Развод? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Развод?
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2333 пъти
Привет на всички,
Прочетох доста от темите подобни на моя проблем, но друго си е да го споделя и да чуя мнения по него. На кратко, мъж на 35 години, женен от 10 години с дете на 8 годинки. Преди около 4 години в работата се появи "ТЯ", уникалната колежка, почти веднага се надушихме с нея, хлътнах като малко дете. Мога да кажа, че тя е най добрият ми приятел в живота, разбираме се само с поглед, споделям и всичките си проблеми, помагаме си, секс-а е повече от невероятен... тя е всичко което съм мечтал от една жена.... тя е секс, тя е женствена, тя е невероятна.... влюбен съм... обичам я.
Проблемите са няколко, тя също е женена с дете :) От скоро и двамата обмисляме да се разведем и да започнем НОВ живот. Признавам си, че ме е страх за подобна стъпка, но като се замисля, към жена ми толкова много съм охладнял, отвращава ме, дори не мога да правя секс с нея вече. Детето мисля, че ще преживее развода, в крайна сметка по добре да е щастливо, докато сме разведени, от колкото да страда, докато сме заедно с жената и не усеща любов в семейството.
Ще дам още подробности, ако пожелаете, по скоро ми е интересно, дали има други семейства, зародили се по подобен начин и дали все още сте заедно, съответно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: bae049025e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има, как да няма! Пълно е с безхаберници!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ad8a0893a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знаеш че ще сгрешиш ако се разведеш и събереш с колежката. Тя след време ще се озове на мястото на жена ти, ще си отвратен и от нея и ще си срещнал нещо ново и различно на работата. По-добре поговори с жена си и си оправете брака, секса и там каквото ви куца, съветвам те да кажеш и на колежката да си оправи нещата в къщи. Не е проблем това че сте хлътнали, на всеки може да се случи да се влюби, това е прекрасно - изживейте си го, но не смейте да си разваляте семействата.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b7421323b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бих бил против, но в случая си прав, ако детето ти няма да е щастливо в такова семейство развеждай се и бъди щастлив с колежката, един живот живеем и трябва да си го правим така както сме си го представяли. Семейство без любов е като десерт със сол

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 901c9b2e2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Лошо правите, бе хора...

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b341ac65f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Така става, като не може един мъж да си държи оная работа в гащите.... особено на работното място.
Разведи се и се вземайте с любовта /стига и тя да се разведе, защото историята познава много случаи, в които Ромео се развежда и кукува сам, а Жулиета си остава при съпруга и ги върти и двамата/. Жена ти не заслужава това, което й причиняваш, нито детето ти. Да видим дали като заживеете заедно с любимата и ви налегнат битовите проблеми, тръпките и пеперудите няма бързо да изчезнат безследно

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a116eac43f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Щом се обичате, взимайте се. Познавам и двата случая - развеждат се и са много щастливи заедно или развеждат се, не всичко е цветя и рози, почват битовизмите, любовницата става като жената и се разделят. Щом няма само секс, а я описваш и като най-добър приятел, може при вас да е първият случай. Детето не го мисли - естествено, че е по-добре да не му давате лош пример за семейство.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 7ac5be1c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е това н витрината винаги е по лъскаво, по добра изработка по тихо и по равномерно работи. А това което имаш в къщи вече е използвано и одраскано, познато ти е до на орлите вътрешен и всеки детайл. Писнало ти е и разбира се новото е тъй притегателно. Колко елементарно е да разпознаеш подобен йарактер, подход към нещата които са важни в живота ни. Този сайт е голяма работа. Дори и коментари, истории, препоръки, да не отразяват идентично всяка подробност и детайл, основата на нещата е много здрава. През годините се мисли топ о по този начин. Тази колежка, тя дали споделя твоите впечатления.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2a3a33cd5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   ТЯ изглежда по-умна , по-привлекателна, по-добра жена, не е като твоята. Явно тя е случила на свестен мъж... а не е като твоята.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5491291805
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз искам само да те попитам, когато се ожени за настоящата ти жена, обичаше ли я? Тя беше ли поддържана, беше ли красива? Беше ли твоя приятелка? Сигурна съм, че е била. Но ежедневните грижи за съпруг и дете едва ли и оставят време да се конти и в къщи. Виждаш любовницата си за няколко часа, наконтена и поддържана. Че коя жена, когато отива на среща няма да се постарае максимално. И откъде си сигурен, че и в къщи е толкова докарана. Това може да си го позволи само жена с домашна помощница. Приятелка ти била. Как сте толкова лековерни. Една умна жена може така да замае мъжа, че и за спящата красавица да се представи. А ти след няколко години, ще си на същото положение, както сега, макар и в друг брак, с тази разлика, че ще гледаш детето на друг мъж, а твоето ще го възпитава новия съпруг на жена ти

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 25af7ed6ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторе, очевидно детето не е приоритет в твоя живот. Ако то беше приоритет, ти щеше да намериш начин да решиш проблемите с жена си в името на неговото щастие и спокойствие. Детето има нужда от родителите си ВСЕКИ ДЕН, а не само от време на време, когато ще го виждаш след като се разведете. И рано или късно ще си даде сметка, че ти си избрал/обичал повече от него друг друг човек /твоята колежка/ и бъди сигурен, че може да те намрази. Казвам го от наблюдение на близки роднини, приятели, колеги, които се разведоха по подобни на твоите причини и видях какво стана с децата им. Не искам да разказвам какви бяха последиците за децата им в годините, но никак не бяха хубави. Не се развиха никак добре и новите връзки на родителите им. Не знам, но мисля, че има някаква карма, която в някакъв момент ни връща с лихвите за всичко недостойно и нечестно, което вършим.

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c7882ed1d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   При теб според мен връщане към нормално семейство с жена ти няма как да се получи. По-добре се разведи, за да може и жена ти да открие нейния човек. Дори това трябваше да се случи още преди 4 години. Побързай.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0e19800777
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ако не чувстваш любов към жена си РАЗВЕДИ СЕ!! Детето ще порасне ще поеме своя път! Моето мнение е, че късно си срещнал любовта.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker