Дали това е единствената ми любов ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали това е единствената ми любов ?
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1392 пъти
Здравейте :)
Аз съм момиче на 16 години. Искам да споделя с вас моята история. Всичко започна когато бях в 6 клас, харесах си едно момче от съседния клас и с времето нещата се случиха тръгвахме късахме много пъти, след това около 3 месеца не се събирахме след това тръгнахме отново и бяхме заедно 1 година през тази една година видях всъщност какъв е той. Първо той е прекалено ревнив, сърди се се за всичко не можех момче да погледна. Бяхме всеки ден заедно оставахме или в тях или в нас. Той ме караше да се заклевам че ще съм с него завинаги и т. н, след 8-мия месец нещата станаха по зле той си позволяваше да ми посяга в училище както и на обществени места, мисля че не ми е изневерил аз също не съм проблема беше, че аз бях много влюбена и не можех и да си помисля да го оставя, просто това беше края за мен. Малко преди да направим година се разделихме нямахме контакт никакъв поне 2 месеца след това се видяхме и не сдържахме чувствата си аз му казах, че не съм го забравила и той също, след това се виждахме в месеца някъде около 4 пъти. Последния път във който се видяхме той ми правеше комплименти че съм много красива след това ме попита въпроса поради които пиша това тук за съвет от вас.... Попита ме ако се е държал добре със мен преди до сега дали съм щяла да съм с него... аз му отговорих, че преди ако се е държал добре със мен съм щяла до сега да съм с него и той отговори със ахам защото вече не бяхме сами и темата приключи. Според вас той дали още ме обича и дали съм фактор в неговия живот доколкото знам той си има приятелка но те не спят заедно, уикендите ги прекарва с мен поне събота но нея не я е ограничил както мен а той е страшно ревнив а с нея не е това ме успокоява до някъде, но не знам. И въпроса ми към вас е дали я обича или обича мен (искам за да ви задам образ в ситуацията тя е по голяма от него, но аз съм в пъти по-добре от нея ), много бих се радвала да разбера вашите мнения по моя въпрос които е дали той все още ме обича
Благодаря ви предварително ❤️

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 05c00b4444
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "единствената ми любов" - глупости на търкалета! Ами ако се беше родила в друг град, в друга държава, на друг континент, тази ли щеше да е "единствената"? Човек не може да живее сам (освен ако не е сбъркан), програмиран е да образува двойка. Така че където и да си, от определена група хора все ще си харесаш един и ще се влюбиш в него. Ето сега вашите ако се изселят в чужбина, и ти си длъжна да ги последваш, и там след време ще харесаш момче и ще пламне любов. Тя "единствена" ли ще е?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: da8b012184
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как можах да прочета какво се мъти в мислите. Как няма да се дразниш от жив човек покрай теб. С женен мачо не съм изпитвала такъв ужас към емоционалното "богатство" на някой, с който съм допуснала общуване. Човек най добре си живейка в невежество.
Само една утеха има и тя е в секса. Хубав чувствен секс, в който мъж и жена се искат еднакво, независимо познават ли се или не.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: da8b012184
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Моята единствена любов сега е един огромен униформен мъж, вероятно около 30 35 годишен. Одавна не съм се впечатлявала така. Одавна не съм виждала нещо което да си заслужава. Моята влюбчивост иска физическа наслада. Сигурно има семейство. Аз само за малко няма къде да сложа толкова огромен човек иначе. Искам да получа и ще. Тук му казаха че преди бил хубав. А сега бил са корем... Пролетта дойде, щъркелите, не ми беше минало през мислите че ще дойде изкушение за мен. Искам го с униформичката, да ме закопчае и да ме докара до крясъци.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d0dec4b20c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   дали те обича? според мен не, ако те обича нямаше да е с нея, а колкото до това, че не я ревнува, явно е осъзнал грешката си

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: aa60287785
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Щом ти, която го познаваш, не знаеш... Какво остава за непознати хора в интернет. ;)
Искам да отбележа нещо обаче. Силната ревност не е признак на любов, а на чувство за притежание. За съжаление много често това чувство убива любовта и се настанява незабелязано на нейно място. Съветвам те, каквито и да са чувствата ти към някого, не стой с него, ако те тормози психически или физически. Когато някой изпитва истински чувства към теб, никога няма да направи нещо подобно.
Успех!
Ж29

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8ffb276ed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не се занимавай с него повече повярвай ми това не е любов

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 26d57fc1de
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Той изпитва чувства към теб, но не знае как да се справи с тия чувства. Нямам друго обяснение. Повечето хора са обичали, били са ревниви, леко обсебени и са се ядосвали и засягали от дреболии, но са намирали начин да се държат зряло и правилно към половинката си. Колкото и да си ядосан, начинът не е да посягаш. Колкото и да искаш някого за себе си, не можеш да го вържеш и да го ограничаваш. Бившият ти приятел е бъдещ насилник, човек, който няма самоконтрол. С него може да си щастлива за още година, но не и за цял живот. На твое място не бих се впуснала в приключения с него, това е все едно сама да си сложиш примка на врата. Не е единствената ти любов, просто е първата ти любов. Мислите и чувствата ти са нещо напълно нормално, през което много хора са минали. Това, че любовта ти е силна, не означава, че никога няма да го преодолееш и да продължиш. Сега не вярваш, може би дълго време няма да повярваш, но това е самата истина.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7cd2a74fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Всичко е до самочувствието.

Виктар 420

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker