙ между тях. Тя е започнала нова връзка, направи го и ти. Не сте един за друг и тя си е намерила нов човек. Бил си задник забравила те е кой знае колко е плакала за теб... сега е твоя ред. :)

Успех

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 495b0ffbcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ами ти какво очакваш да скърби цял живот за теб? Ако иска семейство и ти не и го дадеш, ще го търси от друг.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 4c4e7901d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Евала на номер 6 че е постъпил като мъж. При тебе авторе нещата вече мисля че са загубени. Понякога ние мъжете прикриваме страха си и безсилието си зад собственото си его. Бъди силен и решителен само така ще успееш в живота

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6fe2425c58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Aми, ти си като кучето върху купата сена-не го яде, но не го дава на друг.
По принцип, съм скептична към детски любови, които продължават по 100 години. Ами, изтъкват се, това е. Колкото и да сте били готини, по някое време става досадно.
Ти си отговори всъщност какво искаш -да се ожениш за нея и цял живот да сте си заедно? Голяма скука! Но ако искаш точно това, свържи се с нея и опитай да си върнеш връзката. Ако не искаш да си вечно с една жена, остави я да си намери пътя и щастието. Както и ти, впрочем.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b4bd23e54f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Мхм, тя била мрънкала. Обаче май мрънкалото си всъщност ти. За доброто на момичето - не ѝ се бъркай в живота!
ж 30 г.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0da3fde019
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Сгреши ли като се раздели с нея. Да и не. Да защото път на зад не остана. Не защото тук са толкова много, чакащи и всеки миг готови да станат част от живота ти. Или част от вечерта ти, разговора, виртуалния секс. Той си заслужава. Също и този с думи. Думите правят света такъв какъвто искаш да бъде. И в крайна сметка човек сам изгражда своя свят сам описва кой е в него и какво прави и сам трябва да се досети кое за какво му служи. Но това е във физическия свят. В кибер живота е друго. Със сигурност не е за мен там. Реалният допир, привличане аромат на тялото на мъж, чатала на панталона, огромните ръце които искам даа ме заловят и да ме претърсват по всяка извивка на линията на тялото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker