Изневяра или да остана? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра или да остана?
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1991 пъти
Здравейте
Надявам се администраторите да одобрят и добавят и моята история.
Аз съм на 21г и приятеля ми също. Имам сериозна връзка от 2 г и половина! Първите 6 месеца всичко беше идеално.. повече от перфектно (както във всяко едно начало). Заживяхме заедно и след месец разбрах че съм бременна. Но след 3 месеца и го изгубих.. вместо да сме сплотени ние започнахме много повече да се караме.. след едно известно време сякаш поутихнаха нещата.. но той не иска да прави секс с мен от тогава... вече близо 2 години го правим около 2-3 пъти в месеца. Отначалото си мислех да не се е наплашил да не забременея отново но казва че не е това. Не спирам да провеждам разговори с него защо не иска и каква е причината да не иска но без отговор. Започнахме и да се караме.. аз искам а той не? ! Помислих си също че вината е в мен.. - но не е.. аз започвам всеки път. Дори ме е отблъсквал доста пъти! Беше казал че е някой път е изморен. Добре някой път но всеки ден ли? Не става! Дори като се случи той свършва за няма и 2 мин и аз не изпитвам нищо. Не се опитва дори и да ме задоволи. Дори се е случвало само от моите докосвания да свърши! Само да го галя... и той свършва и аз пак оставам на сухо. Вече не издържам.. аз си искам своето! Незнам как може един мъж да не иска секс? И не казва каква е причината! От 2-3 месеца си пиша с едно момче и си споделяме много. Споделих му за нашия проблем и започнах ме да си говорим за “приятели с привилегии” той е съгласен аз също! Но само секс нищо повече... обичам си приятеля но незнам каква е причината и просто не иска и това е! Въпроса ми е дали ще сгреша ако го направя? Ще си остане тайна между нас и всеки ще получи това от което има нужда! Някой преживявал ли го е? Какво да направя и как да постъпя? С приятеля ми и със другото момче? Или някакви съвети какво може да му има? Ще съм ви много благодарна!! Почти всичко съм изпробвала!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: fd592a49cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Раздели се с приятеля си, РАЗДЕЛИ СЕ С НЕГО! След това прави каквото пожелаеш. Много пъти съм виждал истории като твоята и всеки път се удивлявам колко лицемерни и колко отвратителни могат да бъдат хората(както мъжете, така и жените). Не искам да те обиждам, но щом изобщо се е стигнало до такъв момент, в който да се чудиш дали да правиш секс с друг мъж, докато си със сегашния си приятел... Отвратително! След като не можете да разрешите проблемите си, разбирай липсата на секс, се разделяте. Няма междинен вариант. :)

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b1038ea810
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако държиш на приятеля ти, трябва да поговориш с него и да решиш проблема с него, а не да пишеш на някви пичове, които естествено, че ще искат да те тре*нат ей така за спорта. Ако пък само си мислиш, че го обичаш, то тогава отивай при онзи и се тряс*айте на воля ;)

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1829e71bb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Направиш ли го с другия, пиши се отписана от връзката ти със сегашния, дори да не разбере. Казвам ти го от опит-обичаш ли и изневериш ли съвестта ти няма да издържи и... край, а и има друго, има голяма вероятност да се влюбиш в другия. По-добрия вариант е да говорите с приятеля ти на 4 очи по този въпрос,

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ea29327acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Виж,сега,ти на практика нямаш връзка ,а някакво съжителство,което е без бъдеще.Ти стоиш заради навика и инерцията.Очевидно е ,че нещо се е случило с вашите отношения и не се вижда изглед да се оправят .По някаква причина приятелят ти не иска да прави секс с теб ,а ти го изнасилваш.Той не иска да ти даде обяснения,но все някога краят ще насъпи.Защото и той може да реши да си прави ,коетона него му изнася.
Ти,като започнеш връзка с превилегии ,какво ще постигнеш.Цял живот ли ще си караш така.Няма да стане.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 986d199979
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Помисли си как би се почувствала ти, ако приятелят ти си има ''приятелка с привилегии'' било то и само за секса. Ще си отговориш на въпросите. Дори и никога да не разбере, повярвай ми теб ще те гложди, че си му го причинила и нещата ще тръгнат само и единствено на долу.
Все пак успех :)

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e7d22e3335
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо го тероризираш- защо, та защо?! Като ти каже защо, да не би да очакваш да му се прииска?! Нещата са обречени, напусни го и си намери друг, успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 860ece9dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Аз имах този проблем с бившия ми. Липса на желание за секс от негова страна. Моят съвет е да не изневеряваш, а да си тръгнеш. Сега съм с мъжа ми и това е най хубавия ми секс в живота ми без грам да сме си омръзнали. Навсякъде и по всяко време. Докато оня все беше изморен все не сега все нещо имаше. Изневерих му и какво? Пак бях с него и вече когато почнах да се изнасям той изведнъж много ме искаше. До човека си е преди разправяше как неговата бивша била скучна в леглото гн великия сексолог и все повече мисля че жената си е ок просто той не става. При вас може да е в следствие на травмата, за което дълбоко съжалявам. Никой не го заслужава. Но ти си жена имаш нужда от подкрепа и любов. Тръгни си и повярвай ми няма да съжаляваш. Живота е пред теб ти си на 21 и сигурно си страхотен човек не се оставяй да бъдеш пренебрегвана!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0b99ded760
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката до номер 4. Знам че всичко ще приключи.. а и колко пъти е нужно да разговаряме.. дали на 4 очи или на 2.. все същото никаква полза.. многократно правя опити да разбера причината.. искам да му помогна с каквото мога но той и не.. вече започвам да се отдалечавам..

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 857a49c450
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Счупеното или се поправя, или се хвърля. Това е положението, това са правилните опции. Изневярата би била временно решение, но няма да доведе до нищо. Не говоря от личен опит, говоря като човек, който дълги години гледа разпад на връзки поради изневяра. Да, ти ще си задоволена, а приятеля ти ще е привидно заблуден, но такива тайни излизат наяве в някой слънчев ден. И тогава какво? Ще му кажеш, че го обичаш и съжаляваш? Не, ти няма да съжаляваш, защото ти съвсем съзнателно обмисляш това решение. Склонна съм да вярвам, че ти се иска да имаш приятел с привилегии. Ще съжаляваш, че е тайната е разкрита, а не, че си била с друг. Тогава за какво реално говорим?

Можеш да оставиш приятеля ти и да намериш удоволствието на друго място, в друга връзка. Той, може би, просто няма висока сексуалност, може би има по-малко нужди. Какво като е мъж? При всеки желанието е различно. В такъв случай няма как да поправиш нещата, ще си останеш с тия 2 минути на 2 месеца и това ще е. Има и друга възможност. Бременност, че и аборт, това си е голям стрес, който е нормално да се отрази на отношенията и желанието ви. Ходих с приятеля си 6 месеца, когато един презерватив се скъса. Пих хапче, но ми закъсня. Направих тест, който имаше нещо като бледа втора черта. Направих втори с една черта. В крайна сметка се оказа, че не съм бременна, но всичко това се отрази не само на сексуалният ни живот, но и на нашите отношения. Известно време се карахме, следващите 6-7 месеца сексът беше значително по-рядко. Не му изневерих, притиснах го към стената и говорих с него. Отне време, караници и мислене, но всичко се оправи с правилния подход. Сега нещата са наред. Хубаво би било в такава ситуация да мислите как да задоволите другия, а не себе си. Сексът не е просто вкарване и изкарване. Поговорете, опитай се да го задоволяваш с ръка, уста, думи, бельо. Нека той сам върне желанието си. Помоли го той да стори нещо за теб. Не си грешна, че искаш да правиш секс. Грешна би те направила да го искаш от други. Или остави приятеля си, или се опитай да поправиш нещата между вас.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 607db41406
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хм, не съм съгласен с някои от съветите-като секса не върви, нищо не върви. А и не е казано, че сегашния приятел е по-добър от другото момче. Аз ако бях на мястото на авторката, ще се ориентирам към раздяла. Това явно ще е и занапред така.

Специално към номер 9:
Г-жо, понякога жените си мислят, че проблема е в мъжете, но не е. Описах го и в друга тема. Може при теб да е така, но при други, да не е и да са в заблуда. Какво имам предвид... даже ще ти дам лично пример с моята жена. Постоянно иска секс и няма да има против да я жуля всеки ден, но секса с нея е галене, нежност, целувки, целувки по гърдите, лизане и после да я чукам в някоя и друга поза. Да, обаче никаква активност от нейна страна. И това с времето ме отблъсква и все повече спирам да я желая и да ми се иска с нея, просто защото секса не ми се случва така, както аз искам. Обаче и тя може да опише нещата по подобен начин: "аз искам всеки ден и навсякъде, а на него не му се иска". И някой ще каже, брей колко активна жена, а нейния само пасува. Активна, обаче само да ти подскаже, че иска да я чукаш. Никаква друга активност няма-ей така да ме награби, да ми смъкне панталоните и да почне да го лапа. Аз така искам, ама то на нея отвътре не ѝ идва и не го получавам. И като не ми се случват така нещата, леко полеко се отчуждавам и тя в един момент ще изтърси нещо подобно като теб: "ами той моя за нищо не става, не иска да правим секс и т. н. " Ами не искам вече по този начин. Мъжете обичаме жените да се чукат като курви-гледаш как е по порно филмите. Едно към едно са нещата! Малко по-развратно, малко по-курвенско. И вместо жените да кажат: "абе нещо не правя както трябва, моя не е доволен, дай да се подобря", тя ми разправя "ами ходи си тогава при курвите, като не ти харесва с мен. " И накрая какво-изневяра. Това ли е решението?
Моля модовете да публикуват коментара ми, защото явно дамите не схващат някои истини и си живеят в заблуда, колко са сексуални, само защото им се е искало всеки ден и навсякъде. Ама то само с вкарвай и изкарвай не става. Мнооого още неща са нужни, та мъжът да е доволен. Говоря за нормален хетеро мъж, правещ стандартен секс - орално и той и тя, активност от двете страни, раздаване, чукане, свършване /на който където му е кеф-мнго оважно и съществено/ и т. н. Другото е ала бала и общи приказки!

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 56d923fdb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Просто си тръгни. Толкова си млада, живота е пред теб. Ще срещнеш друг. Впрочем, не е изключен факта твоят човек да има любовница.. 2-3 пъти в месеца за млад мъж е доста малко? На колко е той всъщност? Да не говорим, че е и егоист- ти го задоволяваш, теб кучета те яли. Как пък ще търпя такова нещо!
И преди някой да каже, че секса не е важен- да, бе! Не е на първо място, но не може без него.
Не е изключен факта да има някакви проблеми. Доколкото разбирам достатъчно си го питала и молила да ти каже какво става. Време е да погледнеш и себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker